Samsung vil selge deg sin nyeste Galaxy Watch for $99. Her er hvordan jeg fikk avtalen

0
10
Jason Hiner/ZDNET

.Med Samsung Unpacked bare noen få uker unna, er alle øyne forståelig nok rettet mot de kommende sammenleggbare telefonene, ørepluggene og smartringen. Men hvis du ser forbi fanfaren, vil du finne en Samsung-avtale som kanskje er for god til å gi videre. Jeg snakker om Galaxy Watch FE, som selges for $199, men som kan bli din for bare $99 (det er 50 % rabatt) når du bytter inn en hvilken som helst smartklokke uansett tilstand.

Det er lett en av de beste innbyttekampanjene jeg har sett, så mye at jeg oppgraderte mammas Galaxy Watch 2 i morges uten å nøle. Det er en ny Samsung-smartklokke for $99, folkens.

Samsung Galaxy Watch FE for $99 (spar $100)

Samsung Galaxy Watch FE for $99 (spar $100)

Se nå hos Samsung

La meg dele denne avtalen i to deler: hva du får fra en smartklokke på $99 og hvordan du får den til den prisen. Galaxy Watch FE kan betraktes som Samsungs bærbare på inngangsnivå, noe som betyr at den er ideell for brukere som bare vil ha en smartklokke som klarer det grunnleggende som trenings- og helsesporing, synkronisering av varsler og varsler og gi rettidig informasjon.&#xA0 ;

Har denne modellen et fancy rullehjul eller ultra-robust design som de dyrere Galaxy Watches? Absolutt ikke. Den 1,2-tommers (40 mm) skjermen er også litt mindre enn de fleste klokker. 

Også: Hva du kan forvente av Samsung Unpacked Summer 2024

Men hvis slike avveininger ikke er dealbreakers for deg, som i min mors tilfelle, vil Watch FE være mer enn tilstrekkelig. Faktisk, mens det er billigere enn andre Samsung-klokker, har Watch FE fortsatt selskapets BioActive Sensor for å fange opp velværedata, NFC for mobilbetalinger og LTE-støtte. Den kjører også på den samme OneUI Watch 5/WearOS 4-programvaren som de mer premium-modellene.

Når det gjelder selve avtalen, vil Samsung rabatt på $100 umiddelbart så lenge du forplikter deg til å handle med en hvilken som helst smartklokke i alle forhold ved mottak av Watch FE. Ja, det betyr at du kan sette fyr på en gammel Garmin-smartklokke, slippe den ned i en bygning, sende den til Samsung, og fortsatt få Watch FE for bare $99. (Du kan også få opptil $1500 i rabatt på de kommende Samsung Galaxy-telefonene når du forhåndsbestiller akkurat nå.) 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan selges ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.