Kjøp en Windows 11 Pro-lisens for bare $23 – en helt lav pris

0
14

Få Windows 11 Pro til en stor pris rabatt akkurat nå.

StackSocial

Trenger du en oppgradering av operativsystemet? Windows 11 Pro legger produktiviteten i hendene dine med funksjoner som gjør alt fra hybridarbeid til streaming av underholdning enkelt, og du kan hente programvaren til en rabattert pris akkurat nå gjennom StackSocial. Et livstidsabonnement for programvaren er $23 akkurat nå, og sparer deg 88 % 

Microsoft Windows 11 Pro: Lifetime-lisens

Microsoft Windows 11 Pro: Livstidslisens

Se nå på StackSocial

Windows 11 Pro gir et forbedret brukergrensesnitt og økt tilpasning til bordet. Du får mer avanserte sikkerhetsfunksjoner med denne programvaren, som biometrisk pålogging, TPM 2.0 Smart App Control og kryptert autentisering og antivirusbeskyttelse for å holde dine personlige og forretningsdata sikret. 

Systemet fungerer utmerket for brukere med oppussede datamaskiner som trenger et oppdatert operativsystem. I tillegg vil du også få Microsofts Copilot innebygd i programvaren for å svare på spørsmål og optimalisere arbeidsflyten din. Copilot kan svare på spørsmålene dine som en virtuell assistent, skrive e-poster for deg, brainstorme kreativt arbeid, generere kode og mer. 

Også: Få Microsoft Office i salg nå

Windows 11 Pro forbedrer produktivitetsfunksjonene fra tidligere versjoner, som snap-oppsett for personlig tilpasset vindustilpasning, oppgradert omdokking og taleskriving og forbedret søk. 

Programvaren stopper ikke ved produktivitet. Med DirectX 12 Ultimate API får du spillgrafikk som gir liv til favorittvideospillene dine. 

Det er imidlertid viktig å merke seg at mens StackSocial tilbyr "livstid" tilgang til Windows 11 Pro, kan Microsoft avslutte lisensen. Men det er ikke dermed sagt at det gjør det. ZDNET administrerende redaktør Alison DeNisco Rayome kjøpte StackSocials Microsoft Office-pakkeavtale som har vært i salg i årevis, og den jobber fortsatt på hennes personlige bærbare. StackSocial-avtalen på Windows 11 Pro har kjørt i mange måneder, og bekreftede anmeldelser sier at programvaren er en verdig oppgradering. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbud er gjenstand for utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.