Det beste E Ink-nettbrettet jeg har testet er ikke av ReMarkable eller Kindle

0
11
Person som holder opp et Boox Note Air 3 C-nettbrett med notater om dens skjerm Allison Murray/ZDNET

ZDNET's viktige takeaways

Onyx Boox Note Air 3 C er et fargenettbrett med e-blekk laget for å ta notater som koster $500. Nettbrettet er fullpakket med maler og produktivitetsfunksjoner samtidig som det tilbyr en imponerende penn-til-papir-opplevelse.&#xA0 ;Det mangler litt for video eller surfing på nettet, og biblioteket med e-bøker er ikke veldig omfattende.  

Som forfatter er det alltid en bekymring når du faller inn i en produktivitets- eller kreativitetsnedgang, og det er enda verre når begge skjer samtidig. Jeg befant meg nylig i denne situasjonen, og i et desperat forsøk på å organisere livet mitt og få tilbake kreative gnisten, kjøpte jeg to notatbøker i pocketbok. Jeg bar disse rundt en stund, åpnet dem en håndfull ganger, men til slutt gjorde de ikke mye for å få i gang min indre muse. Så prøvde jeg Onyx Boox Note Air 3 C.

Dessuten: De beste notatbrettene du kan kjøpe

Denne e-blekk-nettbrettet i farge revitaliserte endelig produktiviteten min med sitt utvalg av notatmaler. Jeg fant kreativiteten min krypende tilbake ved å bruke pekepennen, som nesten ikke har etterslep og føles like glatt som favorittkulepennen din på en glatt papirblokk. Skjermen har en fargeoppløsning på 1240 x 930 (150 PPI) og en 2480 x 1860 (300 PPI— det samme som Kindle Scribe) oppløsning i svart og hvitt. 

Se på Amazon

Selv om det ikke har en like skarp fargeskjerm som et tradisjonelt nettbrett som en iPad, er formålet med dette nettbrettet for å ta notater, og det gjør en utmerket jobb. Glem fancy note-apper; Onyx Boox Note Air 3 C har alle de beste funksjonene til de beste appene, som maler, lydopptak, fargekoding, innsetting av lenker og vedlegg til notater og mer. I tillegg tillater innebygd kunstig intelligens tekstgjenkjenning, formperfeksjon og en gjennomstrekende slettefunksjon som gjør sletting mye enklere.

Fra å organisere gjøremålslister til å utarbeide daglige planleggere til bare å fungere som et rom for journalføring av tankene mine, dette nettbrettet erstattet alle de klumpete notatbøkene mine i en slank design (den veier mindre enn et pund). Og jeg fikk fortsatt tilfredsstillelsen av å skrive ting ned på papir. Jeg lastet til og med ned en fargeleggingsapp fra Google Play-butikken (du kan laste ned nesten hvilken som helst app etter ditt hjertes lyst) som erstattet min daglige rullevane for en mye mer oppmerksom opplevelse.

Delt skjermfunksjon på Boox Note Air 3 C Allison Murray/ZDNET

Nettbrettet har flere funksjoner som gjør det til en produktivitetsmaskin. For eksempel er det en delt skjerm-funksjon som lar deg bytte mellom to forskjellige apper. Dette kom godt med når jeg planla hagebedet mitt: på den ene skjermen kunne jeg tegne ut hvilke urter jeg skulle plante hvor, mens på den andre skjermen så jeg opp på nettet hvilke urter som vokser best sammen og hvilke urter jeg skulle plante. unngå å vokse i nærheten av hverandre.

Også: De beste tegnebrettene i 2024: Ekspert anbefalt

I tillegg, hvis du trenger å bruke dette nettbrettet til jobb eller skole, kan du enkelt sende filer til nettbrettet fra datamaskinen eller smarttelefonen din ved hjelp av BOOXdrop. Det tar bare sekunder, og du kan enkelt kommentere PDF-er og andre Word-dokumenter. Jeg fant det svært nyttig for å redigere historier og planlegge innhold for mitt daglige arbeid.

Mens du kan bruke Note Air 3 C som en e-leser, mangler Boox' bibliotek med tilgjengelige bøker sterkt. Heldigvis kan du laste ned Kindle-appen, som lar deg få tilgang til flere titler og fargehøydepunkter i bøkene dine. Siden det er en fargeskjerm med e-blekk, fant jeg den utmerket for å lese magasiner. Bare husk at du ikke vil kunne bruke funksjoner som håndskrevne notater eller justere sideutseendet i Kindle-appen (og de fleste tredjepartsapper).

Også: De beste lesebrettene

Som med alle e-ink-skjermer får du noen ganger en spøkelseseffekt pga. et oppdateringsforsinkelse. Jeg la merke til dette bare i visse apper, spesielt tredjeparts. Å surfe på nettet fungerer bra nok, men igjen, det er et e-blekknettbrett. Det er en innebygd høyttaler som var nyttig for å se en YouTube-video om dyrking av rosmarin, selv om lyden var litt hard og ga lite bass.

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du leter etter et nettbrett for å ta notater for å få tilbake sporet, kunne jeg ikke anbefale Onyx Boox Note Air 3 C mer. Den fargede e-blekkskjermen setter den foran Kindle Scribe og reMarkable-nettbrettene, og skriveopplevelsen og tilgjengeligheten til maler gjør det enkelt å organisere tankene dine.