'Google AI' kommer til Pixel 9. Her er hvordan den ser ut og alt vi vet

0
33
gemini-ai-on-google-messages Artie Beaty/ZDNET

Vi fikk vite forrige uke at Google har presset Made by Google-arrangementet frem til 13. august, noen måneder før den vanlige datoen. Hvorfor? Spekulasjonene spenner fra Google timing av arrangementet til å falle sammen med den neste Android-utgivelsen til å få et hopp på julesalget til ganske enkelt å annonsere neste generasjon enheter før Apple gjør det.

Nå har vi imidlertid et svar på hva Google er så spent på å avsløre. Ifølge AndroidAuthority ruller selskapet ut Google AI på Pixel 9-serien.

Også: Pixel 9? Pixel Watch 3? Datoen for neste Made by Google-arrangement er raskere enn noen gang

Et lekket skjermbilde viser at noen eksisterende funksjoner som Circle to Search og Gemini vil være en del av Google AI. Flere nye AI-funksjoner er imidlertid på vei.

Først er noe som heter "Add Me," som Google sier sikrer at alle gjør det til et gruppebilde. Dette kan ligne på eksisterende Google Foto-funksjoner som Best Take og AI-redigering som kombinerer flere bilder til ett skudd. Kanskje du kan ta et bilde, bytte fotograf og deretter slå sammen bildene for å inkludere alle. 

Nytt er også noe som heter "Skjermbilder," som Google sier lar deg "finne informasjonen du trenger fra skjermbildene dine." Når du slår på denne funksjonen (det er opt-in), vil AI oppsummere skjermbilder og la deg stille spørsmål for å finne dem senere. Når nye skjermbilder lagres, legger AI til metadata som lenker, appnavn og datoen og klokkeslettet det ble tatt. 

Tanken om å få skjermbildene dine analysert og lagret kan heve et øyenbryn hvis du er bekymret for personvernet, men AI behandler alt lokalt, sier Android Authority, så det bør ikke være noen bekymringer om at dataene dine havner et annet sted.' xA0;

Også nytt er "Studio," som Google beskrev som "Du forestiller deg det. Pixel lager det." Dette høres ut som   Apple Image Playground, en generativ AI-bildegenerator som er en del av Apple Intelligence.

Også: De beste Google Pixel-telefonene: Ekspert testet og anmeldt

Foreløpig vil disse funksjonene bare være på Pixel 9-serien, sier Android Authority. Det er ingen ord om de til slutt vil komme til andre enheter som resten av Googles AI-drevne tillegg har.

Da Google ga ut Pixel 8-serien, ble både basisversjonen og de andre dyre 8 Pro mottok noen – men ikke alle – av Googles nye AI-funksjoner. Hvis Google følger den samme spilleboken, kan det hende at noen av disse nye funksjonene bare er tilgjengelige på den dyreste Pixel 9-versjonen.

Vi bør få offisielle meldinger om Google AI om omtrent en måned.