Jeg bruker Photoshops AI-verktøy hver dag – her er mine 5 viktige tips for de beste resultatene

0
9
før-etter

Dette er før- og etterbildene av et redesign av virtuelt rom med AI. Les videre for å finne ut hvordan det ble gjort.

Skjermbilde av David Gewirtz/ZDNET

Det er vanskelig å tro at Photoshop Generative Fill bare har vært ute siden januar. Det har blitt en viktig del av arbeidsflyten min. Jeg bruker den til mange prosjekter, små og store.

Jeg har brukt den til å erstatte eller lage en liten gjenstand i et e-handelsbilde for min kones nettsted. Jeg har brukt den til å hacke et stykke bakgrunnsbilde til datamaskinen på familierommet for å forbedre konsentrasjonen av løvverk. Og jeg bruker den regelmessig uten noen parametere for å rydde opp artefakter fra bilder (som flekker, hår og bildesensorartefakter).

Også: Slik bruker du Photoshops Generative Fill AI-verktøy for enkelt å transformere de kjedelige bildene dine

Da funksjonen først kom ut, gikk jeg vill med den bare for å se hva jeg kunne få den til å gjøre. Jeg tok et enkelt bilde av et jorde foran en landevei og la til en tank, en flygende tallerken, en buss full av tilskuere, et raffineri og til og med en ond klovn. Det var kult, om enn dumt.

Men siden den gang har jeg brukt funksjonen som et supplement til alle de andre Photoshop-funksjonene jeg bruker daglig. Denne uken tok jeg et studiobilde av en Raspberry Pi med en AI “hatt”, og la til en klynge bringebær og noen mynteblader i bakgrunnen.

Her er hva som kom ut av studioet mitt. Dette ble tatt med mitt Sony Alpha ZV-E10 speilløse kamera og mitt veldig elskede Sony SEL30M35 30mm f/3.5 e-mount makroobjektiv. Bare se på den søte, søte dybdeskarpheten!

orig-pi David Gewirtz/ZDNET

Jeg tok bildet inn i Photoshop og brukte Healing Børst for å bli kvitt de små støvbitene og ryd opp i noen av de forskjellige flekkene på overflaten der bildet ble tatt.

Resultatet var godt nok. Det ville vært en fin nok "helt" bilde for mitt intervju med Raspberry Pis administrerende direktør. Men jeg tenkte det kunne ha godt av litt zhush her og litt zing der. Den trengte med andre ord bringebær.

Også: Eksklusivt intervju med Raspberry Pi-sjef: Nytt $70 AI-sett 'a watershed moment for us'

Jeg valgte de to forgrunnsområdene og ba om "spredte bringebær."e; ; Jeg fikk… søppel. Et tilfeldig felt med røde dråper som bare Dexter kunne elske. Det var ikke blod, egentlig, men det så ikke ut som noe som kom fra denne jorden.

Det leder meg til mitt første tips.

1. Velg bare én ting å endre om gangen

Mitt neste forsøk var å velge venstre front av bildet og spørre etter “spredte bringebær”. Så valgte jeg høyre foran på bildet, lot utvalget mitt overlappe brettet litt, og spurte igjen om “spredte bringebær”. Som du kan se nedenfor, ble det kjempebra.

bringebær David Gewirtz/ZDNET med Photoshop Generative Fill

Men bakgrunnsområdet var fortsatt litt tømme. Jeg skrev "spredte bringebær" inn i Google bildesøk, og mens mange av bildene bare var frukten, og andre bilder var av søtsaker, hadde noen grønne blader. Jeg likte hvordan det så ut, så jeg bestemte meg for å legge det til bildet mitt.

Min eneste utfordring var at jeg ikke visste hvilke blader jeg skulle be om. Mitt første forsøk på å be om en seng med løv resulterte i et dårlig tilbakeblikk på høstens rakeoppgaver da jeg var liten i New Jersey. Så denne gangen vendte jeg meg til ChatGPT. Jeg spurte "hva slags grønne blader passer til bringebær."

Den ga meg ti svar, men øverst på listen sto “mynteblader.” Så jeg prøvde det. Jeg valgte det åpne området på baksiden av bildet (som overlapper litt med enheten), og spurte Photoshop om en "seng med mynteblader."

Som du kan se ovenfor, ga det meg ikke bare en fin seng med løv, den la også noen bak enheten og gjenskapte dybdeskarpheten min. Og jeg var ferdig.

Redesigne et rom

For meg er denne typen utvidede studiobilder mitt Generative Fill-brød og smør. Men jeg vil vise deg et annet eksempel, slik at du kan se bruken i en helt annen kontekst.

Her er startbildet mitt. Da orkanen Matthew eksploderte gjennom byen min i Florida i 2016, var jeg på deadline. Det fullstendige fraværet av lokal makt betydde ingenting for kravene til prosjektet jeg jobbet med. Så jeg pakket sammen og fant det nærmeste hotellet med strøm og Wi-Fi og slo meg til ro med den bærbare datamaskinen og VPN-en min.

Også: De beste VPN-tjenestene i 2024: Eksperttestet og gjennomgått

Dette er bildet av stueplassen i suiten jeg leide. Det endte med at jeg måtte leie en suite for å få et skrivebord, med mindre jeg ønsket å kjøre ytterligere en og en halv time lenger på veier som allerede var fullpakket med evakuerte.

rommet David Gewirtz/ZDNET

Det var ikke dårlig. Det tjente absolutt sin hensikt, og jeg var i stand til å levere i tide. Men hva om dette ikke var et hotellrom, men et rom i for eksempel et hus du vil selge? Hva om du ville vise en potensiell kunde hvordan det kunne se ut hvis det var dekorert noe bedre?

Også: De beste AI-bildegeneratorene i 2024: Testet og gjennomgått

Vær oppmerksom på bruken av ordet “noe”. Det er begrensninger i Adobes Generative Fill.

Det første jeg gjorde var å fjerne alle gjenstandene i rommet. Skjermbildet nedenfor viser at jeg fjernet alt individuelt. Da jeg fjernet skrivebordet og stolene (den første stolen, deretter den andre stolen, deretter skrivebordet), bestemte Photoshop seg for å gi meg denne større sofaen. Noen ganger er det bedre å ikke spørre hvorfor. Det er en AI. Likevel, denne gangen var det greit for bildet mitt.

Jeg la også lampen ved siden av gardinene og bildet ved siden av døren. Bildet ville ikke fjernes, og jeg hadde planer for den plassen, så jeg lot det være.

tomt-rom Skjermbilde av David Gewirtz/ZDNET

Deretter begynte jeg å legge til møbler, som bringer meg til mitt neste tips. 

2. Velg størrelsen og plasseringen til objektet du vil passe til

Hvis du vil ha en komfortabel stol, ikke bare tegn en sirkel i et hjørne. Tegn et utvalg rundt hvor, i tankene dine, objektet vil gå.

furniture-1 Skjermbilde av David Gewirtz/ZDNET

Da jeg kom til høyre side av rommet, ønsket jeg å legge til en TV på motsatt side av sofaen. Photoshop ville ikke la meg generere bare hjørnet av en TV. Så jeg brukte Generative Expand for å gjøre bildet bredere, og ga meg en vegg til høyre for døren.

Jeg ba om en TV på veggen, men det likte den ikke. Jeg fikk en haug med rare bilder. Men det rareste bildet jeg fikk var da jeg ba om en credenza. Jeg mener, jeg har ingen ord:

credenza Skjermbilde av David Gewirtz/ZDNET

Etter mange forsøk viser det seg at "konsollbord" fungerte, selv om det ga meg en bokhylle. Hei, jeg tar mine nesten gevinster der jeg kan finne dem. "Vegg-TV" fungerte ikke, men å velge veggen og be om en “tv” gjorde. Så nå hadde jeg TV-en min overfor sofaen.

Jeg gikk tilbake til Canvas Size og reduserte veggstørrelsen tilbake til størrelsen på originalbildet. Jeg hadde endelig den biten av TV-en som jeg opprinnelig ville ha, vist overfor sofaen.

Også: Jeg var en Copilot diehard inntil ChatGPT la til disse 5 funksjonene

Det siste hovedmøblet jeg ønsket meg var et salongbord. Så ville du ikke vite det? Photoshop ga meg et stort utvalg av credenzas, fine og høye, rett foran sofaen. Du må ha sans for humor.

Jeg prøvde til slutt "lavt midtbord" og fikk noe som ligner det jeg ønsket. Det er her det “noe”; fra tidligere kommer inn. En stor fordel med Photoshop Generative Fill er at den kun henter bilder fra treningsdata Adobe har kontrollert at den har rettighetene til, og har lov til å dele disse rettighetene med deg. En stor ulempe er at den kun henter bilder fra treningsdata yada yada. Bildene er begrenset, og det er derfor jeg fikk et ganske meh salongbord.

I alle fall gikk jeg rundt i rommet, valgte former der jeg ville at dekorativt tilbehør skulle være, og ba AI om å gi dem til meg. Det bringer meg til…

3.  Du må spille med ledetekster for å komme nær det du leter etter

Endre ordlyden din rundt en haug. Prøv ting som kanskje ikke gir mening. Noen ganger er en credenza et salongbord for AI. En kommode kan være en bokhylle. Bruk en tesaurus om nødvendig. Be ChatGPT om å gi deg ord relatert til det du ønsker. Bland det sammen og ha det gøy. Jeg prøvde forskjellige meldinger hvis noe ikke kom ut som jeg ville, og noen ganger ga jeg bare opp eller gikk i en helt annen retning til jeg fikk noe som så bra ut.

Når du føler at du er på rett spor, hold den meldingen en stund og prøv hint #4.

4. Trykk på regenereringsknappen til du får noe du liker

Men vit at du kanskje aldri får noe du liker fra forespørselen du bruker.

Til slutt ble det gjort. Det gjensto bare å legge til en form for prikken over i'en. Noen ganger ser et bilde bare ikke komplett ut og trenger litt noe. noe' for å få det til å fungere.

5. Når du er i tvil, legg til en hund. Eller en katt

Jeg valgte å legge til en hund (bare fordi jeg likte ideen om en hund i det tomme rommet). Og her er det. Du kan se alle meldingene på høyre side av skjermbildet.

final-image Skjermbilde av David Gewirtz/ZDNET

Du kan se før og etter helt øverst i denne artikkelen. Redigeringsendringene forvandlet rommet fra det som helt klart var et hotellrom til mer en stue.

Har du brukt Adobes AI-funksjoner? Hva med Generative Fill? Hva har du gjort med Photoshops AI? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Du kan følge mine daglige prosjektoppdateringer på sosiale medier. Sørg for å abonnere på mitt ukentlige oppdateringsnyhetsbrev, og følg meg på Twitter/X på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz, på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.< /p>