Kjøp et Costco Gold Star-medlemskap for $40 akkurat nå

0
12
coth

Et nytt Costco-medlemskap kommer med et gratis gavekort på $20 akkurat nå.

StackSocial

Vurderer du å bli med i Costco? Nå er en flott tid: Når du kjøper et ettårig Gold Star-medlemskap gjennom Stack Social, får du et gavekort på $20, helt gratis. Det reduserer i hovedsak medlemskostnadene dine til bare $40 for året. (Hvis du foretrekker toppnivået Costco Executive Gold Star-medlemskap, kan du få et gavekort på $40 akkurat nå med medlemskapet ditt også.)

Costco 1-års gullstjernemedlemskap + $20 Gavekort

Costco 1-års gullstjernemedlemskap + $20 gavekort

Se nå på StackSocial

Denne avtalen er kun åpen for nye Costco-medlemmer, eller de hvis medlemskap har vært utløpt i mer enn 18 måneder. Den er også bare tilgjengelig for kunder i USA og Puerto Rico. Mens du kan kjøpe maksimalt to medlemskap, er det en grense på ett per husstand – slik at du kan beholde det ene og gi det andre i gave. (Du kan imidlertid få et ekstra kort for et medlem av samme husstand som er over 18 år inkludert.) 

Jeg kjøpte denne Costco-avtalen selv i november 2023 og kan gå god for det. Innløsningsprosessen var enkel: Du kjøper og løser inn medlemskapet på nettet, og henter kortet ditt på et hvilket som helst Costco-lager ved kundeservicedisken (bare vær forberedt på å få tatt et bilde for kortet ditt, noe jeg ikke var). For å få gavekortet på $20, skriver du inn e-postadressen din ved innløsningstidspunktet. Gavekortet mitt kom via e-post innen to uker, og jeg hadde muligheten til å skanne det på telefonen eller skrive det ut for å bruke det i butikken eller på nettet. 

Costco har over 800 lokasjoner over hele verden — finn et lager nær deg her. Du kan også handle på nett. Costco-medlemmer kan finne alt fra dagligvarer til husholdningsartikler til elektronikk til et apotek og mer. Medlemmer vil også få besparelser på Costco Services, inkludert Costco Bensinstasjon og Costco Tyre Center, og andre som kan koble deg til bil- og hjemforsikring, kjæledyrforsikring og identitetsbeskyttelse. Costco tilbyr også reisetilbud, inkludert resortpakker og cruise. 

Ikke gå glipp av denne avtalen på et ettårig Costco Gold Star-medlemskap pluss et gavekort på $20.

< p>Også: Beste TV-tilbud akkurat nå

Når vil denne avtalen utløpe?

Kjøpet av medlemskap må løses inn innen 30. juni, 2024 for å kvalifisere for denne kampanjen. Stack Social oppfordrer de som kjøper til å løse inn innen 30 dager.

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg. oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.