Du kan laste ned WatchOS 11 beta på Apple Watch akkurat nå. Her er hvordan (og støttede modeller)

0
11
Jason Hiner/ZDNET

Som Apple-bruker er produktets levetid en av mine største funksjonsprioriteter. Selv om jeg oppgraderer til en ny telefon hvert tredje til fjerde år, bruker jeg fortsatt åttende generasjons iPad daglig, elsker min 2019 iMac og har alltid på meg Apple Watch 7. Men med nye iOS, iPadOS, MacOS og WatchOS som vises frem på WWDC tidligere denne uken kan du lure på enhetens kompatibilitet med Apples nyeste programvareversjoner.

Også: Apple Watch får en oppgradering – her er de kuleste funksjonene i WatchOS 11

Nye programvareoppdateringer kommer med kompatibilitetslister som ofte ekskluderer eldre enheter. Med Apple avduking av den nyeste versjonen av WatchOS 11, som inkluderer nye trenings- og helsefunksjoner, her er listen over støttede Apple Watch-modeller.

Hvilke iPhone-modeller får WatchOS 11?

Her er alle Apple Watch som støtter WatchOS 11:

Apple Watch Series 9Apple Watch Series 8Apple Watch Series 7Apple Watch Series 6Apple Watch Ultra 2Apple Watch Ultra Apple Watch SE (2022) og nyere

Hvilke Apple Watch-modeller støtter ikke WatchOS 11?

Med utgivelsen av WatchOS 11, sluttet Apple å støtte programvareoppdateringer for flere Apple Watch-modeller. Her er Apple Watch-modellene som ikke får WatchOS 11:

Apple Watch Series 5 (2019)Apple Watch Series 4 (2018) og eldreApple Watch SE (2020)

Denne listen inkluderer bare førstegenerasjons Apple Watch SE, lansert i 2020; 2022 Apple Watch SE forventes å støtte WatchOS 11.

Også: Hver iPhone-modell som vil få Apples iOS 18 (og hvilke som ikke vil)

Apple dropper vanligvis programvarestøtte for eldre Apple Watch og enheter med maskinvarebegrensninger for å fokusere og strømlinjeforme utviklingsprosessen til nyere modeller. Selvfølgelig er dette også en del av teknologigigantene' markedsstrategi, ettersom den motiverer brukere til å kjøpe nye enheter.