Microsoft Project Pro og Microsoft Visio Pro koster $20 akkurat nå

0
12
Micropriority2

Få Microsoft Project 2021 Pro eller Visio 2021 i salg akkurat nå. 

Stack Social

Prosjektledelse er den profesjonelle verdenens brød og smør, men å faktisk få ting gjort kan være en utfordring. Profesjonell programvare kan optimere mange operasjoner for å maksimere effektiviteten og produktiviteten når du trenger det som mest. 

Du vil kanskje vurdere å investere i  Microsoft Visio 2021 Pro eller Microsoft Project 2021 Pro, begge til salgs hos Stack Social for 20 USD akkurat nå – 92 % rabatt på den vanlige prisen på 250 USD hver. 

Microsoft Visio 2021 Professional for Windows

Microsoft Visio 2021 Professional for Windows

Se nå på Stack Social

For de som ønsker å jobbe med flytskjemaer, diagrammer og mer, har Microsoft Visios økosystem for nettinnhold over 250 000 former å velge mellom ved diagrammer, og det kan generere organisasjonskart fra Excel, Microsoft Entra ID og Exchange. 

På den annen side kommer Microsoft Project med forhåndsbygde maler som vil hjelpe deg med å veilede prosjektledelsen fra starten av en kampanje for å sikre at den er godt organisert og inkluderer alle områder som trenger oppmerksomhet. Den kan synkroniseres med Project Online og Project Server for enklere samarbeid og deling med teammedlemmer.

Microsoft Project 2021 Pro for Windows

Microsoft Project 2021 Pro for Windows

Se nå på Stack Social

Et forbehold: Mens Stack Social er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstid” tilgang til Microsoft Project Pro og Visio Pro, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men siden har kjørt disse Microsoft-avtalene i årevis, og jeg kan personlig gå god for dem — jeg kjøpte en Office-lisens fra Stack Social for omtrent to år siden, og den fungerer fortsatt på min personlige MacBook i dag. 

Spar stort når du kjøper enten Microsoft Project 2021 Professional eller Microsoft Visio 2021 Professional for Windows akkurat nå. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbud kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.