Samsungs $99 Galaxy Watch er den beste WearOS-avtalen akkurat nå – her er hvordan du enkelt kvalifiserer deg

0
15
Jason Hiner/ZDNET

Med Samsung Unpacked bare dager unna, er alle øyne rimelig limt til de kommende sammenleggbare telefonene, ørepluggene og smartringen. Hvis du ser forbi fanfaren, vil du imidlertid finne en Samsung-avtale som kanskje er for god til å gi videre. Jeg snakker om Galaxy Watch FE, som selges for $199, men som kan bli din for bare $99 (det er 50 % rabatt) når du bytter inn en hvilken som helst smartklokke uansett tilstand.

Det er enkelt. en av de beste innbyttekampanjene jeg har sett, så mye at jeg oppgraderte min mors Galaxy Watch 2 uten å nøle. Det er en ny Samsung-smartklokke for $99, folkens.

Samsung Galaxy Watch FE for $99 (spar $100)

Samsung Galaxy Watch FE for $99 (spar $100)

Se nå hos Samsung

La meg dele denne avtalen i to deler: hva du får fra en smartklokke på $199 og hvordan du får den for $99-prisen. Galaxy Watch FE er Samsungs entry-level wearable, noe som betyr at den er ideell for brukere som bare vil ha en smartklokke som passer på det grunnleggende som trening og helsesporing, synkronisering av varsler og varsler, og gir rettidig informasjon. < /p>

Har denne modellen et fancy rullehjul eller ultra-robust design som de dyrere Galaxy Watches? Absolutt ikke. Den 1,2-tommers (40 mm) skjermen er også litt mindre enn de fleste klokker. Og hvis du stoler på Watch FE for å ha de nyeste Galaxy AI-funksjonene, er sjansene dine små.

Også: Samsung Galaxy Ring: Funksjoner, pris, lanseringsdato og alt annet vi vet

Men hvis slike avveininger ikke er avtalebrytere for deg, som i min mors tilfelle, vil Watch FE være mer enn tilstrekkelig. Faktisk, mens det er billigere enn andre Samsung-klokker, har Watch FE fortsatt selskapets BioActive Sensor for å fange opp velværedata, NFC for mobilbetalinger og LTE-støtte. Den kjører også på den samme OneUI Watch 5/WearOS 4-programvaren som de mer premium-modellene.

Når det gjelder selve avtalen, vil Samsung rabatt på 100 dollar umiddelbart så lenge du forplikter deg til å handle med en hvilken som helst smartklokke uansett tilstand ved mottak av Watch FE. Ja, det betyr at du kan sette fyr på en gammel Garmin-smartklokke, slippe den fra taket, sende den til Samsung, og fortsatt få Watch FE for bare $99. (Du kan også få opptil $1500 i rabatt på de kommende Samsung Galaxy-telefonene når du forhåndsbestiller akkurat nå.) 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan selges ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.