Dette sporingskortet på $ 40 er en enkel sak hvis du har en iPhone

0
17
Nomadesporingskort med Card Wallet Plus og iPhone. Max Buondonno/ZDNET

ZDNETs viktige takeaways

Nomad-sporingskortet bruker  Apples Finn mitt nettverk for å hjelpe deg med å holde oversikt over hvor lommeboken din er. Den er priset til $40 og lanseres i dag. Det er en elegant tracker som bare er bredden på to kredittkort, og batteriet varer i fem måneder. Du kan lade det opp ved hjelp av MagSafe eller trådløs lading.

Hvis du er som meg, og du fortsatt bærer rundt på en fysisk lommebok med kort, kontanter og ID-er, er sjansen stor for at du er ganske forsiktig med å sikre at du ikke mister den. Det er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, spesielt hvis du allerede har en vane med å feilplassere ting som telefonen din og trenger å starte en app for å finne hvor du la den.

Heldigvis, hvis du' Hvis du er en glemsom person eller bare noen som alltid vil vite hvor lommeboken deres er, har Nomad løsningen: et sporingskort.

Også: De beste AirTag-lommebøkene du kan kjøpe: Ekspert anbefalt

Nomadsporingskort

Holde Nomad-sporingskortet over Card Wallet Plus og iPhone. Max Buondonno/ZDNET

Hvis du vil følge med på hvor lommeboken din er til enhver tid, er Nomads sporingskort en enkel sak. Med Finn My og MagSafe-kompatibilitet innebygd (alt uten magneter som vil forstyrre kredittkortene dine), er dette en flott vare til hverdags.

Se nå på Nomad Goods ZDNET ANBEFALER

Sporingskortet, som er tilgjengelig fra og med i dag for $40, er Nomads tilbud på en AirTag for lommeboken din. De fleste selskaper har utviklet hylstre for AirTags som, når de er festet til lommeboken, lar deg vite hvor lommeboken er til enhver tid gjennom Finn min-appen på din iPhone. Den tilnærmingen er imidlertid klønete og klumpete; taggen stikker merkbart ut av lommeboken din, og oftere enn ikke må du kjøpe en ny lommebok siden hylstrene vanligvis er innebygd i selve lommeboken og ikke tilgjengelig som et enkelt vedlegg.

Med sporingskortet trenger du bare plass i din nåværende lommebok for et kort som er omtrent på bredden av to kredittkort stablet oppå hverandre. Jeg satte min bak på Card Wallet Plus som Nomad sendte meg for en stund siden, og den passet som en sjarm.

Nomadesporingskort satt opp med iPhone. Max Buondonno/ZDNET

Når du tar kortet ut av emballasjen, blir du bedt om å trykke og holde inne en knapp. Dette utløser konfigurasjonsprosessen og lar deg pare den med Apple-kontoen din. Derfra åpner du ganske enkelt Find My-appen på iPhone og legger til en ny enhet. Kortet vil dukke opp som "Nomad Card" på nedre halvdel av skjermen. Trykk på Koble til-knappen, gi kortet ditt et navn og en emoji, så er du klar.

Du kan enkelt finne kortet ditt gjennom Find My-appen, akkurat som du ville gjort med alle AirTag eller tredjepartstilbehør som fungerer med Find My. Du kan til og med ringe enheten for å finne lommeboken din, selv om ringen i seg selv ikke er veldig høy.

Nomadesporingskort lader trådløst. Max Buondonno/ZDNET

En av de beste egenskapene til sporingskortet er batteriet. Nomad inkluderte et oppladbart batteri som varer opptil fem måneder på en enkelt lading. Når det er på tide å lade, slipper du den på en hvilken som helst trådløs Qi- eller MagSafe-lader og et grønt lys vil vises når den er full. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte ut batteriet eller koble det til med telefonladeren for å sikkerhetskopiere.

Nomad påpeker til og med at du kan bruke en stående MagSafe-lader for å lade opp sporingskortet; Selv om det ikke er noen magneter i selve kortet (som gudskjelov, fordi kredittkortene dine ville bli ødelagt), er det nok metall som gjør at kortet kan henge på laderen. Jeg prøvde det selv, og det fungerte som en sjarm.

Kortet ser kjedelig ut på avstand, men hvis du kommer i nærheten, vil du se dets indre skissert for å gi litt karakter. Dette gir en futuristisk stemning, og jeg er her for det. Du kommer ikke til å se på kortet så ofte, men når du gjør det, har du i det minste noe kult å se.

Nomads sporingskort er ikke det eneste som fungerer med Finn mitt nettverk. Det finnes alternativer fra Chipolo og Pebblebee som ofte er $5 til $10 billigere. Du trenger en trådløs lader hvis du vil bruke sporingskortet, som kan være en avtalebryter for noen som nekter å kaste kabelen.

Har Nomad-sporingskortet. Max Buondonno/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

Alt det er sagt, er Nomads sporingskort en solid sporing som jeg kommer til å bruke regelmessig for å holde oversikt over lommeboken min. Den er solid, har et kult design, fungerer sømløst med min iPhone, og kan saftes opp med ladestasjonen jeg har på skrivebordet. Hva mer trenger du?

Du kan kjøpe sporingskortet direkte fra nomadgoods.com.