Skaff Microsoft Office for Windows eller Mac for $25 akkurat nå

0
11

Søk en Microsoft Office-lisens nå for 82 % rabatt. < /p> StackSocial

Enten du setter opp den nye bærbare datamaskinen din eller bruker en maskin du har hatt i årevis, er tilgang til Microsoft Office en nødvendighet for mange av oss for å få ting gjort. Akkurat nå kan du kjøpe en livstidslisens til 2019-versjonen av Microsoft Office Professional Plus for enten Windows eller Mac fra Stack Social for $25 – det er 89 % rabatt. 

Microsoft Office Professional Plus 2019

Microsoft Office Professional Plus 2019

Se nå på Stack Social

Den eneste store forskjellen mellom Office 2019 og senere versjoner er at den ikke inkluderer Microsoft Teams. Det inkluderer imidlertid Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access – så hvis det er alt du trenger, er det mye for prisen. (Hvis du ønsker en versjon av Microsoft Office med Teams, kan du sjekke ut denne avtalen for Microsoft Office Professional 2021.)

Et forbehold: Mens Stack Social er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstid” tilgang til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men siden har kjørt disse Microsoft-avtalene i årevis nå, og jeg kan personlig gå god for dem — jeg kjøpte en Office-lisens fra Stack Social for omtrent to år siden, og den fungerer fortsatt på min personlige MacBook i dag.&#xA0 ;

Denne avtalen vil heller ikke gi deg fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet – men du trenger ikke å betale en årlig avgift på USD 70 for å få tilgang til Office-apper heller. Windows-brukere må ha sitt operativsystem oppdatert til Windows 10 eller 11, mens Mac-brukere bør ha minst Monterrey versjon 12 eller nyere for å laste ned programvaren. 

Kjøp din livstidslisens Microsoft Office Professional 2019 akkurat nå.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele, og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.