De beste Motorola-telefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
14

Selv om iPhone fortsatt er et populært valg, hvis du bestemmer deg for å flytte til den andre siden av telefonene, tilbyr Android-telefoner variasjon – både med maskinvare og programvare. De beste Motorola-telefonene har en uslåelig balanse mellom de to. Brukergrensesnittet er som Google Pixel-telefonene, men med flere tilpasninger og en av de beste implementeringene av alltid-på-skjerm. 

Også: Beste Android-telefoner: Ekspert testet

Enten du vil ha en sammenleggbar telefon, en telefon for batterilevetid eller en som har en pekepenn – Motorola har dekket deg. 

Hva er den beste Motorola-telefonen akkurat nå?

Hos ZDNET bruker vi uker på å teste telefoner for å hjelpe deg med å finne den beste. Vårt valg for den beste Motorola-telefonen totalt sett er den nylanserte Motorola Razr Plus (2024), som kan foldes i to. Den kan brukes i lommen, samtidig som den tilbyr fordelene med en smarttelefon, inkludert gode kameraer og en kraftig prosessor. Les videre for å finne den beste Motorola-telefonen for dine behov og budsjett. 

De beste Motorola-telefonene i 2024

Moto Razr Plus

Beste Motorola-telefon totalt sett

Motorola Razr Plus (2024) Motorola/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros OLED-skjerm Utmerket batteri God maskinvare Ideles AI-funksjoner er ennå ikke levert. Flere detaljer

Razr Plus (2024) har en 4-tommers POLED-skjerm på utsiden, slik at du ikke trenger å folde ut telefonen for raske tester. Du kan svare på varsler, sjekke viktig informasjon og mer på den større dekselskjermen. Når den er brettet ut, blir du møtt av en 6,9-tommers pOLED-skjerm. Begge skjermene støtter en oppdateringsfrekvens på 165 Hz for jevne overganger og rulling og en lyssterk skjerm på 3000 nits. Skjermene vil ikke skuffe deg.

Tilstedeværelsen av Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 betyr at du får en rekke AI-funksjoner. Motorola lanserer nye Moto AI-funksjoner i løpet av de kommende månedene, som lar deg si ting som “catch me up” for oppsummering av varsler, "husk dette" for å fange hva som er på skjermen og lagre for fremtidig tilbakekalling, og “vær oppmerksom” for å starte et taleopptak med transkripsjoner og oppsummering.

Anmeldelse: Motorola Razr Plus (2023) anmeldelse: Den beste brettbare brettbare akkurat nå

Moto Razt Plus (2024) har rikelig med lagringsplass og RAM for å vare i noen år. Den har et 4000 mAh batteri, som sannsynligvis vil gi deg en hel dags bruk. Du kan forhåndsbestille telefonen fra og med 10. juli, og den kommer i salg 24. juli.

Moto Razr Plus (2024) spesifikasjoner: Skjerm: 4 tommer (dekselskjerm), 6,9 tommer sammenleggbar skjerm | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 | Kameraer: 50 MP primære, 50 MP telefoto med 2x optisk zoom |  RAM: 12 GB | Lagring: 256 GB | Batteri: 4000mAh

Se nå på Amazon

Motorola Edge

Motorola-telefon med best verdi

Motorola Edge 2024 Allison Murray/ZDNET

Pros & Ulemper ProsFlott design God ytelse Hele dagen batterilevetid Nedeler Svak ultravidt kamera Flere detaljer

Denne Motorola Edge (2024) er en $550 telefon som har en 144Hz stor OLED-skjerm, 256GB lagringsplass og mer. Hvis du ser mange videoer på telefonen eller liker at skjermen skal være skarp og levende, er den nye Motorola Edge et godt alternativ. Enheten går opp mot slike som  Google Pixel 8a og Samsung Galaxy A35 5G uten å svette.

Den 6,6-tommers skjermen har tynne rammer og designet er veldig behagelig å holde med bakside av vegansk skinn. 360Hz berøringssamplingsfrekvensen og tilstedeværelsen av en kraftig nok prosessor betyr at det også er bra for mobilspillere der ute. Du får også en ny hurtigknapp på siden av telefonen som kan tilordnes en hvilken som helst app eller funksjon i en app, noe som gjør den mer allsidig enn handlingsknappen på iPhone 15 Pro.

Også: Den nye $549 Motorola Edge kan i all hemmelighet være den beste mellomtone-Android i år

Motorola Edge har et 50 MP primærkamera, som klikker anstendige bilder for en mellomlagstelefon. Pixel 8a passer bedre hvis du er ute etter en mellomtonekameratelefon, men hvis du vil ha en allrounder, er Motorola Edge en god telefon å vurdere.

Motorola Edge (2024) ) spesifikasjoner: Skjerm: 6,6 tommer | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 | Kameraer: > 50MP primær, 13MP ultrawide | RAM: 8 GB | Lagring: 256 GB | Batteri: 5000mAh

Se nå på Amazon

Moto Razr

Beste kompakte Motorola-telefon

Motorola Razr Plus (2024) Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Stor dekkskjerm Lyst display God følelse i hånden Ideles Gjennomsnittlig ultravidt kamera Flere detaljer

Moto Razr (2024) er vårt valg for den beste kompakte Motorola-telefonen for skjermen den tilbyr, til tross for størrelsen. Den har en større dekselskjerm nå: en 3,6-tommers POLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz. Telefonen føles ikke lenger mindre funksjonell enn dens dyrere søsken, Moto Razr Plus (2024) på ​​999 dollar.

Den leveres forhåndsinstallert med Google Gemini-appen, tilgjengelig via et langt trykk på strømknappen. Du får Gorilla Glass Victus-beskyttelse, IPX8 støvmotstand, en kraftig prosessor og rikelig med lagringsplass. Motorola har ikke kuttet ned på funksjoner for å få ned prisen. Du får fortsatt trådløs lading, en fullt funksjonell dekselskjerm, et godt hovedkamera, tre operativsystemoppgraderinger og 4 år med sikkerhetsoppdateringer.

Anmeldelse: Motorola' s $699 Razr-telefonen er den vanlige sammenleggbare telefonen vi har ventet på

Motorola Razr (2024) er veien å gå hvis du er ute etter en flip-telefon, men ikke gjør det ønsker å bruke $1000.

Moto Razr (2024) spesifikasjoner: Skjerm: 3,6 tommer (dekselskjerm), 6,9 tommer sammenleggbar skjerm |&#xA0 ;Prosessor: MediaTek Dimensity 7300X | Kameraer: 50MP primær, 13MP ultrawide | RAM: 8GB | Lagring:&#xA0 ;256 GB | Batteri: 4200mAh

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsalternativer

Moto G Stylus 5G

Beste Motorola-telefon med pekepenn

Motorola Moto G Stylus 5G 2024 June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Stylus inkludert God batterilevetid Opptil 2TB microSD-kortstøtte Trådløs lading Ideles Ingen støv- og vannbestandighet Flere detaljer

Motorola G Stylus 5G (2024) er en av få telefoner i 2024 som støtter et microSD-kortspor. Den kommer med 256 GB lagringsplass, men du kan utvide lagringen, noe som er nyttig for folk som laster ned TV-serier, sanger og filmer på telefonen. Det er også den eneste telefonen som er utstyrt med en pekepenn under $500.

Motorola G Stylus 5G (2024) har en stor og skarp skjerm. Den er laget for folk som liker å ta notater på telefonene sine. Pekepennen er enkel å holde, slank og lades inne i enheten. Du kan også trekke ut pekepennen når telefonen er av, noe som utløser et nytt notat-pop-up for raskt å skrive ned tanker. Det er en veldig praktisk funksjon.

Anmeldelse: Motorola Moto G Stylus 5G anmeldelse: Nøyaktig som annonsert

Motorola G Stylus 5G (2024) fungerer fint i daglig bruk. Dens effektive prosessor og 5000 mAh batteri kombineres for å tilby batterilevetid hele dagen. Primærkameraet på 50 MP er et av de gode i sin prisklasse.

Moto G Stylus 5G (2024) sspes.: Skjerm: 6,7 tommer | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 | Kameraer: 50MP primære, 13MP ultrawide | RAM: 8GB |  Lagring: 256 GB | Batteri: 5000mAh

Se nå på MotorolaSe nå på Amazon flere kjøpsalternativer

Moto G Power 5G

Motorola-telefon med beste budsjett

moto-g-power-5g-20245 Matthew Miller/ZDNET

Moto G Power 5G (2024) er vårt valg for den beste budsjetttelefonen fordi mange kjøpere i dette prissegmentet vil ha lang batterilevetid på enhetene sine. Denne telefonen kan vare i opptil to dager, og ved behov kan du lade den med 30W med en kablet lader og 15W med en trådløs lader. 

Moto G Power 5G (2024) ) har en stor LCD-skjerm, som ikke er like levende som de andre modellene på denne listen, men som er god til daglig bruk. Den drives av MediaTek Dimensity 7020 SoC, som er kraftig og effektiv. 50 MP primærkamera klikker gode bilder i dagslys, mens 8 MP makrokameraet er brukbart.

Anmeldelse: Jeg byttet til denne $300 Motorola-telefonen i to uker og var hyggelig overrasket

Du bør kjøpe Moto G Power 5G (2024) hvis du er ute etter en langvarig telefon for under $300.

Moto G Power 5G (2024) s pecs: Skjerm: 6,7 tommer | Prosessor: MediaTek Dimensity 7020 | Kameraer:&# xA0;50MP primær, 8MP makro | RAM: 8GB | Lagring: 128GB | < strong>Batteri: 5000mAh

Se nå på Best Buy

Hva er den beste Motorola-telefonen?

Razr Plus (2024) er den beste Motorola-telefonen i 2024 akkurat nå. Det er flaggskipet deres, som tilbyr det beste av Moto AI-funksjoner, en sammenleggbar skjerm med den største dekselskjermen på en flip-telefon, flotte kameraer og et batteri som varer hele dagen.

Men hvis Razr $1000 Pluss (2024) passer ikke for deg, her er noen andre Motorola-telefoner du bør vurdere:

Motorola-telefonPris sterk>Hvor kan du kjøpeSkjermstørrelseBatteriLagringkameraer

td>

< td>Amazon, Best Buy

Moto Razr Plus (2024) $999 Motorola 4,0 og 6,9 tommer 4000mAh 256 GB 50 MP primær, 50 MP tele
Motorola Edge (2024) $550 Amazon, Walmart,

Motorola

6,6 tommer 5000mAh 256GB 50MP primær, 13MP ultrawide
Moro Razr (2024) $699 Amazon, Best Buy 3,6 og 6,9 tommer 4200mAh 256 GB 50 MP primær, 13 MP ultrawide
Moto G Stylus 5G (2024) $399 Amazon, Best Buy 6,7 tommer 5000mAh 256GB 50MP primær , 13 MP ultrawide
Moto G Power 5G (2024) $280 6,7 tommer 5000mAh 128 GB, kan utvides opp til 2 TB med microSD 50 MP primær, 8 MP makro

Som er den beste Motorola-telefonen for deg?

Motorola har en renere portefølje i 2024, men har fortsatt et bredt utvalg av alternativer. Det er ikke noe ekte Snapdragon 8 Gen 3-drevet flaggskip, men Razr Plus (2024) dominerer som vår favoritt Motorola-telefon i år. Én én størrelse passer ikke alle, og det er en sjanse for at det kanskje ikke er den beste Motorola-telefonen for deg personlig. 

Før du kjøper, bør du vurdere disse anbefalingene basert på min forskning for å sikre at du finner den beste telefonen for dine behov.

< td>

Moto Razr Plus (2024)

Velg denne beste Motorola-telefonen …

Hvis du vil…

En Motorola-telefon med den nyeste AI-smarten og flaggskipprosessoren, som vil vare en stund.

Motorola Edge (2024)

Best valuta for pengene Motorola-telefon med et balansert sett med funksjoner

En Moto Razr (2024)

En flip-telefon, men ønsker ikke å bruke mer enn $700

Moto G Stylus 5G (2024)

< /td>

En pekepenn. Moto G Stylus 5G er en av få telefoner som har en innebygd pekepenn.

Moto G Power 5G (2024)

En budsjetttelefon som varer lenge. 

Faktorer du bør vurdere når du velger en Motorola-telefon

For å finne de beste Motorola-telefonene har vi sett på flere faktorer, inkludert prosessor, lagring, batterilevetid, kamerasuiter og pekepennintegrasjon og generell brukeropplevelse.

Prosessor: Dette avgjør hvor mye strøm telefonen din vil ha og hvor raskt den vil fungere. Det er spesielt nyttig hvis du streamer mye innhold eller bruker telefonen til spill. Lagring: Det er avgjørende at telefonen din har nok lagringsplass til å imøtekomme den voksende samlingen av data og media. Batteri: En telefon er neppe nyttig hvis den er død hele tiden. Vurder størrelsen på batteriet for å bestemme hvor mye levetid du kan forvente av telefonen din hver dag. Funksjoner: Fra et kraftig kamera til en større skjerm, det er mange spesialfunksjoner du finner med de beste Motorola-telefonene. Moto G Stylus 5G har for eksempel en pekepenn, mens Razr har en unik sammenleggbar design. Brukeropplevelse:Jeg har brukt mange Motorola-telefoner i min karriere. Jeg synes Moto UI er det reneste Android-brukergrensesnittet, samtidig som det tilbyr en haug med nyttige tilpasninger, som Moto Actions, den beste alltid-på-skjermimplementeringen og mer. 

Slik tester vi telefoner

ZDNETs vurderingsteam bruker over ett år på å teste alle viktige telefonutgivelser, evaluerer den daglige ytelsen, kamerakvaliteten, batterilevetiden og utholdenhet, og spesialfunksjoner. Her er en oversikt over alle faktorer vi vurderer før vi gir anbefalinger:

Design og ergonomi: Hvor bra en telefon ser ut og føles spiller en stor rolle for mange brukere' kjøper reiser, så vi vurderer disse aspektene nøye når vi tester.Ytelse: Flere faktorer påvirker telefonens ytelse, inkludert LTE/5G-signal, batterilevetid og bakgrunnsoppgaver. Derfor begynner vi vanligvis våre evalueringer med et fulladet håndsett, med alle bakgrunnsoppgaver lukket, og med en så stabil mobilforbindelse som mulig.Kamerakvalitet: ZDNET tester telefonkameraer ved å fange hundrevis av bilder og videoer av ulike motiver og under ulike lysforhold. Vi sammenligner også ytelsen med eldre modeller.Batteritid og lading: Det er også viktig for oss å vurdere hvor lenge telefonene varer ved lett, moderat og tung bruk, hvordan lang tid det tar å lade opp, og hvordan de gjør det (kablet, trådløst eller begge deler). Spesialfunksjoner: Disse funksjonene skiller testede enheter fra et yrende smarttelefonmarked og gir forhåpentligvis merverdi til brukerne, ikke det motsatte.Pris og tilgjengelighet: Utover budsjett hensyn, merker vi også om en telefon er tilgjengelig i USA eller bare internasjonalt.

For en mer omfattende oversikt, sjekk ut vår omfattende side for telefontestmetodikk.

Hvorfor bør jeg kjøpe en Motorola-telefon?

Motorola er en av de få eldre telefonprodusentene som fortsatt er på markedet. Alle telefoner på denne listen tilbyr trådløs lading, noe som ikke er normen i hele porteføljen for andre telefonprodusenter. 

Jeg anbefaler å kjøpe en Motorola-telefon for den gode følelsen i hånden (de gjør noen av de tynneste og tynneste telefonene) og et fantastisk brukergrensesnitt.

Hvor mye koster de beste Motorola-telefonene?

For øyeblikket koster de beste Motorola-telefonene fra rundt $270 til $999, avhengig av modellen du velger. 

Hvordan kjøper jeg en Motorola-telefon?

Motorola-telefoner er ekstremt populære, så de er ikke så vanskelige å finne. Mobiltelefonleverandøren din har sannsynligvis et lager tilgjengelig for salg, men det er kanskje ikke det billigste stedet å kjøpe. Vurder å kjøpe gjennom en pålitelig forhandler som Amazon eller BestBuy for å spare ekstra penger på de beste Motorola-telefonene. 

Vi leverer handlekoblinger for enkelhets skyld, slik at du kan kjøpe den nye Motorola-telefonen din raskt og uten komplikasjoner.