Skaff deg et Babbel-abonnement for 74 % rabatt akkurat nå: Siste sjanse

0
12

Få et Babbel-språkabonnement for livet med stor rabatt akkurat nå.&#xA0 ;

StackSocial

Å lære et nytt språk kan være skremmende. Men akkurat nå kan du kjøpe et livstidsabonnement på Babbel Language Learning fra Stack Social som lar deg velge mellom 14 språk og få tilgang til mer enn 10 000 timer med nettbasert språkopplæring for bare $150 – det er 74 % rabatt. Denne avtalen utløper snart.

Babbel-språkopplæring: Livstidsabonnement

Babbel Language Learning: Lifetime Subscription

Se nå på StackSocial

Ikke alle har tid eller ressurser til å studere en helt nytt språk. Babbel holder deg organisert med leksjonsplaner som er fordøyelige og korte — 10 til 15 minutter — slik at du kan passe læring inn i din travle timeplan. 

Uansett hvor du er, kan du jobbe med tidligere materiale som du kan fortsette å finpusse, og dekke et bredt spekter av virkelige emner som forretninger, spising, reiser og mer. 

Applikasjonen er utformet med tanke på reise – slik at du kan planlegge den ferien i utlandet. Som en samtalefokusert plattform kan Babbel hjelpe deg med å snakke og forstå hvilket språk du velger, i motsetning til en mer forståelsesdrevet læreplan. Talegjenkjenningsteknologien kan hjelpe deg med å få en følelse av riktig uttale og aksenter. 

Få dette Babbel-språkopplæringsabonnementet for hele livet til salgs for $150 nå.&#xA0 ;

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.