Hvordan finne dine tapte AirPods (og hva du skal gjøre før de blir borte igjen)

0
10
airpods-pro-2 Jason Hiner/ZDNET

Hvis du tar med deg AirPods overalt, vet du hvordan det går: det ene øyeblikket vet du nøyaktig hvor du la dem, og i det neste løfter du puter, demonterer sofaer, skurer hver benke og bordplate, eller går tilbake skritt på en morgentur for å prøve å finne dem. 

De sleipe små øreproppene kan gå bort fra oss, men heldigvis har AirPods noe hendig teknologi som hjelper dem med å bringe dem hjem igjen (i det pålitelige hvite etuiet deres, altså). Du kan bruke Apples Find My-app for å finne AirPods og fortsette å bruke dem, men det er noen forbehold jeg diskuterer nedenfor. 

Også: De beste AirPods du kan kjøpe

 Hvis du leter etter dine forlagte AirPods etter å ha tatt dem ut av etuiet, følg disse trinnene for å finne dem. < /p>

Slik finner du dine tapte AirPods

1. Sett opp Find My ASAP

En iPhone viser appen Finn min Nina Raemont/ZDNET

Først og fremst, sett opp Finn min. Find My, en av de opprinnelige appene på iPhone og iPad, vil bli din beste venn når du starter et søk etter tapte enheter som AirPods eller Apple Watches. Merk: Du vil sette opp Find My så snart som mulig, fordi du ikke kan finne AirPods via Find My etter at du har mistet dem. Hvis AirPods allerede er konfigurert på Find My, gå til neste trinn. 

2. Åpne Finn min

Finn mine AirPods mot grønt bakteppe Nina Raemont/ZDNET

Åpne Finn min-appen, og gå deretter til Enheter-fanen for å velge AirPods, som du har registrert på Find My. Hvis AirPods er i nærheten, vil de vises på kartet. 

3. Spill av lyd for å finne AirPods

Finn mine AirPods mot grønt bakteppe Nina Raemont/ZDNET

Klikk på Spill av lyd-funksjonen for å finne øreproppene dine. Du vil høre en ringelyd nær deg. Det er viktig å vite at minst én av de to øreproppene må være ute av ladevesken, ellers vil den ikke spille av en lyd. Du kan spille av lyd for venstre og høyre øreplugger ved å trykke på L eller R. Når du har funnet dem, kan du trykke på stopp. 

Vil dette fungere hvis jeg har mistet AirPods mens jeg de er i ladevesken?

Hvis du har mistet AirPods mens de er i ladevesken, blir det vanskeligere å finne dem på Find My. 
Finn mitt-kartet vil vise det siste stedet der saken sist ble åpnet, men vil ikke bli oppdatert til gjeldende plassering hvis de har blitt flyttet siden de sist ble brukt.

Kan du finne AirPods som ikke er online?

Dessverre, nei. De må være online og koblet til Find My for å enkelt finne dem.