Du kan endelig planlegge meldinger på iPhone. Her er hva du bør vite

0
11
iPhone 2AI Jason Hiner/ZDNET

Apple har. endelig avduket en etterlengtet funksjon for de som bruker Messages-appen.

På sin årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) mandag kunngjorde teknologigiganten at Messages vil tilby en planleggingsfunksjon i årets iOS 18-oppdatering, som lar brukere lage en tekst og bestemme når i fremtiden de skal sende den . Funksjonen, som har vært tilgjengelig for Android-brukere i årevis og er noe som Apple kalte en av sine “mest etterspurte funksjoner”," vil være spesielt nyttig for de som kanskje vil sende en melding til noen, men det er allerede for sent og de ikke ønsker å vekke dem — eller for de som ikke vil glemme å sende en melding for en bursdag eller begivenhet.

Også: Alt Apple annonserte på WWDC 2024

For å bruke funksjonen når du laster ned iOS 18, vil du ganske enkelt skrive ut en melding og se et alternativ for å planlegge sendingen, sammen med muligheten til å velge nøyaktig dato og klokkeslett for å sende den. Meldingen blir deretter lagret på enheten, klar til å sendes på et senere tidspunkt.

Den nye planleggingsfunksjonen kommer sammen med en rekke store kunngjøringer på årets WWDC, inkludert en rekke iOS-oppdateringer , som muligheten til å forbedre personvernet og skjule apper, kategorisere e-poster og enklere ordne bildebiblioteket. Mens kunstig intelligens (AI) forventes å stjele showet, bruker Apple også sin årlige keynote for utviklere for å fremheve de mange programvareforbedringene som kommer til plattformene deres i år.

Siden Messages er allestedsnærværende i alle Apples operativsystemer, inkludert iOS, iPadOS, WatchOS og macOS, vil planleggingsfunksjonen sannsynligvis også være tilgjengelig på alle disse plattformene.

Apples nye planleggingsfunksjon vil være tilgjengelig i iOS 18 når operativsystemet lanseres senere i år. I mellomtiden kan brukere som registrerer seg for Apples beta-testprogram få tidlig tilgang til det denne sommeren.