De 20 beste Prime Day 2024-tilbudene under $25

0
13

Amazon Prime Day er en flott tid for å spare penger på dyre teknologiske elementer som bærbare datamaskiner, nettbrett, TV-er og mer. Men hvis du har et enda strengere budsjett, har vi i ZDNET dekket deg.

Også: De beste Prime Day-tilbudene akkurat nå< /strong>

Du kan finne noen svært nyttige teknologiprodukter, enheter og andre gadgets for under $25, selv før Amazon Prime Day-tilbudene offisielt går i luften neste uke den 16. juli. Vi har samlet de beste tilbud under $25 som er lette på lommeboken, men supernyttige i livet ditt.

Se på Amazon

Beste Amazon Prime Day 2024-tilbud under $25

Rocketbook Core Reusable Smart Notebook for $23 (spar $11): Som et av våre valg for de beste smarte notatbøkene som er tilgjengelige, kan du digitalisere de håndskrevne notatene dine til Rocketbook-appen ved å trykke pennen på ikonet nederst på siden for å lage dem lett å finne senere.TP-Link Wi-Fi Extender for $16 (spar $19): Spotty Wi-Fi hjemme? Denne dual-band Wi-Fi-forlengeren får opptil 44 % mer båndbredde og kan øke internettdekningen din med opptil 1200 kvadratfot mellom opptil 30 enheter. Renpho Smart Scale for $20 (spar $15): Koble til denne smarte vekten med populære helse- og treningsapper som Samsung Health, MyFitnessPal, Fitbit og Apple Health for å spore kroppsfettprosenten din, muskelmasse, visceralt fett, vannvekt, metabolsk alder og mer.MusicCozy Sleep Headphones for $16 (spar $27): Disse sovehodetelefoner er en del av en søvnmaske for å blokkere lyset på rommet ditt, noe som gjør dem til et perfekt alternativ for lett sovende.Skullcandy Dime 2 ørepropper for $20 (spar $10): Du kan forvente 3,5 timers lyttetid med disse øreproppene som også kan pares med Tile teknologi, i tilfelle du noen gang mister dem. Anker iPhone 15-lader for $13 (spar $6): Denne to-pakken med ladere gir 20W høyhastighetslading for enheter som iPhone 15, AirPods Pro, iPad Pro, og mer. Govee LED Strip Lights for $10 (spar $5 ved å sjekke kupongen): Koble disse lysene til Govee-appen for å få tilgang til 16 millioner farger, 11 musikkmoduser og mer enn 64 forhåndsinnstilte scener for å gi mer stemning til alle room. Chamberlain Smart Garage Control for $17 (spar $13): Denne enheten lar deg lukke garasjeporten fra hvor som helst gjennom myQ-appen, og til og med angi tidsplaner. Apple AirTag for $25 (spar $4): Som en av våre valg for de beste Bluetooth-trackerne på markedet, bruker AirTag Apples FindMy-nettverk for noe av den mest nøyaktige posisjonssporingen. Roku Express Streaming Device: Denne lille enheten er en av de beste Roku TV-ene spillere på grunn av sin rimelige pris og stemmeassistentstøtte. 

Rocketbook Core Smart Notebook

Spar $11

Blå rakettbok smart notatbok med penn og en stoff på toppen av det Allison Murray/ZDNET

Nåværende pris: $23 Opprinnelig pris: $34

Den bærbare PC-ens syntetiske papir lar deg skrive med den medfølgende Pilot FriXion-pennen, skanne siden til skyen og deretter tørke av siden med en fuktig klut for å gjenbruke den. gjentatte ganger, samtidig som du holder orden på de digitale notatene dine. 

Den har til og med håndskriftgjenkjenning som lar deg transkribere og søke etter din håndskrevne tekst.

Se nå på Amazon

TP-Link Wi-Fi Extender med Ethernet-port

< h3>Spar $19

En hvit Wi-Fi-forlenger koblet til en stikkontakt mot en grønn og blå bakgrunn TP-Link/ZDNET< /figur> Nåværende pris: $16Opprinnelig pris: $35

Denne enheten kobles til ethvert uttak og lar deg enkelt utvide Wi-Fi-dekning for telefonen, smarte hjemmeenheter, strømmeenheter, sikkerhetsprodukter , og mer. I tillegg kan den også fungere som en trådløs adapter for å koble til kablede enheter som Blu-ray-spillere, spillkonsoller eller smart-TVer. 

Se nå på Amazon

Renpho Smart Scale

Spar $15

Svartvekt med en smarttelefon ved siden av mot en rosa og oransje bakgrunn Renpho/ZDNET

Nåværende pris: $20< strong>Opprinnelig pris: $35

Hvis du leter etter mer innsikt i kroppens helse og sminke, lar denne smarte skalaen deg se ting som visceralt fett, metabolsk alder, muskel- og benmasse og mer. 

< p>Du kan overvåke vektfremgangen din og til og med spore kalorier i appen. Vekten lar deg koble til andre populære helseapper som MyFitness Pal, Apple Health og Fitbit. 

Se nå på Amazon

MusicCozy Sleep Headphones

< h3>Spar $27

Svarte sovehodetelefoner mot en oransjegul bakgrunn Musiccozy/ZDNET

Nåværende pris: $16Opprinnelig pris: $43

Med disse sovehodetelefonene får du omtrent 10 timer eller mer med spilletid. De innebygde justerbare høyttalerne har også en mikrofon hvis du trenger å ta en samtale tidlig om morgenen uten å åpne øynene. Det pustende stoffet kommer i 15 fargealternativer som inneholder over-ear-hodetelefoner i masken.

Se nå på Amazon

Skullcandy Dime 2 trådløse ørepropper

Spar $10

Sorte ørepropper over dekselet mot en lilla og rosa bakgrunn Skullcandy/ZDNET

Nåværende pris: $20Opprinnelig pris: $30

Disse øreproppene er klassifisert IPX4 for svette- og vannmotstand, noe som gjør dem til et flott alternativ for trening. Du får 3,5 timer med jevnt batteri når du bruker dem, men opptil 8,5 timer når øreproppene er i etuiet. Selv om disse knoppene ikke har aktiv støyreduksjonsteknologi, vil du fortsatt dra nytte av lydisolasjonen deres. 

Se nå på Amazon

Flere Prime Day 2024-tilbud under $25

Sidevisning av tilkoblet Kasa Smart-plugg Maria Diaz/ZDNet

Kasa Smart Plug 2-Pack for $14 (spar $6): Denne smarte pluggen gjør alt, inkludert en hendig energimodererende funksjon som viser deg forbruket av alt som er koblet til denne pluggen via appen. Tile Mate for $12 (spar $13): Finn dine tapte gjenstander med denne Bluetooth-sporeren som har en rekkevidde på opptil 250 fot. Det fungerer med både Apple- og Android-enheter. TP-Link Indoor Security Camera for $15 (spar $10): Dette sikkerhetskameraet kommer med toveis lyd, nattsyn og 1080P videooppløsning, og det er kompatibelt med Amazon Alexa og Google Assistant. Kaffekrusvarmer for $20 (spar $20): Hold kaffen eller teen varm med denne krusvarmeren som har fire temperaturinnstillinger, en automatisk avstengingsfunksjon og høy oppvarmingshastighet.  Ulanzi Phone Tripod for $20 (spar $10): Dette stativet kan utvides til 60-80 mm (kompatibelt med de fleste smarttelefoner), og det har et 360-graders universelt kulehode for forskjellige vinkler for skyting.&#xA0 ;

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024?

Amazon Prime Day finner sted tirsdag 16. juli til og med onsdag 17. juli. Du kan imidlertid forvente å handle tilbud både før og etter arrangementet. 

Er produktene virkelig billigere på Prime Day? 

Salgsprisene på Prime Day har en tendens til å være noen av årets laveste bortsett fra Black Friday-shoppinghelgen. Dette gjelder spesielt for Amazon-enheter som Kindles, Fire-nettbrett, Fire TV-er, Amazon Echo-enheter osv. I følge en studie er den gjennomsnittlige Amazon Prime Day-rabatten 16,2 %, som er en ganske god rabatt for de fleste produkter.&#xA0 ;

Hvordan valgte vi disse Prime Day-tilbudene? 

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale . Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker avtalene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å levere de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere.