De beste Bluetooth-sporerne fra 2024: Eksperttestet

0
12

Hvis du noen gang har mistet telefonen, nøklene, lommeboken eller til og med hunden din, trenger du en Bluetooth-sporer. Dette må-ha-tilbehøret holder øye med varene du ikke kan leve uten. Disse små enhetene kan festes til nesten hva som helst – en nøkkelring, fjernkontroll, kjæledyrets halsbånd – slik at du til enhver tid kan se deres nøyaktige plassering på telefonen.  

Men hvilken Bluetooth-tracker bør du kjøpe? Med dusinvis av merker, størrelser og prispunkter tilgjengelig, krever det litt informasjonssporing for å finne den ideelle sporingen (ingen ordspill).

Også: De beste GPS-sporerne for barn i 2024: Ekspert anbefalt

Hva er den beste Bluetooth-sporeren akkurat nå?

Hos ZDNET har vi vurdert og sammenlignet mange av de beste Bluetooth-sporingstilbudene på markedet, og vi har samlet våre favoritter nedenfor. Vårt valg for den beste Bluetooth-trackeren totalt sett er Apple AirTag, takket være presisjonssporing, utskiftbare batteri og tilgang til Apples Finn mitt nettverk. Les videre for andre topp Bluetooth-sporere du kan kjøpe.

Også: Slik finner du ut om en AirTag sporer deg

De beste Bluetooth-sporerne fra 2024

Apple AirTag

Beste Bluetooth-sporing totalt sett

Hånd som holder en Apple AirTag Maria Diaz/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Presisjonssporing Finn nettverket mitt er pålitelig Utskiftbart batteri Ulemper Kun designet for Apple-brukere (ikke for Android-telefoner) Tilbehør kreves for å feste til visse gjenstander Lett riper Flere detaljer

Apple AirTag fungerer bare med Apple-enheter som iPhone, iPad og MacBook, men det gjør det sømløst og effektivt. Ved å bruke sin innebygde U1 ultra-bredbåndsbrikke (for Precision Finding) og Apples omfattende Find My-nettverk, kan denne sporeren på myntstørrelse finne alt den er festet til – inkludert nøkler, lommebøker og vesker.

OgsåApple AirTag-anmeldelse 

Når du trenger å finne et element, åpner du Finn min-appen på en hvilken som helst Apple-enhet og velger riktig tag. AirTag vil da pipe, noe som hjelper deg med å finne en savnet gjenstand hvis den er i nærheten. Selv om den er slank nok til å passe i lommer og vesker, mangler AirTag en innebygd løkke, slik at du ikke enkelt kan feste den til nøkkelringer eller andre gjenstander. Dette er en vanlig klage blant kjøpere siden mangelen på en løkke gjør det nødvendig å kjøpe en separat AirTag-holder for noen brukstilfeller. Jeg har for eksempel kjøpt armbånd for barna mine for å bruke AirTags i parken og nøkkelringholdere til bilnøklene mine.

AirTags batteri er vurdert til å vare ett år og kan erstattes med et annet CR2032-enhet etterpå. En AirTag selges for $29; a fire-pack er vanligvis priset til $99. Imidlertid er fire-pakken ofte svært rabattert som en del av tidsbegrensede avtaler. 

Apple AirTag Funksjoner: Pris: $29 Batteritid: > Over et år | Sanntidssporing: Ja | Månedlig kostnad:&# xA0;Gratis | Tilkobling: Bluetooth, UWB, NFC, Finn mitt nettverk 

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsalternativer

Tile Pro

Beste Bluetooth-sporing for langdistansesporing

Tile Pro (2022) Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros400 fot rekkevidde Høy vanntett vurdering Kompatibel med iOS- og Android-enheter Imper Ingen ultrabredbånd presisjonssporing Litt større enn andre tagger Flere detaljer

Tile Pro har et større sporingsområde (400 fot) enn konkurrentene – inkludert søsken Tile Mate. Denne trackeren har en høy alarm som gjør den lett å lokalisere, og en IP67 for å beskytte den mot støv, sprut og regn. For referanse, konkurrerende trackere som Apple AirTag og Samsung SmartTag har en rekkevidde på 200 fot via Bluetooth, halvparten av rekkevidden til Tile Pro.

Et annet kjennetegn ved Tile Pro er designet: Den har en langstrakt form, mer som en nøkkelbrikke enn en mynt. Størrelsen er fornuftig siden den har en høyttaler som er større enn gjennomsnittet for en mer merkbar alarm og et utskiftbart CR2032-batteri. Den har også et hull på toppen av flisen slik at du enkelt kan feste merket til nøkkelringen. 

En Tile Pro-tag selges for $35, som er vel verdt pengene hvis du vil ha den lengste sporingsrekkevidden. Når det er sagt, forblir upålitelig lading en av Tile Pro-brukere' største klagene. Tile Pro fungerer med Tile-appen og med Amazon Alexa og Google Home.

Tile Pro Funksjoner: < strong>Pris: $35 |  Batteritid: Opptil ett år | < strong>Sporing i sanntid: Ja | Månedlig kostnad: $8,33 til $16,99 per måned | Tilkobling:  Bluetooth

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Eufy Security SmartTrack-kort

Beste Bluetooth-sporer for lommebøker

Eufy SmartTrack Card Maria Diaz/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Elegant design ideell for lommebøker Alarmfunksjon Apple Finn min integrasjon Ideles Ingen ultrabredbåndssporing Batteriet kan ikke byttes Ikke kompatibelt med Android Flere detaljer

Eufy SmartTrack-kortet har et bredt sporingsområde på 260 fot og fungerer utelukkende med Apple Find My-nettverket, som Apple bruker for å hjelpe forbrukere med å finne AirTags, AirPods og andre enheter. Batteriet kan vare i opptil tre år, og det har batterilevetid og Eufy beskriver det som “vanntett” men gir ikke en vurdering på Ingress Protection Rating-skalaen.

Eufy SmartTrack Card er en Bluetooth-tracker i kredittkortstørrelse som passer sømløst i en lommebok eller passholder. Den er 2,5 mm tykk, omtrent tykkelsen på tre kredittkort stablet sammen. I tillegg til å jobbe med Apple Find My, fungerer denne sporeren også med Eufy Security-appen for å levere funksjoner som å finne lydløse telefoner og dele elementer. Du kan pinge SmartTrack-kortet fra telefonen din og omvendt, noe som utvider scenariene for å finne den manglende gjenstanden din. 

Mens SmartTrack-brukere på Amazon sier at det passer perfekt for lommebøker og en tracker som får jobben gjort, er meningene delte om batterilevetid. Som bruker i over to år har jeg ikke hatt problemer med batterilevetiden, men jeg har funnet ut at sporingen ikke er like pålitelig som AirTag. Android-brukere må se andre steder (Tile og Chipolo har begge sporere i lommebok).

Eufy SmartTrack Card Funksjoner: Pris: $17-30  | Batteritid: Opptil tre år | Sanntidssporing: Ja |  Månedlig kostnad: Gratis | Tilkobling: Bluetooth, Apple Finn mitt nettverk 

Se nå på AmazonSe nå på CrutchfieldSe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Jiobit Smart Tag

Beste Bluetooth-sporing for barn og kjæledyr

< figur> jiobit-smart-tag Jiobit/ZDNET

Pros & Ulemper Fordeler Sanntidssporing av posisjon Panikkknapp for presserende situasjoner Lader inkludert Imper Krever abonnementsplan Trenger hyppig lading Flere detaljer

I tillegg til å finne nøkler og lommebøker, lager Bluetooth-trackere nyttige dingser for å holde øye med barnet ditt, senioren eller kjæledyret ditt. Hvis du kan bruke litt mer for ekstra sikkerhets- og sikkerhetsfunksjoner, se til Jiobit Smart Tag, som selges for $150 (det er ofte til salgs for $130 på Jiobits nettsted) pluss abonnement. Jiobit festes enkelt til et belte, krage eller ryggsekk, og den gir alltid-på-tilkobling og posisjonssporing i sanntid.

Jiobits nødvendige, dedikerte skyabonnement er der Jiobits magi ligger. Abonnementet koster ytterligere $8,33 i måneden (betales årlig) for det grunnleggende nivået, som gir tilgang til Jiobits sanntidssporingsfunksjoner, 30 dager med posisjonshistorikk, posisjonsdeling og muligheten til å kontakte enten 911 eller en utpekt omsorgsperson. Merk også: Jiobit og Tile deler samme morselskap, Life360.

Jiobit Smart Tag funksjoner: < strong>Pris: $130 | Batteritid: En uke | Sanntidssporing: > Ja | Månedlig kostnad: $8,33 (betales årlig) | Tilkobling: Bluetooth, Wi-Fi, mobilnett, GPS 

Se nå på JiobitSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy SmartTag2

Beste Bluetooth-sporing for Samsung-brukere

Samsung Galaxy SmartTag2 på hvit bakgrunn Amazon/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Fungerer også som smarthjemknapp Integrert høyttaler Robust design Ideles Kun kompatibel med Galaxy-telefoner Bulk design Flere detaljer

I likhet med Apple AirTag og iPhone, er Samsung SmartTag2 på sitt beste når den kobles sammen med en Samsung Galaxy-smarttelefon. Galaxy SmartTag2 er en formidabel Bluetooth-tracker med en høyttaler, et utskiftbart batteri og en robust konstruksjon som tåler en støt eller to. 

Også: Det beste Samsung-telefoner 

SmartTag2 Bluetooth-trackeren er tynnere og slankere enn forgjengeren, med en større nøkkelring og en metallinnsats inni som gir større holdbarhet. Utover den nye designen, øker SmartTag 2 batterilevetiden til opptil 700 dager. Den har også en ny strømsparingsmodus, en ny tapt modus og en forbedret kompassvisning i forhold til tidligere iterasjon. Kundeanmeldelser er blandet når det gjelder batterilevetid, men SmartTag har et utskiftbart CR2032-batteri.

I motsetning til valgene ovenfor fungerer SmartTag2 som en utløser for smarthusautomatisering. Du kan trykke på taggen for å slå på lys, kickstarte klimaanlegget eller til og med åpne garasjeporten. Den er imidlertid bare kompatibel med apparater som faller inn under SmartThings-økosystemet, som er mer begrenset enn Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Home Kit-økosystemene.

Denne sporeren selges for $30, men vi har sett den gå for mye mindre, noe som gjør den til et godt kjøp for Samsung-brukere.

Samsung Galaxy SmartTag2 features:  Pris: $30 | Batteritid: Opptil to år |  Sporing i sanntid: Ja | Månedlig kostnad: Gratis | Tilkobling : Bluetooth, GPS 

Se nå på Amazon

Hva er den beste Bluetooth-sporeren?

Apple AirTag er den beste Bluetooth-trackeren for sin presisjonsfinning, lange batterilevetid og tilgang til den pålitelige Apples Finn mitt nettverk-funksjon. 

Vi valgte andre flotte alternativer for å passe til en rekke av behov. Tile Pros 400 fots rekkevidde er fantastisk hvis du vil ha en langdistansesporer. I mellomtiden er JioBit Smart Tag et klokt valg for foreldre og omsorgspersoner hvis du trenger posisjonssporing i sanntid. 

Denne tabellen kan hjelpe deg med å sammenligne de beste Bluetooth-trackerne basert på priser og spesialfunksjoner :

Bluetooth-sporing

Pris

Spesialfunksjoner

Apple AirTag

$29

Presisjonsfinning, ett års batterilevetid

Tile Pro

$35

400 fots sporingsområde, IP67 vannbeskyttelse 

Eufy SmartTrack-kort

$30

Kompakt størrelse passer i de fleste lommebøker, 260 fots sporingsområde

Jiobit Smart Tag

$150

Alltid-på-tilkobling, sanntidssporing 

Samsung Galaxy SmartTag2

$30

Kompatibel med smarthjemenheter, ripebestandig design 

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene varierer basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken Bluetooth-tracker passer for deg?

Hovedfaktoren du bør vurdere når du kjøper en Bluetooth-tracker er kompatibilitet, AirTag og Eufy SmartTrack-kortet, for eksempel, fungerer bare med Apple-enheter. For mer allsidighet anbefaler vi å se nærmere på Tile's Bluetooth-tilbud.

Det hjelper også å vite hva du sporer. Myntformede sporere vil gjøre susen for nøkler og mindre gjenstander. For større eiendeler som lommebøker og pass, bør du vurdere kortformede alternativer.

Velg denne Bluetoandre sporingen…

Hvis du vil…< /p>

Apple AirTag

Best samlet for presis posisjonssporing og et batteri som varer lenge år.

Tile Pro

Langdistansesporing med en rekkevidde på 400 fot og en høy alarm.

Eufy SmartTrack Card

En elegant, Apple-integrert tracker for lommeboken din.

Jiobit Smart Tag

Posisjonssporing i sanntid og en panikkvarslingsknapp.

Samsung Galaxy SmartTag2

En Samsung-kompatibel tracker som kan fungere som en smarthjemknapp.

Faktorer du bør vurdere når du velger en Bluetooth-sporer

De beste valgene krysser av for alle fire boksene og litt til. De kjennetegnes også av unike salgsargumenter som gjør hver enkelt ideell for spesifikke bruksområder. På den måten, hvis du vil ha en Bluetooth-tracker på kjæledyrets halsbånd eller trenger en som fungerer med Samsung-økosystemet, se etter modeller som støtter disse funksjonene. Når vi valgte de beste Bluetooth-sporerne, tok vi hensyn til følgende nøkkelfaktorer. 

Presisjon: Hvor nøyaktig og konsekvent er enheten til å finne varene våre, enten den var i nærheten eller langt unna unna. Batteri levetid:Hva er vitsen med å investere i en Bluetooth-tracker når den kan dø på deg i en viktig tid? Innenfor listen vurderte vi batterilevetiden og noterte hver enhets holdbarhet, slik at du trygt kan velge.  Høyttalervolum: Ingenting er verre enn å vite at et objekt er i nærheten, men du kan ikke finne det. Det er her høyttalervolumet kommer inn: Hvis en trackers volum er for lavt, vil du ikke kunne finne enheten din. Hvis en tracker har et høyt volum, kan du i det minste høre det pipe slik at du kan følge lyden. Sporingsrekkevidde: Bluetooth-enheter som disse sporerne er avhengige av signalstyrke (RSSI) for å anslå enhetens plasseringer eller gjenstander. Vi vurderte utvalget for å bestemme hvor pålitelige disse enhetene kan være i en tid med behov. 

Hvordan vi tester Bluetooth-sporere

Hos ZDNET følger vi en omfattende testmetode for å evaluere Bluetooth-sporere og gi innsikt i ytelsen og påliteligheten deres for å hjelpe kjøpere å velge den beste for deres omstendigheter.

Vi tester Bluetooth-trackere ved å legge merke til hele opplevelsen, fra utboksing og oppsett til funksjoner og ytelse. Dette innebærer å evaluere om posisjonssporingen for en Bluetooth-tracker er nøyaktig sammenlignet med dens faktiske posisjon, overvåke signalstyrken når du prøver å finne en tracker, og vurdere hvor pålitelig den kobler til og kobler til hovedenheten din, som vanligvis er en smarttelefon.< /p>

Under testing evaluerer vi også den maksimale signalrekkevidden, appopplevelsen og effektiviteten til nærhetsvarsler, måler batterilevetiden, utfører falltester og tester hvordan hver Bluetooth-tracker presterer i områder med mye Bluetooth-interferens.&#xA0 ;

Hva om Bluetooth-sporeren min går tom for batteri?

De fleste Bluetooth-sporere har batterier du kan bytte eller lade opp. Hvis en tracker mangler et utskiftbart batteri, oppmuntrer produsenten ofte til innbytte med rabatter. 

Mange batterier kan vare mellom ett og to år. Produsenten din vil ha denne informasjonen tilgjengelig i brukerhåndboken og nettstedet, slik at du kan planlegge når du skal erstatte den. 

Hvordan fungerer Bluetooth-sporere?

En Bluetooth Tracker festes enten til en personlig gjenstand (tenk lommebok, ryggsekk, til og med belte) eller kan ganske enkelt ligge inne i den gjenstanden. Deretter aktiverer du posisjonssporing ved å koble til trackeren via produsentens app. På denne måten kan du få et bilde av varens plassering. Bluetooth-trackere har en begrenset rekkevidde, med et gjennomsnitt på 200 til 300 fot, og du må være innenfor signalområdet for å motta nøyaktig informasjon. Noen elementer, for eksempel Wi-Fi-høyttalere, kan forstyrre signalet, så bruk enhetene i et område med mindre potensiell interferens slik at du kan motta det sterkeste signalet. 

Finnes det alternativ Bluetooth sporere verdt å vurdere?

Bluetooth-sporerne ovenfor er mine fem beste anbefalinger, men følgende enheter kan også holde eiendelene dine i sjakk:

Se på AmazonView på Best BuyView at Best Buy