Sett sammen Microsoft Office Pro 2021 og Windows 11 Pro for $60

0
13
Microsoft-logoen på MWC 23

Spar stort på denne livslange Microsoft Office Pro 2021- og Windows 11 Pro-pakken. 

Kerry Wan/ZDNET

Det spiller ingen rolle om du oppgraderer til en ny bærbar datamaskin eller bare oppgraderer ditt eksisterende system – tilgang til Microsoft Office og Windows er en nødvendighet for å få ting gjort på datamaskinen din i disse dager. Og akkurat nå kan du kjøpe en medfølgende livstidslisens til Microsoft Office Pro 2021 og Windows 11 Pro fra Stack Social for $60 – det er 86 % rabatt. 

Den ultimate Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Livstidslisens + Windows 11 Pro Bundle

Det ultimate Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Livstidslisens + Windows 11 Pro-pakke

Se nå på Stack Social

Microsoft Office Professional Plus 2021 inkluderer alle de klassiske og essensielle Microsoft-tilbudene, inkludert Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access og Teams. Hvis du ikke trenger alle klokkene og plystre, sjekk ut denne avtalen for Microsoft Office 2019, som tilbyr alle de samme funksjonene bortsett fra Teams. 

Microsoft Windows 11 Pro er et operativsystem perfekt for profesjonelle eller hjemmebrukere. Få et grensesnitt som er lett å navigere, biometrisk pålogging, Smart App Control, Windows Studio Effects, DirectX 12 Ultimate og toppfunksjoner som snap-oppsett, skrivebord, sømløs redocking, forbedret stemmeskriving og en kraftig søkeopplevelse. Du får også tilgang til  Microsoft Copilot, en AI-plattform designet for å oppgradere arbeidsflytopplevelsen. 

Også: Hvordan bruke Copilot (tidligere kjent som Bing Chat)

Det er imidlertid ett forbehold. Mens Stack Social er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr "livstid" tilgang til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men siden har kjørt disse Microsoft-avtalene i årevis nå, og ZDNETs Alison DeNisco Rayome kan personlig gå god for dem — hun kjøpte en Office-lisens fra Stack Social for omtrent to år siden, og den jobber fortsatt på hennes personlige MacBook. i dag. 

Også: Microsoft har rolig oppgradert Copilots gratisversjon til GPT-4 

Selv om denne pakkeavtalen tilbyr mye, vil du ikke få fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet, så hvis du leter etter Microsoft 365, er denne avtalen kanskje ikke noe for deg (selv om Stack Social også har rabatt på Office 365.) Windows-brukere må oppdatere operativsystemet til Windows 10 eller 11 for å få tilgang til disse programvareavtalene. 

Få livstidslisenspakkene dine for Microsoft Office Pro 2021 og Windows 11 Pro akkurat nå.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.