Den beste billige Android-telefonen jeg har brukt i år kan fås gratis

0
19
t-mobile-revvl7pro4 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

T-Mobile Revvl 7 Pro er tilgjengelig nå gratis hvis du får en ny linje, til $250 uten. Telefonen har rikelig med lagringsplass på 256 GB, en stor AMOLED-skjerm og et batteri med stor kapasitet.
Kameraene er gjennomsnittlige og prosessoren er ikke den raskeste, spesielt for krevende apper. 

Rimelige Android-telefoner pleide å bli tvunget til å inngå så mange kompromisser for å komme til en lav pris. Heldigvis er det ikke lenger tilfelle, siden det nå er vanskeligere å rettferdiggjøre å betale $1000 eller mer for en Android-smarttelefon med mindre det er et viktig verktøy for jobben eller en prangende flaggskipenhet.

Også: De beste billige 5G-telefonene: Eksperttestet

Eksempel: T-Mobile lanserte nylig $250 Revvl 7 Pro 5G og jeg har brukt ca. en måned ved å bruke den som en sekundær daglig sjåfør. Det er mye å like her med denne telefonen; så mye at den lave prisen er ganske sjokkerende. Du kan til og med få det gratis når du legger til en linje eller bytter inn en hvilken som helst telefon – selv en som ikke fungerer – med et kvalifisert abonnement.

Se på T-Mobile

Revvl 7 Pro 5G er kun tilgjengelig i én farge kalt “Azurite Blue”, en veldig mørk blå med en matt finish og litt skimmer. Bakpanelet og sidene er av plast, men det føles ikke billig. 

Skjermen er på den store siden på 6,78 tommer, men den er fortsatt totalt sett mindre enn de fleste andre store Android modeller der ute som Google Pixel 8 Pro og Samsung Galaxy S24 Ultra. Den tynne formfaktoren gjør den også lettere å håndtere og skyve ned i en lomme.

Også: De beste billige telefonene du kan kjøpe: Eksperttestet

I motsetning til andre billige Android-telefoner støtter Revvl 7 Pro 5G, NFC for Google Pay og til og med trådløs lading på 15W. Fingeravtrykksensoren er på favorittstedet mitt: langs høyre side i strømknappen, som også skiller seg ut i den klassiske T-Mobile magenta. 

Noen klassiske elementer er også til stede, inkludert en 3,5 mm lydport og et microSD-kort, noe som gjør at lagring ikke er noe problem.

t-mobile-revvl7pro3 Matthew Miller/ZDNET

En ganske standardversjon av Android 14 driver telefonen med bare noen få T-Mobile-apper og litt bloatware som alt kan fjernes i etter at du har satt opp telefonen. Det er fint å se en telefon uten dupliserte apper (jeg ser på deg, Samsung), slik at nye telefoneiere kan venne seg til en typisk Android-opplevelse uten alle distraksjonene.

Jeg brukte telefonen. som en mediespiller, og var fornøyd med Qualcomm Snapdragon 6-brikkens ytelse når det kom til filmavspilling. Dessuten var stereohøyttalerne overraskende gode for musikk og podcaster. Alle mediene varte også i flere timer, takket være telefonens robuste batterikapasitet på 5000 mAh.

Kameraet på denne telefonen er imidlertid tydeligvis ikke i fokus, siden bildene den tar så vidt er akseptable. De ultrabrede (5MP) og makro- (2MP) kameraene tilbyr ikke mye, og selv 50MP hovedskytespillet har ikke veldig god fargenøyaktighet, med mange motiver som virker for lyse. Når det er sagt, i god belysning kan du i det minste ta et klart bilde, så det er bedre enn ingenting.

t-mobile-revvl7pro2 Matthew Miller/ZDNET

Hvis du leter etter en solid telefon som dekker grunnleggende, Revvl 7 Pro 5G har solid mobilmottak og nok funksjoner til å fungere som en god første smarttelefon. I tillegg er den store skjermen perfekt for tydelig kommunikasjon enten brukeren er ung eller gammel, og batteriet med stor kapasitet kan vare i opptil et par dager, selv ved regelmessig bruk.

ZDNETs kjøpsråd

Lavpris Android-telefoner pleide å være en øvelse i frustrasjon. I dag viser telefoner som T-Mobile Revvl 7 Pro 5G at et selskap kan gjøre det riktig for en beskjeden pris, samtidig som de tilbyr en opplevelse som fremhever tjenestene som er inkludert i planen din. Den lille formfaktoren, nesten 7-tommers skjermen, den store batterikapasiteten og den nydelige AMOLED-skjermen gjør det vanskelig å skille denne telefonen fra mellom- og overmodeller som er to ganger prisen.