Yahoo Mail lanserer nye AI-verktøy i 'mest betydelige' oppdatering om 10 år

0
16
Getty Images/SOPA Images/Contributor

Når du tenker på e-posttjenesteleverandører, kommer Gmail og Outlook sannsynligvis først, ettersom glansdagene til AOL og Yahoo for lengst er forbi. Yahoo Mail er imidlertid i live, nydesignet og fortsatt i full fart. 

Tirsdag lanserte Yahoo Mail et redesign kalt “en av de viktigste oppdateringene til skrivebordsopplevelsen på nesten en tiår." Oppgraderingen inkluderer et renere brukergrensesnitt og nye AI-drevne funksjoner for å heve e-postopplevelsen din. 

Også: De beste e-postvertstjenestene: Eksperttestet

Den mest tydelige endringen, som vist på bildet nedenfor, er det nye moderne skrivebordsutseendet, som har en renere design for å hjelpe med lesbarheten, navigasjon og visuelle elementer, ifølge selskapet. 

Nytt Yahoo Mail-utseende Yahoo

Med redesignet kan brukere utføre handlinger rett fra innboksene sine, inkludert å legge til en hendelse i kalenderen deres, se en tidsplan, spore en pakke og mer. Et nytt stjernemerket visningspanel lar brukere raskt skanne de viktigste oppgavene sine. 

Yahoo Mail redesign-funksjon Yahoo

Så kommer AI-magien. En ny Prioritert innboks-fane vil fylle ut de viktigste meldingene ledsaget av AI-genererte, én-linjes sammendrag av e-postene. (Yahoo hevder at e-posttjenesten deres er den første som tilbyr denne funksjonen.) Funksjonen skiller seg litt fra konkurrenter som Gmail, som krever at du ber om et sammendrag i stedet for å bare fylles ut. 

Yahoo

Når en bruker åpner en e-post, vil AI generere en punktliste med foreslåtte handlinger eller svar som er relevante for e-postens innhold, som vist nedenfor. I følge Yahoo er dette ment å hjelpe foreldre, elever og fagpersoner med å bruke tiden sin på å gjøre i stedet for å ta igjen. 

Også: Gmail vil hjelpe deg med å skrive e-postene dine nå: Hvordan få tilgang til Googles nye AI-verktøy

Kunne du oppleve noen av disse funksjonene på din ikke-Yahoo-konto? Ja: Nå lar Yahoo brukere koble andre e-postkontoer til en Yahoo Mail-konto, uavhengig av leverandør. Dette betyr at du kan nyte de nye funksjonene på ett sted, selv om du har en Gmail-, Outlook- eller annen e-postkonto.

Brukere vil ha muligheten til å melde seg på for å få tilgang til den nye skrivebordsopplevelsen i kommende måneder. Yahoo sa at mobilopplevelsen vil følge utrullingen av skrivebordet.