Kjøp en Samsung Galaxy Watch 6 på salg og spar $130 på et par Galaxy Buds 2 Pro

0
19
fetch=

Få Samsung Galaxy Watch og spar $130 på et par Galaxy Buds2 Pro. 

June Wan/ZDNET

Hvis du leter etter en ny smartklokke denne sommeren, har Samsung et godt tilbud for deg. Akkurat nå kan du få opptil $90 i rabatt på Galaxy Watch 6 Classic eller Galaxy Watch 6, og opptil $250 ekstra hvis du har en smartklokke å bytte inn – selv om den ikke er en Samsung modell. Og hvis du kjøper en av disse klokkene, kan du også spare $130 på Galaxy Buds 2 Pro-øreproppene, noe som gir dem bare $100.

Samsung Galaxy Watch 6 (spar opptil $90 og $130 på Galaxy Buds 2 Pro)

Samsung Galaxy Watch 6 (spar opptil $90 og $130 på Galaxy Buds 2 Pro)

Se nå på Samsung

Galaxy Watch 6 Classic er Samsungs mest oppdaterte smartklokkemodell og tilbyr den mest omfattende Samsung Watch-skjermen (1,5 Super AMOLED), som bringer tilbake den Samsung-unike roterende rammen. Den kommer i både 43 mm og 47 mm størrelser, med 47 mm som det største alternativet av alle Galaxy-smartklokker selskapet har gitt ut. 

ZDNET-anmeldelser-redaktør Kerry Wan gikk hands-on med Galaxy Watch 6 Klassisk og sa at den roterende rammen var en av favorittfunksjonene hans, takket være dens “intuitive og sømløst utformede”," og hvordan “det er mer presisjon når du stiller inn tidtakere og siler gjennom innstillinger, siden du alltid vet at neste verdi eller tabulator er et hake unna.”  3 overraskende funksjoner som solgte meg på Samsung Galaxy Watch 6 Classic

galaxy-buds-2-pro-2

Samsung Galaxy Bus 2 Pro-ørepropper (spar $130)

Se nå hos Samsung

Og hvis du leter etter nye ørepropper, kommer Galaxy Buds 2 Pro med 360-graders lyd2, som er Samsungs versjon av romlig lyd, og 360-graders lyd3 for forbedret lydopptak. Knoppene kan også skryte av stemmedeteksjon, en hendig funksjon som setter musikken din på pause når du starter en samtale og gjenopptar den når den er avsluttet. 

Gjennomgang: Galaxy Buds 2 Pro 

Sjekk Samsungs nettsted for å spare penger på en Samsung Galaxy Watch 6 eller Galaxy Buds 2 Pro i en begrenset periode.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere beste produkttilbud for deg å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.