Skaff deg en Microsoft Visual Studio Pro-lisens for $35

0
19

Forsterk utviklerarbeidet ditt med denne avtalen på Visual Studio Pro 2022 akkurat nå.&#xA0 ;

StackSocial

Å ha egenutvikling er en enorm fordel for mange virksomheter. Og å ha programvare tilgjengelig for å strømlinjeforme arbeidsflyter, øke produktiviteten og holde prosjekter på rett spor er et must – spesielt når du kan få det med rabatt.

Akkurat nå, Microsoft Visual Studio Professional 2022 for Windows er på salg for kun $35 (reg. $499), og sparer deg 92 %. Beskrevet som et “fullstendig utviklingsmiljø”," Visual Studio 2022 er Microsofts første 64-biters IDE, og det ble det beste til dags dato på å jobbe med kompliserte arbeidsbelastninger og store prosjekter. 

Microsoft Visual Studio Professional 2022

Microsoft Visual Studio Professional 2022

Se nå på Stack Social

Microsoft Visual Studio Professional-brukere kan bygge på tvers av forskjellige språk og plattformer, noe som i stor grad åpner opp for spekteret av potensielle prosjekter de kan ta på seg. 

Visual Studio kommer også med automatiserte støttesystemer som IntelliCode, som kan forstå konteksten til koden du skriver, og bidra til å legge til variabelnavn, funksjoner og mer for å gjøre det mulig for brukere å kode mer mens de skriver mindre. I likhet med AI-drevne skriveassistenter, kan IntellliCode fullføre en linje eller blokk med kode for deg, og den kan tilby lister over potensielle nest beste alternativer for deg å gå videre og oppdage løsninger lettere. 

Få  Microsoft Visual Studio Professional 2022 for Windows til salgs nå.