Amazon konsoliderer Amazon Clinic til One Medical og tilbyr $49 telehelsebesøk

0
12
Amazon One Medical Virtual Care on iPhone Amazon

Etter å ha drevet Amazon Clinic som en betal-per-besøk telehelsetjenesteleverandør i halvannet år, Amazon har nå rebranded og konsolidert tjenesten i sine Amazon One Medical-tilbud. Den nye versjonen tilbyr mange av de samme tjenestene, men til en lavere kostnad, og er også tilgjengelig gjennom en medlemsplan for omfattende omsorg.

Amazon One Medical godtar ikke forsikring for betal-per-besøk telehelse; i stedet tilbyr den $29 meldingsbesøk og $49 videobesøk. Selv om dette kanskje ikke er kostnadseffektivt for personer med omfattende forsikringsplaner, kan det hjelpe uforsikrede pasienter eller de med høye egenandelsplaner, spesielt ettersom Amazon One Medical godtar FSA- og HSA-betalinger. 

< strong>Også: 5 måter Amazon kan lage et AI-drevet Alexa-abonnement verdt prisen på

Endringen gir lavere kostnad per besøk. For meldingsbesøk, for eksempel, var intervallet rundt $32 til $40. Nå kan Amazon One Medical-brukere forvente en fast avgift for meldings- og telehelsebesøk.

“Amazon One Medicals betal-per-besøk-telehelsetjeneste gjør det enklere for kunder som leter etter omsorg å se en leverandør, med færre klikk og enda lavere priser per besøk”," Amazon Health Services SVP Neil Lindsay sa i en uttalelse. “Med Amazon One Medical kan kundene velge den medisinske omsorgstjenesten som best dekker deres behov – ett enkelt besøk for sporadiske, vanlige tilstander, eller et medlemskap som støtter tilgang til pågående behandling med en app som gjør ting som å få on-demand virtuell pleie, avtaler og administrering av resepter raskt og enkelt."

Amazon håper å gjøre sin One Medical-tjeneste rimelig og enkel for behandling av mer enn 30 vanlige plager, inkludert UVI, rosa øye, bihuleinfeksjoner og influensa. Selskapet sa at det har forenklet prosessen ved å senke prisene per besøk og redusere de nødvendige trinnene for å starte et besøk.

Amazon One Medical er tilgjengelig som en månedlig eller årlig medlemskapsplan. Prime-medlemmer får en rabatt på $9 eller $99 per år, og ekstra familiemedlemmer koster $6 per måned.

Det eksisterende One Medical-medlemskapet inkluderer on-demand 24/7 virtuell behandling, rask bestilling for samme og neste -dagsavtaler, personlige besøk ved over 150 One Medical-kontorer i USA, forebyggende screeninger og behandling av kroniske lidelser. 

Også: De beste blodtrykksklokkene du kan kjøp, ifølge medisinsk forskning

Et Amazon One Medical-medlemskap gir deg også tilgang til et meldingsomsorgsteam, helsejournaler, reseptbehandling og timebestilling.

Som en Amazon-kunde som har brukt Amazon Clinic flere ganger, jeg setter pris på hvordan dette forenkler tilgangen til helsetjenester og tilbyr fleksible alternativer for ulike livsstiler og behov. Når det er sagt, er jeg alltid på vakt når jeg deler helsedataene mine, spesielt siden selskaper som Amazon har en historie med omfattende datainnsamlingspraksis.