Dette MagSafe-tilbehøret lar deg bruke iOS 18s mest undervurderte funksjon før den er utgitt

0
15
Magmo Pro Magnetic Snap-On Recorder for iPhone Sabrina Ortiz/ZDNET

ZDNET's viktige takeaways

Magmo Pro Magnetic Snap-On Call Recorder er tilgjengelig på Amazon for $129 i Starlight (hvit), Navy og Space Black. Hvis du vil ta opp telefonsamtaler uten å stole på en tredjepartsapp eller vente til iOS 18 endelig lanseres, vil denne gadgeten få jobben gjort. Enheten utmerker seg med å ta opp, ikke transkribere, så avhengig av dine behov er det kanskje ikke verdt investeringen. 

Å ta opp en telefonsamtale kan være nyttig i mange tilfeller, for eksempel å gjennomføre et intervju eller samle bevis. Men på iPhones er det for øyeblikket ingen innfødt eller enkel måte å ta opp telefonsamtaler på. Denne dingsen kan hjelpe.

Brukere har etterspurt muligheten til å ta opp samtaler på en iPhone, så mye at selskapet på Apples Worldwide Developer's Conference (WWDC) i år avduket en funksjon som bruker Apple Intelligence til å ta opp, transkribere og oppsummere iPhone-anrop .

Også: Apples iOS 18 lar deg ta opp telefonsamtaler uten en tredjepartsapp

iOS 18 vil imidlertid ikke bli utgitt før til høsten, og ikke alle iPhone-brukere vil være kvalifisert for hele iOS 18-opplevelsen. Mange avanserte Apple Intelligence-funksjoner krever A17 Pro-brikken, som foreløpig bare finnes på iPhone 15 Pro og iPhone Pro Max. 

Inntil da vil brukere som er interessert i å ta opp samtaler enten måtte ta opp fra en separat enhet eller stole på tredjeparts telefonapper som vanligvis møter inn i samtalen og lar partene vite at den er til stede, noe som ødelegger diskrethetsfaktoren. Det er der Magmo Pro iPhone Call Recorder kan hjelpe. 

Se på Amazon

Jeg møtte gadgeten for første gang på CES, som ble anerkjent som en CES 2024 Innovation Awards Honoree i Mobile Devices, Accessories & Appkategori. Gadgeten bruker MagSafe til å feste på baksiden av iPhone og ta opp samtaler for deg. Høres det for godt ut til å være sant? Vel, jeg testet det. 

I esken får du tilbehøret og en USB-C til USB-A-lader. Laderen er imponerende tynn på 6,88 mm, mye tynnere enn noen av mine MagSafe-kraftbanker, og veldig lett, og veier bare 50 g. Det tar ingen tid å lade helt opp.

Magmo Pro Magnetic Snap-On Call Recorder for iPhone Sabrina Ortiz/ZDNET

Når du fester enheten på baksiden av telefonen, følger du instruksjonene på skjermen og kobler den til Bluetooth. Deretter kan du sette enheten i Auto-modus, som tar opp hvert anrop du mottar automatisk, eller manuell modus, der du flytter bryteren for å ta opp et anrop. Jeg startet med automodus. 

Den første samtalen jeg tok opp var lovende, men kunne vært bedre. Enheten begynte å ta opp automatisk når jeg fikk anropet, som jeg elsket. Den andre personen på samtalen min hørtes imidlertid veldig fjern ut, og du kunne høre noe demping fra meg som ved et uhell la hånden min på mikrofonen. 

Også: Hvordan ta opp en samtale på iPhone (og sjekke om det er lovlig i staten din)

I neste samtale gjorde jeg volumet så høyt som mulig og holdt telefonen min slik at håndflaten min ikke blokkerte mikrofonen. Du vil være oppmerksom på dette for de beste resultatene. Kvaliteten på samtalen var betydelig bedre, og da jeg spilte den av, hørtes samtalen ut som om den hadde blitt tatt opp naturlig, selv om den ikke var det. 

Til tross for at den har utført opptaksfunksjonen godt, er det ulemper med enheten, inkludert det faktum at batterilevetiden dør raskt når den er i Auto-modus, som den til og med advarer deg om, som vist nedenfor. Jeg synes ikke dette er en avtalebryter fordi jeg ikke kan tenke på mange situasjoner der du trenger at hver samtale skal spilles inn i lange perioder.  

Automatisk samtaleopptak aktivert Skjermbilde av Sabrina Ortiz/ZDNET

Det er også en manuell modus som reduserer batteriforbruket betraktelig, og den fungerte som annonsert. Du bytter ganske enkelt bryteren på baksiden av enheten når du vil starte opptaket. Selv om tilbehøret ikke er koblet til telefonen din på opptakstidspunktet, synkroniserer det fortsatt opptaket på enheten med appen din når du først gjør det.

En ulempe er appens brukergrensesnitt, som ser ut som noe jeg ville ha funnet på iPod Touch i 2009. Det er ikke intuitivt, ser klønete ut og er unødvendig vanskelig å fullføre enkle oppgaver. 

Også: 

xA0;Ikke vent på iOS 18's AI. ChatGPT tilbyr de samme fire funksjonene nå

For å lytte til opptakene dine, må du for eksempel først oppdatere appen din, klikke på opptaket du må laste ned, klikke deg gjennom flere popup-vinduer og deretter laste den ned for å lytte. Igjen, dette er ikke en avtalebryter for meg fordi alt jeg vil ha er muligheten til å lytte til skarpe telefonsamtaleopptak og eksportere dem. 

Til slutt viser appens transkripsjonsfunksjon, som fortsatt er i beta, lovende, men er upålitelig. For å drive AI-transkripsjonene bruker applikasjonen “Apples eget API for å transkribere lyd til skrevet tekst”," som angitt nedenfor. Som et resultat er transkripsjonene like uformaterte og rotete som de du finner på iPhones taleposter. Her er det å håpe at de vil forbedre seg med tiden.

Magmo ProSkjermbilde av Sabrina Ortiz/ZDNET

Det største problemet med Magmo Pro er at enheten for øyeblikket ikke transkriberer hele samtalen, men bare et avsnitt. Magmo sier at opptakeren vil bli oppgradert om kort tid, men den passer kanskje ikke for deg hvis du vil ha en transkripsjon først, opptak av den andre enheten.

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du trenger for å ta opp telefonsamtaler daglig, enten det er av profesjonelle eller personlige årsaker, kan Magmo Pro Call Recorder hjelpe deg med å gjøre det diskret. Selvfølgelig må du fortsatt sjekke statens lover for å se om det er lovlig å spille inn en annen part uten å avsløre faktum.

Som reporter er jeg spent fordi jeg vanligvis ville ha for å ta opp telefonintervjuer på en annen enhet, for eksempel min iPad eller Mac, og nå er det bare å slå opptakeren på baksiden av telefonen min. Men hvis du kjøper den for nøyaktige transkripsjoner, som annonsert, kan det være lurt å revurdere fordi teknologien ikke er klar ennå.