Et års abonnement på Microsoft 365 koster $45 akkurat nå (spar 35%)

0
10
mikroprioritetropersonallow

Få et års abonnement på Microsoft 365 med stor rabatt akkurat nå.

StackSocial

Hvis du nylig har oppgradert den bærbare datamaskinen, kan det hende du plutselig ikke har tilgang til Microsoft Office, Excel, PowerPoint og resten av Microsofts nesten nødvendige programvare. Og siden Microsoft byttet fra den tradisjonelle Office-pakken til en Microsoft 365-abonnementstjeneste, har det blitt dyrere å få tilgang til disse programmene. Men akkurat nå tilbyr Microsoft-partner StackSocial et ettårsabonnement på Microsoft 365 for $35, ned fra den vanlige prisen på $70 og den laveste prisen vi har sett så langt. 

Dette avtalen gir deg et års tilgang til premium Office-appene, inkludert Word, Excel, PowerPoint og Outlook, sammen med 1 TB OneDrive skylagring. Du kan bruke appene og lagringen på tvers av flere PC-er, Mac-er, iPad-er, iPhone-er og Android-enheter. 

microsoft-365-personal

Microsoft 365: 1-års abonnement

Se nå på StackSocial

StackSocial tilbyr også tilbud på tidligere versjoner av Microsoft Office, som gir deg en livstidslisens for én pris (når dette skrives, kan du kjøpe Microsoft Office Home & Business 2019 for PC eller Mac for $30, eller Microsoft Office Professional 2021 for PC eller Mac for $70 Fordelen med å velge et Microsoft 365-abonnement i stedet er at du får de nyeste funksjonene og oppdateringene så snart de er igjen. utgitt. 

En ting å merke seg: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner, er det mulig at Microsoft selv kan oppheve denne avtalen. Det virker imidlertid usannsynlig at selskapet vil: Versjonen av Microsoft Office som jeg kjøpte gjennom StackSocial for over et år siden fungerer fortsatt på Mac-en min. 

Kjøp et ettårsabonnement på Microsoft 365 nå.