Denne bærbare MagSafe SSD-en løste mitt største problem med iPhones lagring

0
10
Aiffro P10 MagSafe bærbar SSD Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNET' s viktige takeaways

Aiffro P10 MagSafe bærbar SSD er tilgjengelig fra produsenten for $149 for 1TB-modellen og $249 for 2TB. #xA0;
Den er bare kompatibel med iPhone 15, lesehastighetene er på den lave siden, og den er ganske dyr.

I løpet av de siste årene har jeg sett tonnevis av nye MagSafe-produkter brukt i alle slags applikasjoner for iPhone fra strømbanker til lommebøker. Den magnetiske teknologien er praktisk og effektiv, og kan føre til en rekke smarte produkter. Eksempel: P10 MagSafe Portable SSD fra Aiffro. 

Også: Jeg stresstestet denne robuste eksterne stasjonen. Nå følger den med meg overalt

Denne bærbare SSD-en er en kreativ løsning som nærmer seg bærbar lagring på en unik måte, men det er noen få brukervennlighet som jeg vil bryte ned snart. Først spesifikasjonene.  

Se på Aiffro

Tekniske spesifikasjoner for Aiffro P10 MagSafe bærbar SSD

Utgangsgrensesnitt: USB3.2 Type CKapasitet: 1TB/2TBDimensjoner: 59 x 59 x 6,5 mmYtelse:
Sekvensiell lesing: Opptil 2000 MB/s
Sekvensiell skriving : Opptil 1800 MB/sDriftsstrømforbruk: 1 – 3WOperativsystemkompatibilitet: Windows, macOS, Android, Linux, iOSEnhetskompatibilitet : PC-er, bærbare datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner med Type-C-grensesnitt 

I settet får du den bærbare SSD-en, en aluminiums- og plastdisk som festes på baksiden av iPhone 15 (ikke kompatibel med tidligere iPhones som bruker Lightning), og to kabler – en flat kabel og en kabel med en 180-graders bøy i enden.

To kabler følger med Aiffro P10.

To kabler følger med Aiffro P10.

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Ideen er enkel – du fester disken på baksiden av iPhone, kobler til kabelen, og så er du i gang.

Men det er et lite problem: hvis du har en tykk kasse, eller kassen har en klaff som dekker porten, fungerer ikke kabelarrangementet. Visst, du kan feste stasjonen på baksiden av iPhonen din og koble den fra og la den dingle når du trenger å bruke den, men det overvinner formålet, siden du nå bærer en kabel.

Hvis du har en tykk sak, er bruk av magSafe en no go.

Hvis du har et tykt deksel, er det ikke lurt å bruke magSafe.< /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På disken er det en liten knapp for å slå stasjonen på og av. Dette er en nyttig funksjon fordi hvis den forblir på mens den er koblet til telefonen din, vil den tappe batteriet.

Også: Denne kraftige strømbanken er perfekt hvis du lader en mange enheter

Ytelsen er god, med mine benchmark-score som treffer nær de nominelle 1800 MB/s skrivehastighetene. Den kommer imidlertid til kort på lesehastigheter, og oppnår mindre enn 50 prosent av den nominelle hastigheten. 

ZDNETs kjøpsråd

Selv om ikke alle trenger en terabyte eller to fast på baksiden av iPhonen deres, hvis du er typen som bærer rundt på en flash-stasjon på en nøkkelring, kan du finne Aiffro P10 MagSafe bærbar SSD en innovativ løsning.

Ja, du må ha med deg kabler sammen med stasjonen, og ja, noen tilfeller kan være vanskelige. Det er også litt på den dyre siden. Men hvis du trenger ekstern lagring og du er en fan av MagSafe-produkter, er det en praktisk løsning.