Kjøp Microsoft Office 2021 for Windows for $45: Siste sjanse

0
14

Last ned en livstidslisens til Microsoft Office med stor rabatt med denne avtalen.

Stack Social

Hvis du trenger tilgang til Microsoft Office, men ikke vil betale den årlige avgiften for å få tilgang til Office 365, er du heldig: Stack Social tilbyr en livstidslisens for Microsoft Office Professional 2021 for Windows eller Mac, fra $45 (reg. $220) — det er 79 % avslag. Betal bare én gang, og få livslang tilgang til Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher og Access, uansett hva slags enhet du bruker.

microsoft-office-stack-social

Microsoft Office Professional 2021

Se nå på StackSocial< p>Denne avtalen gir deg et engangskjøp som skal installeres på én enhet. Du trenger Windows 10 eller 11, eller MacOS Monterey, Ventura eller Sonoma for å laste ned programvaren.

Et forbehold: Mens Stack Social er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstid” tilgang til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men siden har kjørt disse Microsoft-avtalene i årevis, og jeg kan personlig gå god for dem — jeg kjøpte en Office-lisens fra Stack Social for omtrent to år siden, og den fungerer fortsatt på min personlige MacBook i dag. 

Denne avtalen vil heller ikke gi deg fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet – men du trenger ikke å betale en årlig avgift på USD 70 for å få tilgang til Office-apper heller. Windows-brukere må oppdatere operativsystemet til Windows 10 eller 11, mens Mac-brukere bør ha minst Monterrey versjon 12 eller nyere for å laste ned programvaren. 

Få Microsoft Office Professional for Windows eller Mac med denne avtalen i dag.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbud for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.