De beste hodetelefonene jeg noen gang har hørt på er ikke av Bose eller Sony

0
20
Beyerdynamic DT770 Pro X-hodetelefonene. Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktige ting< /h3>Beyerdynamic DT770 Pro X-hodetelefonene er tilgjengelige nå for $199 på Amazon. De leverer lyd på høyt nivå som du finner i langt dyrere hodetelefoner. De er kun kablet. Hvis du trenger en Bluetooth-tilkobling, er du uheldig.

Beyerdynamic er velkjent i bransjen for å lage hodetelefoner som formidler en nøytral lyd; ikke noe overprodusert eller ekstremt. Lyden fra produktene deres er vanligvis ren og nøyaktig, og du kan være sikker på at du hører lyden slik artisten hadde tenkt; uten å presse mot trender som for tung bass eller forsvinnende mellomtoner. 

DT 770 Pro X-hodetelefonene er merket for “profesjonell bruk” med god grunn. Lyden deres er helt nøytral. Og det, mine venner, er en veldig god ting.

Dessuten: Denne Bose Bluetooth-høyttaleren har ingen prangende funksjoner. Her er hvorfor det er en god ting

I dagens marked for produkter med altfor produsert lyd, er det forfriskende å sette et par hodetelefoner over ørene og høre så nøyaktig produksjon. Jeg vil gå så langt som å si at disse hodetelefonene vil føle seg hjemme i et innspillingsstudio, hvor det er et absolutt must å høre musikken nøyaktig slik den ble spilt inn. DT 770 Pro X-hodetelefonene har sonisk nøyaktighet i spar.

Se på Amazon

Beyerdynamic DT770 Pro X tekniske spesifikasjoner

Stellar.45-driver med en frekvensrespons på 5 – 40KHz og en impedans på 48 ohm.Erstatningsøreputer og hodebånd Lydtrykknivå @ 1 mW/500 Hz: 98dBSydtrykknivå @ 2 V/500 Hz: 112dBmaksimal kortsiktig krafthåndteringsevne: 210mWAomgivelsesstøyreduksjon: 16dBNominelt hodebåndstrykk: 5,5N3-meter avtagbar kabel (mini XLR-kabeltilkobling) med både ¼" og 3,5 mm plugger Lukket ryggdesign Transmisjonstype: Kablet Vekt: 305 g

Fordi disse er kablede hodetelefoner (ingen Bluetooth!), var jeg i stand til å koble dem til forsterkeren min og lytte til den lydlige gleden som er Rushs 40-årsjubileum "Moving Pictures" på vinyl, og det var strålende fra start til slutt. Selv om jeg foretrekker å høre vinyl gjennom mine KEF-høyttalere/SVC-suber, presenterte Beyerdynamic DT 770 Pro X-hodetelefonene dette albumet med en slik klarhet at det var nesten som å høre albumet for første gang (noe som er sprøtt, gitt hvor mange ganger Jeg har listet opp i løpet av flere tiår). 

Hver tone, beat og frase hadde en slik dimensjon at jeg kunne lukke øynene og forestille meg at jeg var akkurat der, i Le Studio, og så på Geddy, Alex og Neil spiller inn et av de beste rockealbumene gjennom tidene. 

Også: Jeg byttet ut min dyre Klipsch-lydplanke med denne JBL, og den overrasket meg på det beste måte

Et veldig utfordrende spor fra dette albumet for hodetelefoner er “YYZ”, men Beyerdynamics taklet det perfekt. Jeg vil gå så langt som å si at dette er den klareste jeg noen gang har hørt sangen på noen hodetelefoner jeg noen gang har brukt. Lyden av “YYZ” var faktisk så bra at jeg er redd Beyerdynamics har ødelagt hvert par hodetelefoner jeg eier, og jeg vil ikke kunne lytte til det med noen annen enhet, for at jeg ikke skal lengte etter den soniske klarheten til DT 770 Pro X. 

De er så gode.

Jeg lyttet til hele "Moving Pictures" fra start til slutt, uten avbrudd, fordi jeg ikke klarte å trekke ørene vekk. Etter det tenkte jeg at jeg skulle lytte til det jeg tror er et av de best mastrede albumene i min levetid (husker du “Q Sound”?), Queen's “Innuendo”. Ord kan ikke beskrive hvor bra dette albumet hørtes ut fra et par hodetelefoner til $199. Fra første øyeblikk Freddie Mercury talte sangen inn, visste jeg at dette kom til å bli spesielt.

Dessuten: Disse øreproppene høres altfor bra ut til prisen. Og det er ikke engang deres beste egenskap

Og så skjedde magien til Queen, og den var strålende. Å ha et par referansehodetelefoner for å høre dette albumet bør være på alle musikkelskeres bucket list. 

ZDNETs kjøpsråd

OK, hvis du&apos Leter du etter et par Bluetooth-hodetelefoner som leverer dundrende bass over alle andre frekvenser, dette er ikke hodetelefonene du vil ha. Hvis du liker ideen om å høre musikken din akkurat slik den var ment å bli hørt av artistene, bør Beyerdynamic DT 770 Pro X-hodetelefonene være øverst på listen din. Til $199 kommer du ikke til å finne et bedre par over-ear-hodetelefoner som er i stand til å levere nøyaktighet på dette nivået. Rett opp. 

Det er ingen app for disse hodetelefonene, ingen bjeller, ingen fløyter; bare ærlig, klar og dynamisk lyd. Hvis det høres ut som Nirvana for deg, så løp (ikke gå) til din favoritt nettforhandler og kjøp et par. Du vil ikke angre.