3 måter Instagram Notes nettopp ble mer interaktive (og nyttige)

0
14
Instagram Notes Like-funksjon Instagram

Instagram introduserte Notes i 2022, en funksjon ment å fungere som en statusoppdatering for korte tekstmeldinger, emoji eller sanger som forsvinner etter 24 timer. Siden lanseringen av Notes, var den eneste måten du kunne reagere på en oppdatering ved å svare med en direktemelding — til nå.

På torsdag lanserte Instagram tre nye funksjoner: Notes Prompts, Notes @ Mentions, og notater liker. De nye funksjonene gir følgerne dine flere måter å samhandle med Notes uten å måtte skyve inn i DM-ene dine. 

Også: Slik blir du kvitt My AI på Snapchat for godt

Den første funksjonen, Notes-forespørsel, fungerer på samme måte som meldinger på en Instagram-historie: du kan legge ut en melding som følgerne dine kan klikke på og svare på. For eksempel, på bildene nedenfor, sier en bruker “Nåværende humør?”, og følgere kan svare for å dele humøret sitt:

notes-prompts.png Instagram

Jeg kunne se meg selv bruke denne funksjonen til å spørre følgerne mine om anbefalinger. Jeg var nylig på utkikk etter en ny frisør, så jeg la ut en melding på historien min med et tilfeldig bilde i bakgrunnen, og ba følgere om å dele sine anbefalinger. Fremover kan jeg bruke Notes-forespørsler til å stille spørsmål uten først å måtte finne bilder.

Som navnet tilsier, lar Notes @ Mentions-funksjonen deg merke venner på Notes, og sikre at personen som er nevnt ser taggen som snart som mulig:

notes-prompts-mentions.png Instagram

Min favoritt nye funksjon, som kan konvertere meg til en Notes-bruker, er Notes Likes. Du kan nå dobbelttrykke på et notat eller klikke på hjerteikonet ved siden av svartekstboksen for å like et notat, slik du ville gjort en historie eller et rutenettinnlegg (se bildet øverst i artikkelen). < /p>

Også: Angstfrie sosiale medier? Maven tror den har en formel for det

De fleste jeg følger bruker Notes-funksjonen til å dele sanger, raske tekster eller morsomme emojier. Å svare med en direktemelding kan være rart i slike brukstilfeller, spesielt fordi det ikke ofte er mye å si om en sang eller en emoji. Nå kan jeg samhandle med notater ved å like dem.

Instagram lanserer de nye funksjonene nå til brukere globalt.