Den beste MagSafe-lommeboken jeg har testet er ikke laget av Apple eller Anker (og den er på salg)

0
24
Kayla Solino/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways 

Journeys Ezmo MagSafe-lommebok kombinerer stil og funksjon med letthet. MagSafe-lommeboken kan lagre opptil fem kort, fungerer også som telefonstativ og har et tradisjonelt lommebokutseende. Naturligvis er den tyngre og tykkere enn billigere alternativer. Journey tilbyr også en Apple FindMy-aktivert versjon som ligner på stilen, Loc8 Finder-lommeboken. 

Jeg har testet dusinvis av magnetiske lommebøker som utnytter Apples MagSafe-teknologi for å passe på baksiden av iPhones, nok til å forstå hvilke som er mest verdt dine hardt opptjente penger – eller kort, hvis du alltid er på farten som meg.

Se, jeg jobber med en hybrid timeplan, og når jeg trenger å gå inn på kontoret, er det det motsatte av å hoppe, hoppe og hoppe inn i NYC; det er mer en nesten tre timer lang sprint. Det burde være unødvendig å si at jeg er sterkt avhengig av en MagSafe-lommebok for å gi meg rask tilgang til NJ Transit-kortet mitt og andre nødvendigheter under pendlingen, og som en Gen-Z som er bundet til telefonen min som en baby til en flaske, Jeg elsker et pent tilbehør (derav hvorfor jeg får betalt for å teste så mange). 

Også: Disse fire tekniske dingsene er essensielle for lang pendling< /strong>

Journey – produsent av alle slags tilbehør, fra skrivebordsmatter til bluetooth-merker, iPhone-utstyr og mer – har skapt det jeg tror er en av de beste MagSafe-lommebøkene jeg har testet, Ezmo Wallet and Stand. Her er hvorfor det er verdt å vurdere.

Se på Best Buy

Journey Ezmo MagSafe Wallet and Stand spesifikasjoner

Plass til opptil fem kortMagSafe-kompatibel (ikke kompatibel med iPhone 12/13 Mini) Laget med slitesterkt, miljøbevisst vegansk lær Justerbart stativ Forreste hakk for rask tilgangPortrett- og landskapsvisning Beskyttende fôr for å forhindre avmagnetisering av kort RFID-teknologi Tilgjengelig i fire farger (Black, Dove Grey, Dark Brown, Navy Blue) 

Ezmo kombinerer en vanlig lommeboks skinnutseende og komposisjon med MagSafes hurtigplugg -og-spill mekanisme. Sammen får du et hybridtilbehør som ser bra ut og føles bra.

Hvordan var Ezmo-lommeboken rettferdig under testingen?

Når jeg evaluerer MagSafe-lommebøker, liker jeg å kjøre det som kalles "transitkorttesten" som måler hvor smidig opplevelsen er å ta transittkortet mitt ut av lommeboken, pipe det inn i terminalen og legge det tilbake i lommeboken under de lange og komplekse pendlingene mine.

Også: Til slutt, en MagSafe-batteripakke som ikke ser ut som en murstein (og den lades raskt også)

Journey Ezmo har en praktisk lomme foran den vanlige kortlagringsplassen, slik at jeg kan lagre transittkortet mitt separat fra andre kort. Den er lett å skyve ut og sette tilbake, så hvis du leter etter en pendlervennlig lommebok, anbefaler jeg på det sterkeste å velge en med frontlomme.

reise -magsafe-wallet

Frontlommen på Ezmo gjør det enkelt og raskt å hente favorittkortet ditt. 

Kayla Solino/ZDNET

Jeg har vokst til å sette pris på hvordan Ezmo MagSafe-lommeboken gir nok plass til fem kort og til og med sammenlagte penger. Selv om den allerede var god til å holde på debetkortet, arbeidsmerket og andre tilfeldige ting, har jeg funnet ut at det er et solid tillegg til MagSafe-tilbehøret mitt fordi det gir meg alternativer. 

Jeg har ikke ofte førerkortet eller kredittkortet mitt i telefonlommeboken når jeg skal på jobb, men jeg liker at jeg har muligheten hvis jeg trenger eller vil til en annen begivenhet eller aktivitet.

journey-magsafe-wallet

Ezmo-lommeboken har lagring for fire kort på innsiden og ett på forsiden. 

Kayla Solino/ZDNET

< p>Jeg brukte nylig Ezmo-lommeboken mens jeg kjørte bil, og det var en game-changer. Den lagret de fire beste kortene mine mens jeg var på farten, og eliminerte behovet for å rote gjennom bilen min etter vesken hver gang jeg stoppet. Du kan til og med fjerne denne lommeboken fra telefonen og bruke den som en vanlig, og ingen ville stille spørsmål ved den.

Telefonstativet gjør denne lommeboken i toppklasse. Det gjør det enkelt å holde telefonen på kontoret eller hjemme i stående eller liggende modus. Jeg fant til og med at jeg brukte den bakre halvdelen av lommeboken som et provisorisk grep på toget, noe som ga ekstra stabilitet. Den er flott for å ta bilder også!  

best-magsafe-lommebok

Ezmo-lommeboken (nederst i midten) stablet med andre MagSafe-lommebøker jeg har testet. 

Kayla Solino/ZDNET

Den magnetiske forbindelsen konkurrerer med andre topptestede valg, som Satechi lommebok. Den er sikker nok til å holde på iPhone 14 Pro, og selv om jeg ikke anbefaler å gjøre dette, rikket den seg ikke engang når jeg holdt den hengt i den hengslede enden.  

Også: De beste MagSafe-lommebøkene du kan kjøpe: Eksperttestet

Det veganske skinnet er mykt, men tøft, ser opphøyet og premium ut, og fargealternativene legemliggjør den rolige luksustrenden som er populær på sosiale medier.  

ZDNETs kjøpsråd

Selv om det er et av de dyrere MagSafe-lommebokalternativene jeg har testet, er Journey Ezmo lommebokstativ vel verdt investeringen pga. til dens multifunksjonalitet og utmerkede kvalitet, spesielt hvis du vil bruke MagSafe-lommeboken hver dag. (Den er også på salg i skrivende stund, og selges for omtrent $56 i stedet for $70.) Hvis du virkelig ser etter en MagSafe-lommebok i tradisjonell stil, er dette den. 

Ezmo-lommeboken er også tilgjengelig i en sporbar versjon – LOC8 MagSafe Finder-lommebok og stativ – hvis du er tilbøyelig til å miste ting ofte.

Nåværende brukere på Journey-nettstedet setter pris på den slanke profilen, smart design, større kortkapasitet og slankt materiale, noe som gir lommeboken 5/5 stjerner online. En kunde bemerket at den “gjør alt veldig bra.”