Denne kraftige powerbanken er perfekt hvis du lader mange enheter

0
31
Ugreen Nexode 48.000 mAh kraftbank Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ugreen Nexode 48 000 mAh kraftbank er tilgjengelig fra Amazon for $199 (Prime-kunder kan få den for $140). Den har en enorm kapasitet, hurtiglading og et godt utvalg av porter.
Skjermen er litt svak i sterkt sollys.

Vi lever i merkelige, urolige tider: kraftverk blir mindre og kraftbanker blir større. Jeg sier, hvorfor ikke? Det er definitivt et gap å fylle mellom de to enhetstypene, spesielt for de som vil ha noe mer bærbart og ikke trenger vekselstrøm.

Produsenter har reagert ved å ta kraftbankens formfaktor, og stappe inn flere batterier, legge til en rekke porter, feste et håndtak på toppen, og inkludere et lys for godt mål.

Også:& #xA0;De beste bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe: Eksperttestet

Resultatet er enheter som Ugreen Nexode 48 000 mAh hurtigladende kraftbank, og jeg elsker det.

Se på Amazon

Ugreen Nexode 48 000 mAh kraftbank tekniske spesifikasjoner

Cellekapasitet: 48 000 mAh (8 x 6000 mAh LiFePO4-celler)Nominell energi: 153,6Wh ( 25,6V, 6000mAh)Nominell kapasitet: 23 000 mAh (Type 5V 9A)Raskeste ladetid: Ca. 1,5 timer ved bruk av 140W USB-C-lader (ikke inkludert)USB-C1-inngang: 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓5A/28V⎓5A, 140W Max OutputUSB-C:1 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓5A/28V⎓5A, 140W MaksUSB-C2/C2-utgang >: 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓5A, 100W MaksUSB-A1/A2-utgang: 239V‘ ;2,25A/5V⎓3A/9V⎓2A/12V⎓1,5A, 22,5W MaksMulti-Port Output (USB-C1/C2/C3): 5V&#x2393 ;9A/9V⎓9A/12V⎓9A/15V⎓9A/20V⎓15A, 300W MaxDisplay: OLED, viser gjenværende batteri og strøminngang/-utgangVekt: 4,1 lbs/1,86 kgDimensjoner: 5,7 x 6,3 x 3,0 tommer/14,8 x 16,00 x 7,62 mmSikkerhet: Overlading, overspenning, overutlading, overstrøm, høy temperatur og kortslutningsbeskyttelseFlyreisekompatibel: Nei, må deklareres til flyselskapet på forhånd < p>Nexode 48 000 mAh er en betydelig kraftbank: den veier over fire pund. For å kompensere for dette har kraftbanken et plasthåndtak på toppen, som gjør det lettere å flytte rundt.

Stor, men fortsatt bærbar

Stor, men fortsatt bærbar

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordelen med størrelsen er dens enorme ladekapasitet. Til tross for vekten gir det store batteriet betydelige fordeler – det kan lade en iPhone 15 Pro nesten 11 ganger og en 15-tommers MacBook Air M2 én gang, med litt strøm til overs til smarttelefonen din.

Forsiden av enheten har en stor skjerm som viser batterikapasiteten sammen med total inngangs- og utgangseffekt. Skjermen er litt svak, men akseptabel i alle unntatt de lyseste forholdene. Det er også en enkelt knapp som du klikker for å slå på, dobbeltklikker for å slå av lading og trippelklikker for å gå inn eller ut av vedlikeholdsmodus.

Dette enkle grensesnittet er brukervennlig, men jeg skulle ønske at kraftbankprodusenter ville skrive ut disse instruksjonene på selve enheten, slik at jeg ikke trenger å trykke på knappen som en sjimpanse for å finne ut av det.

Også: Jeg testet en av de billigste kraftstasjonene som gjorde biltur til en lek (og det er $250 i rabatt)

Portene er praktisk plassert på forsiden av powerbanken, og tilbyr et godt utvalg. Det er tre USB-C-porter, en gir en maksimal effekt på 140W og de to andre topper ut på 100W hver. I tillegg er det to USB-A-porter, hver i stand til å levere opptil 22,5 W maks. effekt.

På siden av enheten er det en LED-stripe med en enkelt knapp som veksler mellom lav, middels, høy, og SOS. Det er praktisk for camping, strømbrudd og belysning av en kveldspiknik.

Handig LED-lys

Hendig LED-lys

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

I kjernen av enheten er åtte 6000 mAh LiFePO4-celler med høy energitetthet for biler. Sammenlignet med tradisjonelle litiumceller kan disse LiFePO4-cellene lagre mer energi for samme vekt og volum, er tryggere og langt mindre utsatt for termisk løping, og har betydelig lengre levetid. Etter 3000 batterisykluser bør kapasiteten til disse batteriene fortsatt være mer enn 80 %, noe som representerer en 600 % økning i levetid sammenlignet med tradisjonelle batterier.

Heldig for litt utendørsarbeid!

Neyer for litt utendørsarbeid!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

figur>

Du kan lade denne enheten på omtrent 90 minutter med en 140W USB-C-lader (følger ikke med, men anbefales på det sterkeste, og hvis du ikke har en, anbefaler jeg Ugreen 140W-enheten). Med ladere med lavere effekt vil ladetiden øke gradvis.

Heldigvis kommer enheten med en 3 fot/1 meter 240 W USB-C-til-USB-C-kabel.

< p>Jeg har grundig testet denne kraftbanken, undersøkt batterikapasiteten, lade- og utladingstidene og strømutgangene til portene. Powerbanken besto alle disse testene med glans, og oppfyller de høye forventningene jeg har til ethvert Ugreen-produkt. 

Forblir fint og kjølig selv under langvarig bruk

Forblir kjølig selv under langvarig bruk

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

Ikke alle trenger en gigantisk kraftbank, men for de som gjør det, og kanskje har lekt med tanken om å kjøpe en kraftstasjon, men trenger ikke vekselstrøm, en kraftbank med høy kapasitet som Ugreen Nexode 48 000 mAh kan passe regningen. solid, vellaget enhet som skal tilby mange års bruk. Hvis du er Amazon Prime-medlem, kan du hente denne kraftstasjonen for bare $140.