OpenAIs nye ChatGPT Edu er for universiteter. Her er hvordan lærere og elever kan dra nytte av det

0
22
719.3600001 creativ Getty Images/Andriy Onufriyenko

Stort sett avviser ikke høyere utdanningsinstitusjoner lenger Generative AI-verktøy som ChatGPT. De implementerer i stedet i økende grad AI chatbots og andre verktøy for å forbedre undervisnings- og læringsopplevelsen.

For å dra nytte av dette, avduket OpenAI på torsdag ChatGPT Edu, som, som navnet tilsier, er en versjon av ChatGPT bygget spesielt for universiteter for å distribuere innenfor deres institusjoner slik at studenter, lærere og forskere kan nyte teknologien med bedrifts- nivåsikkerhet, kontroller og andre fordeler.

Også: Microsoft og Khan Academy tilbyr en gratis AI-assistent til alle amerikanske lærere

ChatGPT Edu tilbyr tilgang til GPT-4o, OpenAIs mest avanserte flaggskipmodell som ble avduket tidligere denne måneden. GPT-4o utmerker seg i teksttolkning, koding og matematikk, og tilbyr brukere andre avanserte funksjoner som dataanalyse, nettsurfing, dokumentoppsummering, visjon og muligheten til å bygge og dele GPT-er innenfor organisasjoner. 

Den pedagogiske versjonen av chatboten inkluderer også fordeler som ikke er tilgjengelige i gratisversjonen av ChatGPT, for eksempel betydelig høyere meldingsgrenser og robust sikkerhet, personvern og administrative kontroller, som vil være spesielt nødvendig på et universitet for innstillinger som gruppetillatelser. Det største salgsargumentet er imidlertid at det er rimeligere enn ChatGPT Enterprise.

OpenAI deler at drivkraften for å utvikle denne funksjonen var å se suksessuniversiteter over hele verden, som University of Oxford,&#xA0 ;Wharton School ved University of Pennsylvania, og Arizona State University, hadde når de brukte ChatGPT Enterprise. 

Også: OpenAI ga gratis ChatGPT-brukere surfing, dataanalyse og mer< /strong>

Universiteter implementerte ChatGPT for å optimere arbeidsflytene deres på ulike måter, inkludert bruk av chatbot for å hjelpe til med veiledning av studenter, skrive stipendsøknader, karakteroppgaver, analysere store datasett og mer, ifølge blogginnlegget . 

I likhet med ChatGPT Enterprise deler ikke OpenAI offentlig prisen på ChatGPT Edu, sannsynligvis fordi det ikke er et tilbud som passer for alle. Selskapet inviterer universiteter til å kontakte salgsteamet for å lære mer og komme i gang.