Hva kan du forvente av Samsung Unpacked Summer 2024: Galaxy Z Fold 6, Watch 7, Smart Ring, mer

0
13
samsung-4585267images= Bloomberg/Getty Images

Hvis en lekkasje fra et nederlandsk nettsted stemmer, vi er kanskje bare to uker unna å lære mye mer om Galaxy Watch 7, Galaxy Z Fold 6, Galaxy Ring og andre Samsung-produkter. 

Sammobile.com oppdaget først lekkasjen på en nederlandsk mobiloperatørs nettside. Siden, som siden har forsvunnet, viste et offisielt Samsung-banner som annonserte en 10. juli-dato for arrangementet. Det har vært en del spekulasjoner om at arrangementet vil finne sted i Paris i forbindelse med sommer-OL, også i juli. 

Også: Samsung Galaxy Ring: Funksjoner, pris , lanseringsdato og alt annet vi vet

Hva kan vi forvente å se på neste Samsung Unpacked-arrangement? Her er en titt på lekkasjene vi har til dags dato.

Galaxy Watch 7 lekkasjer

Først opp, en lekkasje fra Amazon Canada (oppdaget av passionategeekz.com) angående spesifikasjonene til Samsung Galaxy Watch 7. Den lekkede siden viste ingen bilder, men den ga noen viktige detaljer – inkludert tilstedeværelsen av en 40 mm-design, et 3nm AP-brikkesett for en jevnere, kraftigere operasjon, helseovervåking som blodoksygendeteksjon og stress- og søvnanalyse, treningssporing og mer. Nok en lekkasje irriterte 15 W lading for den nye klokken, 50 % raskere enn den nåværende Galaxy-klokken. 

Kanskje den største nyheten fra Amazon-lekkasjen for Watch 7 er tillegget av Galaxy AI for å hjelpe deg med å skrive meldinger og gi søvninnsikt.

Galaxy Z Fold 6-lekkasjer

For to måneder siden droppet ZDNET Senior Review-redaktør Kerry Wan detaljene om noen Galaxy Z Fold 6-lekkasjer. I tillegg til potensielt å være den tynneste og letteste sammenleggbare storskjermen fra Samsung, kan Fold 6 få en 6,3-tommers ekstern skjerm i forholdet 22:9 (bredere enn i fjor), og en 7,6-tommers intern skjerm. Wan forklarte at dette burde bety en avvik fra den “høyere, fjernkontrolllignende formfaktoren” av andre sammenleggbare og en bevegelse mot en mer tradisjonell telefonfølelse. Den nye formfaktoren var en av de tre viktigste tingene Wan sa at Samsung trengte for å gjøre Fold 6 til sin “drømme sammenleggbare telefon”," så det er et godt tillegg å se.

Også: Du kan få vår favoritt sammenleggbare telefon for $599 – en rabatt på $1100. Her er hvordan

Galaxy Ring lekker

Som detaljert beskrevet av ZDNETs Maria Diaz forrige uke, forventes den etterlengtede Samsung Galaxy Ring å debutere på Samsung Unpacked. Som andre smarte ringer, vil ringen tilby helse- og søvnsporingsfunksjoner og kommer i flere farger og størrelser. Diaz la til at ringen skulle støtte EKG-funksjonalitet pluss blodstrømmåling, som gir data om hjertefrekvens og oksygennivå i blodet. Enhetskontroll via Samsung SmartThings og trådløse betalinger via Samsung Pay kan være blant de inkluderte funksjonene.