Disse $350 XR-brillene ga meg tre virtuelle MacBook-skjermer å jobbe med

0
19
viture-lite4 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Viture One Lite XR-brillene er tilgjengelig nå i to farger for $349. Brillene bruker en standard USB-C-kontakt, støtter SpaceWalker fullt ut og gir en suveren spill- og medieopplevelse.
Du vil ønske å få en linseskjerm (selges separat) siden den ikke kommer med en elektrokomisk linse.

Viture Pro XR-brillene er et av favoritttilbehøret mitt, og jeg bruker dem daglig for å få jobb gjort, nyt videoinnhold, og spille spill på min Nintendo Switch. Men priset til $459, er de litt dyre, og en høy ordre å forplikte seg til hvis du bare ønsker å prøve ut smarte briller.

Det er der Viture One Lite kommer inn. Disse brillene har noen av de samme funksjonene som Viture Pros, men er $110 mindre, og selges for $349 på Amazon. Du kan til og med kjøpe den svarte fargen for bare $314 ved å bruke 10 % VITURE10-kampanjekoden på Amazon.

Også: Jeg elsker dette iPhone-dekselets fysiske tastatur, men det er ikke engang dets beste funksjonen

Det er noen avveininger som følger med den lavere prisen, inkludert fjerning av de dimbare elektrokomiske linsene, noe redusert virtuell skjermstørrelse, lavere 60Hz oppdateringsfrekvens og redusert lysstyrke. Viture tilbyr imidlertid fortsatt dioptriskiver, SpaceWalker-appstøtte og forbedret spill- og mediestøtte med mobildokken og adaptere. Det er også verdt å merke seg at 3D-avspilling og 3DoF-hodesporing fortsatt er tilgjengelig i Viture One Lite. 

Se på Amazon

I tillegg, en interessant funksjonsendring som noen mennesker faktisk kan foretrekker overgangen fra en proprietær magnetisk kontakt til en standard USB-C-port som finnes på baksiden av det høyre rammestykket. Alt i alt gjør funksjonene neppe Lites til en nedgradering.

Gitt at det ikke er noen elektrokomisk dimbar ytre linse på Lites, anbefales en linseskjerm på det sterkeste for å blokkere synet ditt på linsene for et mer oppslukende miljø. Viture inkluderer en standard sort linseskjerm i pakken, men du kan også kjøpe noen morsomme varianter i begrenset opplag for $9. De er fine å ha uansett hvilken modell du har, for å beskytte den ytre linsen mot riper.

Også: Hvordan disse $400 XR-brillene kurerte Apple Vision Pro FOMO

sterk>

Jeg brukte Viture One Lite-brillene i alle de samme situasjonene og med det samme tilbehøret som jeg brukte med Viture Pro-brillene. Alt fungerte perfekt, og gitt at jeg alltid har en linseskjerm på brillene, skjønte jeg etter at jeg skulle ha kjøpt Lite-modellen i utgangspunktet. 

iPhone 15 fungerer med disse XR-brillene uten noen adaptere, men under testingen oppdaget jeg at det er noen Android-telefoner som ikke fungerer i det hele tatt med dem, så sørg for å sjekke kompatibiliteten hvis du har en Android.&#xA0 ;

Bare Samsung-telefonene mine fungerte med brillene. Google Pixel-, OnePlus- og Moto G-telefoner er ikke kompatible, selv med XR-adapteren som Viture selger for å støtte iPhone. Disse ikke-fungerende Android-telefonene støtter ikke videoutgang, men det er mulig en fremtidig Android-oppdatering kan legge til denne funksjonen.

viture-lite3 Matthew Miller/ZDNET

Jeg kan ikke si nok gode ting om SpaceWalker-applikasjonen som har blitt et viktig stykke programvare på min MacBook Pro. Muligheten til å ha opptil tre virtuelle skjermer på den bærbare datamaskinen min med en enkel USB-C-tilkobling er utrolig. 

SpaceWalker er også tilgjengelig for iOS og Android med støtte for 3D-videoer, 3D-romlige videoer tatt opp av en iPhone 15 Pro-enhet og andre verktøy i SpaceWalker-appen. Viture One Lite XR-brillene støtter også hodesporing, så når du snur hodet fra side til side, endres de virtuelle skjermene også.

Også: Min favoritt XR-brille for produktivitet og reise har nettopp fått 3 store oppgraderinger

Gitt den lavere prisen på Viture One Lite-brillene, trodde jeg det ville være flere begrensninger enn det jeg opplevde. I virkeligheten er de to glassene ganske nære i funksjoner. De er en flott gave til både Nintendo Switch-spillere og iPhone-eiere som ønsker å glede seg over innhold og spill på storskjerm – bare sørg for å plukke opp en linseskjerm hvis du kjøper Lites. 

ZDNETs kjøpsråd

Viture tilbyr One Lite XR-brillene som en rimelig inngang til markedet for utvidede reality-briller, spesielt med 10 % Amazon-rabatt. SpaceWalker-appen er gratis og er en spillskifter når det gjelder å bruke dem for produktivitet.