Min favoritt Dyson trådløs støvsuger er $100 i rabatt med denne Memorial Day-avtalen

0
22
heightdypriority=

Dyson V15 Detect-støvsugeren er trådløs, og bruker et spesielt lys for å avsløre støv og allergener.

Amazon/ZDNET

Hvis du har vært ute etter å kjøpe en trådløs støvsuger, er det en flott tid nå for å gjøre det: Den utmerkede Dyson V15 Detect Cordless Vacuum – den med en laser som kan avsløre mikroskopiske allergener, og måle hvor mange partikler den plukker opp – er for øyeblikket $100 i rabatt hos Amazon for Memorial Day. (Du finner den til samme pris hos Walmart også.)

Dyson V15 Detect Cordless Vacuum

Dyson V15 Detect Cordless Vacuum

Se nå på Amazon

Jeg brukte en Dyson V15 Detect-støvsuger for over et år siden, og det har vært et av favorittkjøpene mine – den har lang batterilevetid, og jeg elsker å være i stand til å se alle de grove tingene den plukker opp. Og med en pjokk som er tilbøyelig til å kaste mat og en katt som stadig feller i huset, har det vært en livredder å trekke seg ut av skapet på et øyeblikks varsel og ikke måtte bekymre deg for å koble den til. 

Dyson er også superenkel å tømme, uten å få noe rot på deg selv. Jeg bruker den på tepper, tregulv og fliser, og den fungerer utmerket. 

Du kan også sjekke ut alle de andre beste Memorial Day-tilbudene vi har funnet så langt.  xA0;