De beste nettbrettene for studenter i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
22

I disse dager trenger elevene mer enn notatbøker, mapper og permer til skolen. Nettbrett blir stadig mer vanlig i klasserommet, og gir elevene en bærbar måte å få tilgang til internett, lagre lærebøker og dokumenter, ta notater i timen og mer. De er også betydelig billigere enn bærbare datamaskiner, og noen lar deg feste tastaturer eller bruke pekepenner for mer presis skriving og håndskrift.

Uansett hva du studerer, har vi samlet de beste nettbrettene for studenter basert på våre egne praktiske tester. 

Også: De beste iPadene for studenter

Hva er det beste nettbrettet for studenter akkurat nå?

Vårt valg for det beste nettbrettet for studenter totalt sett er 10. generasjons iPad takket være dens rimelige pris og allsidig bruk. Vi inkluderte også andre nettbrett fra Samsung, Microsoft og flere for alle skolebehovene dine. 

De beste nettbrettene for studenter i 2024

Apple iPad (10. generasjon)

Beste nettbrett for studenter totalt sett

Apple iPad 10th Gen Display June Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Rimelig Modernisert design med en USB-C-port Lignende design som iPad Air og iPad Pro Imdeler Støtter ikke 2. generasjons Apple Pencil Flere detaljer

Denne iPad-modellen er det beste alternativet for de fleste studenter, og Apple reduserte nylig prisen til en rimeligere $349. Den tilbyr nesten de samme avanserte funksjonene som de dyrere iPad Pro- og iPad Air-modellene, men med en lettere formfaktor og en skarp 10,9-tommers Liquid Retina, True Tone-skjerm.

Anmeldelse. : iPad 2022 (10. generasjon)

I sin praktiske testing bestemte ZDNET-redaktør June Wan at hvis du handler på et budsjett (som de fleste studenter er), burde denne iPaden “gi mest mening”," spesielt gitt A14 Bionic-prosessoren, USB-C-støtte, 5G-støtte for oppgaver mens du er på farten, og et nytt 12 MP ultrabredt kamera.

Det finnes også en  Magic Keyboard Folio laget spesielt for denne iPaden. Den er perfekt for å gjøre nettbrettet om til en bærbar datamaskin for studier eller essayskriving. Den inkluderer et justerbart stativ med en 14-tasters funksjonsrad for snarveier. 

En melding for å merke seg at noen bekreftede kunder kommer med er at denne iPaden ikke støtter 2nd-generation Apple Pencil, noe som betyr at du må bruke en dongle for å bruke den. Imidlertid kan studenter fortsatt bruke 1. generasjons Apple Pencil eller en annen kompatibel iPad-penn.

Apple iPad-spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone | Prosessor: A14 Bionic-brikke med 16-kjerners Neural Engine | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Minne: Farger: Sølv, Rosa, Blå, Gul  | Kameraer: 12MP f/1.8 bred, 12MP Landscape f/2.4 foran | Vekt: 1,05 pund | Dimensjoner: 9,79 x 7,07 x 0,28 tommer | Tilkoblinger: USB-C, smartkontakt | < /p> Se nå på Best BuySe nå på AmazonSe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Wacom One 13 Touch

Beste nettbrett for kunststudenter

h3> Et Wacom One 13 Touch tegnebrett koblet til en MacBook Pro Allison Murray/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Multi-touch-bevegelser gjør det intuitivt å brukeGlatt papirlignende skjermPennen går aldri tom for batteri Ideles Må fortsatt bruke en ekstern enhet. Dyrt Flere detaljer

Wacom One 13 Touch er et av de beste tegnebrettene for studenter innen digital kunst eller grafisk design. Det som skiller seg ut i dette tegnebrettet er berøringsskjermen: 920 x 1080 Full HD-oppløsning gir mulighet for multi-touch-bevegelser med 10 fingre, og gir kunststudenter en ny dimensjon av intuitiv bruk og interaksjon. Du kan bruke flere bevegelser som rulling, panorering og zooming under den kreative prosessen mens du tegner i et program, eller du kan slå det av helt hvis du foretrekker det. 

Jeg gikk hands-on med dette tegnebrettet og ble imponert over penn-til-papir-følelsen, som Wacom Intuos Pro. Pennen er også imponerende og har utmerket håndflateavvisningsteknologi. I tillegg sier Wacom at du aldri trenger å lade den.

Anmeldelse: Wacom One 13 Touch

Jeg kunne se at elever som foretrekker en skjerm, men som fortsatt vil bruke programmer som Adobe eller Corel Painter, finner Wacom One 13 Touch mer verdifull enn et vanlig nettbrett som iPad. 

Én bekreftet kunde kalte det et "flott verktøy for å lære digital kunst" og "oppgrader illustrasjonsspillet til digitalt."

Wacom One 13 Touch-spesifikasjoner: Dimensjoner (L x B x H): ‎13,2 x 8,7 x 0,1 tommer |&#xA0 ;Aktivt område: ‎11,6 x 6,5 tommer | Kompatibilitet: Windows 10 og nyere, Mac OS 11 og over, Chrome OS, Android 8 og over | Trykknivåer: 4096

Se nå på AmazonSe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Tab S9 FE+

Beste Android-nettbrett for studenter

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ streamer en video om klokker på YouTube. Max Buondonno/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Samsung DeX-kompatibilitet med stor skjerm for multi-tasking Leveres med S Pen Imper Kan oppleve utstrakte apper og sporadiske nedganger. Flere detaljer

Samsungs utvalg av FE-nettbrett er lavere priset enn premium-nettbrettene, men fortsatt imponerende alternativer. Den større Tab S9 FE+ er tilgjengelig for $600 og tilbyr mye i en elegant pakke, inkludert Android 13 rett ut av esken. Dette kraftige nettbrettet kommer med en S Pen og til og med en IP68 støv-/vannbestandig vurdering for å gjøre det til et holdbart valg for studenter.

Den har et batteri på 8 000 mAh, 6 eller 8 GB RAM, 128 eller 256 GB inkludert lagringsplass og støtte for et microSD-kort på opptil 1 TB, så uansett hvor mange dokumenter du lagrer for timene dine, vil du aldri gå tom av plass. I tillegg støttes videosamtaler for virtuelle klasser godt av et 12 MP ultrabredt kamera foran, og et bakre 8MP kamera er godt støttet av et 12 MP ultrabredt kamera foran og et bakre 8MP kamera for å hjelpe deg med å fange dokumenter.&#xA0 ;

Anmeldelse: Samsung Galaxy Tab S9 FE+

ZDNET-bidragsforfatter Max Buondonno testet Tab S9 FE+ og ble imponert over dens store skjerm, batterilevetid og “en rekke multitasking-funksjoner som delt skjerm, multi-vindu og til og med DeX, som gir deg et skrivebordslignende grensesnitt for å få arbeidet gjort."

Totalt sett vil 98 % av Best Buy-kundene anbefale dette nettbrettet, noe som gir det en gjennomsnittlig vurdering på 4,8 av 5.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 12,4-tommers | Prosessor: Exynos 1380 (S5E8835) | Lagring: sterk>128GB eller 256GB  | Minne: 6 GB, 8 GB eller 12 GB | Farger: Grå, lavendel, mynte | Kameraer:12 MP ultrabredt kamera, bakre 8MP kamera | Vekt: 1,38 lb | Dimensjoner: 11,24 x 7,30 x 0,26 tommer| Tilkoblinger: USB-C 2.0 | Batterilevetid: 10 090 mAh

Se nå på SamsungSe nå på Amazon flere kjøpsalternativer

Apple iPad Mini (6. generasjon)

Beste bærbare nettbrett for studenter

iPad Mini-skjerm med side med apper Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Batterilevetiden er imponerendeSlank design Liten størrelse gjør at den får plass i en ryggsekk IdelesIkke kompatibel med Magic Keyboard eller Smart Keyboard FolioNo UltraWide-kamera Flere detaljer

Apples iPad Mini er et kraftig nettbrett pakket i en liten pakke. iPad Mini ble sist oppdatert høsten 2021 med nye funksjoner som støtte for 2nd gen Apple Pencil, en litt større skjermstørrelse og en USB-C-port for lading og dataoverføring.

Anmeldelse: Apple iPad Mini (6. generasjon)

Høyre side av nettbrettet har et sted å lade Apple Pencil, noe som gjør det til et flott nettbrett for å tegne eller skrive klassenotater. I tillegg gjør størrelsen og vekten (litt over et halvt pund) den bærbar, slik at du kan ta den med deg dit du trenger den rundt en skolecampus.

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner gikk hands-on med denne iPaden og hyllet dens portabilitet. “Bærbarheten til iPad Mini og dens støtte for 2. generasjons Apple Pencil gjør notater til et populært bruksområde”," Hiner skrev og la til “Det er bedre for å lese e-bøker, PDF-er, dokumenter, nyhetsapper og annet digitalt innhold.”

En Reddit-bruker bemerket at iPad Mini er et utmerket tillegg til din bærbar PC for bedre flyt av flere oppgaver.

iPad Mini tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm | Prosessor: A15 Bionic |&#xA0 ;Lagring: 64 GB eller 256 GB | Farger: Space grey, rosa, lilla, starlight | kameraer >: 8 MP bak, 1080p video. 12 MP FaceTime-kamera med Center Stage | Vekt: 0,65 pund | Dimensjoner: 7,69 x 5,3 x 0,25 tommer | Tilkoblinger: USB-C |  Batteritid: 10 timer

Se nå på Best BuySe nå på AmazonSe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Microsoft Surface Pro 9

Beste 2-i-1-nettbrett for studenter

Microsoft Surface Pro 9-skriving June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros 12. generasjons Intel-prosessorer raskere gjennom daglige oppgaver Stor skjerm Kjører på Windows 11 Ideles Tilbehør selges separat Begrensede porter Flere detaljer

Microsofts utvalg av Surface Pro-enheter er noen av de beste 2-i-1-nettbrettene på markedet i dag, og Surface Pro 9 er et slikt eksempel på et kraftig nettbrett som raskt kan bli en bærbar erstatning.

< p>Med Surface Pro 9 får du et nettbrett som kjører Windows 11 ut av esken i stedet for et mobiloperativsystem som Android eller iPadOS. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne apper eller løsninger for arbeidsflytene dine, og du kan enkelt få tilgang til programmer som Word og Outlook.

Gjennomgang: Microsoft Surface Pro 9

Wan gikk også hands-on med Surface Pro 9 og berømmet Signature Keyboard og Slim Pen 2, og kalte dem “noe av det beste OEM-tilbehøret jeg har testet.” “Jeg elsker hvor responsive og taktile tastene med lav reise er, hvordan tastaturet – selv om det ikke er så stort som konkurrerende ultraportables—er like klikkende i nedre venstre hjørne som det er øverst til høyre, og hvordan alt er klikker bare på plass uten å måtte hoppe gjennom flere tilkoblingsbøyler."

Du må imidlertid kjøpe et Surface Pro Signature Keyboard og Slim Pen 2 separat, som vil koste ytterligere $280. Likevel elsker verifiserte kunder denne tastaturkombinasjonen, spesielt den ergonomiske designen og responsen.

Tekniske spesifikasjoner for Microsoft Surface Pro 9: Skjerm: 13-tommers PixelSense Flow-skjerm | Prosessor: 12. generasjons Intel Core i5/i7 eller Microsoft SQ3 | Lagring: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB | Minne: strong> 8GB, 16GB, 32GB | Farger: Safir, platina, skog, grafitt | Kameraer: bak : 10 MP autofokuskamera med opptil 4K video Front: 1080p full HD-video | Vekt: 1,95 pund | Dimensjoner: 11,3 x 8,2 x 0,37 tommer | Tilkoblinger: 2x USB-C (4.0 på Intel-modell, 3.2 på 5G), Surface Connect- og tastaturporter, nano-SIM på 5G-modell | Batteritid: Up til 15,5 timer med typisk bruk

Se nå på Walmart

Hva er det beste nettbrettet for studenter?

Det beste nettbrettet for de fleste studenter Er 10. generasjons iPad, takket være dens allsidighet og kompatibilitet. I tillegg er det rimelig for et Apple-nettbrett til bare $349. 

Nettbrett

Pris

Skjerm

Lagring

Apple iPad (10. generasjon)

$349 < /p>

10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone

64 GB eller 256 GB

Wacom One 13 Touch

$600

13,2-tommers 920 x 1080 Full Skjerm med HD-oppløsning

Ikke aktuelt

Samsung Galaxy Tab S9 FE+

$600

12,4-tommers TFT LCD-skjerm

128 GB eller 256 GB (microSD kort opptil 1 TB)

Apple iPad Mini (6. generasjon)

$479

8,3-tommers Liquid Retina-skjerm

64 GB eller 256 GB

Microsoft Surface Pro 9

Fra $750

13-tommers PixelSense Flow-skjerm

< p>128GB, 256GB, 512GB, 1TB

Hvilket nettbrett for studenter passer for deg?

Det rette nettbrettet for deg vil avhenge av dine egenskaper som student. Vurder hvordan du studerer og tar notater, om du trenger noe for å skrive eller tegne, og om du leter etter en erstatning for bærbar datamaskin. 

Velg denne bærbare datamaskinen for studenter…

Hvis du vil…

Apple iPad (10. generasjon)

Det beste nettbrettet for flest studenter. Den er super allsidig og rimelig til bare $349.

Wacom One 13 Touch

Et nettbrett for grafisk designstudenter. Berøringsskjermen tillater praktiske bevegelser og en penn-til-papir-lignende opplevelse.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+

Et Android-nettbrett for skolen. Den store skjermen tillater optimal multitasking. 

Apple iPad Mini (6. generasjon)

Et bærbart og lett nettbrett som enkelt kan passe inn i en ryggsekk. Den er flott for å ta notater, kommentere og lese for skolen. 

Microsoft Surface Pro 9

Et 2-i-1 nettbrett som kan erstatte den bærbare datamaskinen. Den kjører på Windows 11 og kan gå raskere gjennom daglige oppgaver.

Faktorer du bør vurdere når du velger nettbrett for studenter

Før du investerer i nettbrett for en student, her' hva du bør vurdere: 

Lagring: Sørg for å vurdere hvor mye lagringsplass som følger med de valgte nettbrettene. Studenter håndterer vanligvis mange filer, men lagring er vanligvis ikke et problem hvis dette er en tilleggsenhet til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Kompatibilitet: Vurder en nettbretts kompatibilitet med programmer og programvare du bruker mest, samt om du kan bruke tilbehør som tastaturer eller pekepenner. Størrelse:Din foretrukne nettbrettstørrelse kan variere avhengig av hva du bruker nettbrettet til. Mindre nettbrett er flotte å lese og er bærbare nok til å ta med i ryggsekken, mens større nettbrett er lettere å skissere og tegne på og har et mer omfattende arbeidsområde for multitasking. Kostnad: Som de fleste teknologier kan nettbrett være dyre. Se imidlertid etter merker eller forhandlere som tilbyr studentrabatter slik at du kan spare på enheten din. 

Slik tester vi nettbrett

Når de valgte de beste nettbrettene for studenter, vurderte ZDNET-redaktørene våre egne erfaringer med å teste og bruke disse nettbrettene. Vi utfører omfattende praktisk testing av nettbrett, inkludert brukervennlighet for arbeid og underholdning, og tar hensyn til spesifikasjoner som skjerm, batterilevetid og generell opplevelse mens du bruker nettbrett.

For produkter anbefaler vi , skriver vi en produktanmeldelse som vi oppdaterer med jevne mellomrom med nye funksjoner og prisinformasjon.

Bør jeg få et nettbrett eller en bærbar datamaskin til skolen?

Det kommer veldig an på hva slags student du er og hvordan du studerer og jobber. Hvis du for eksempel er en elev som trenger et nettbrett for å lagre lærebøkene dine, surfe på nettet eller ta notater, er et nettbrett et flott alternativ. Men hvis du trenger å få tilgang til forskjellige programmer samtidig for multitasking, kan en bærbar datamaskin dekke dine behov bedre. 

Kan jeg få studentrabatt på et nettbrett?

Mange merker tilbyr studentrabatter. Her er noen bemerkelsesverdige:

Apple tilbyr flere  studentrabattalternativer når du kjøper en iPad med en bekreftet college-e-postadresse. Studenter kan få alt fra $50 til $100 i rabatt på populære iPad-modeller. Studenter kan spare opptil 30 % på kvalifiserte enheter ved å registrere og bekrefte studentstatusen sin. Hos Lenovo får studenter 5 % ekstra rabatt, og foreldre og studenter i klasse K-12 kan også motta penger på enheter og tilbehør. Studenter kan få 10 % rabatt på utvalgt teknologi fra Microsoft. 

Andre nettbrett for studenter vi har testet:

ZDNET har testet mange andre verdige nettbrett som vil være et flott læringsverktøy for studenter. Her er noen av våre andre favoritter. 

Se på AmazonView på AmazonView på Best Buy