Siste sjanse til å spare opptil $1500 på nye Samsung Galaxy Z Fold 6 og Z Flip 6-telefoner – slik gjør du

0
25

Nye Samsung Galaxy-telefoner, klokker og til og med en smartring er på vei — og hvis du reserverer en nå, får du $50 å bruke på Samsungs nettsted (som kan brukes på alle nye enheter) og opptil $1500 rabatt når du forhåndsbestiller en ny Galaxy-enhet, sannsynligvis en telefon. Denne avtalen er åpen fra nå til onsdag 10. juli, dagen for Samsungs Unpacked-arrangement – ​​så fra og med denne publiseringen har du mindre enn 24 timer igjen til å dra nytte av det. 

Ved å reservere en enhet på Samsung.com kan du også delta for en sjanse til å vinne $5 000 i Samsung-kreditt.

Samsung Galaxy-enheter: Opptil $1500 i rabatt og $50 kreditt

I en utgivelse sa Samsung at arrangementet ville fokusere på “den neste grensen til Galaxy AI”," dets generative AI-verktøy, som vil bli infundert i den nyeste Galaxy Z-serien så vel som resten av Galaxy-økosystemet.

Også: Hva skal forventer fra Samsung Unpacked Summer 2024

Selskapet spesifiserte ikke hvordan du kan kvalifisere deg for $1500-rabatten på en ny enhet, selv om vi antar at det innebærer handel med andre kvalifiserte enheter.

Samsung har også en avtale på Galaxy Watch 6-modeller, inkludert pakker med Pixel Buds 2 Pro.

Når vil denne avtalen utløpe?

Denne avtalen vil utløper 10. juli. Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.