FireChat brengen van off-the-grid-berichten naar Android

0
521

FireChat bringing off-the-grid messaging to Android

Berichten zonder internet

FireChat vond zijn manier van iOS naar Android vandaag de dag, en biedt een interessante, gedecentraliseerde manier van instant messaging. FireChat stekkers in een soort van netwerk, waar mobiele apparaten verbinding maken met een ander Wi-Fi Direct-Bluetooth, en die geen buitenlandse betrokkenheid op het internet. Uiteraard is het aanbod is beperkt, maar ten minste het werkt als je buiten van de mobiele dekking, plus het is een interessante open lokaal netwerk om te voldoen aan andere mensen in de buurt. Foto ‘ s delen is ook ingeschakeld, dat is leuk, maar het ontbreken van persoonlijk, één-op-één berichten kan een probleem zijn.

De ontwikkelaars zijn bezig met andere dingen in deze ruimte voor een tijdje, met inbegrip van de Open Tuin, gericht op het delen van internet-verbindingen tussen Pc ‘ s en gsm in een soortgelijke mesh netwerk set-up. Voelt iemand zich geroepen? Wat is je favoriete berichten platform?

FireChat zal gratis beschikbaar in de Google Play Store later vandaag (we updaten dit bericht als het is. Zelfs als het niet je kopje thee, het is een interessant idee, en een nieuwe kijk op een meestal verlopen instant messaging paradigma.

Persbericht:

Open Tuin releases FireChat, stelt off-the-grid berichten op Android

Nieuwe gratis app biedt je de mogelijkheid om te chatten met mensen om je heen, zelfs als er geen Internet of mobiele telefoon dekking is beschikbaar.

San Francisco, CA – 3 April 2014 – Open Tuin heeft vandaag bekend gemaakt dat haar nieuwste app, FireChat, is nu beschikbaar op Google Play. De app maakt gebruik van de Open Tuin ‘ s eigen mesh networking-technologie en geeft mensen de mogelijkheid om te chatten met anderen om hen heen op Android-apparaten – zelfs als er geen Internet verbinding of een gsm-dekking beschikbaar is.

FireChat laat zien wat er mogelijk is via een peer-to-peer netwerken. Of u nu op het strand of in de metro, op een groot spel of een beurs, kamperen in het wild of bij een concert, of zelfs in het buitenland, gewoon het vuur van de app met een vriend of twee en vind uit wie er nog meer rond en beginnen met chatten.

“Veel mensen hebben ons gevraagd om FireChat naar Android. We voor het eerst gelanceerd FireChat op iOS, twee weken geleden. Het was een instant succes. FireChat bereikt de top 10 onder de social networking apps in 80 landen over de hele woord, het toevoegen van meer dan één nieuwe gebruiker per seconde.” zei Micha Benoliel, Open Tuin ‘ s CEO. “Ik ben er trots op om te zeggen dat we nu in staat tot het leveren van een best-in-class peer-to-peer chat-ervaring voor iedereen met een Android-apparaat. En dankzij de multi-hop mogelijkheden, FireChat kunnen breiden het bereik van peer-to-peer communicatie aanzienlijk.”

FireChat maakt de communicatie voor de scenario ‘ s, zoals herstel en de openbare veiligheid. FireChat is ook goed geschikt voor elke situatie waar u geen betrouwbare verbinding met inbegrip van scholen, openbaar vervoer, stadions, clubs, concerten, conferenties, evenementen, bouwplaatsen of outdoor festivals.

Over FireChat

De FireChat App is gratis verkrijgbaar in de Google Play store en op www.opengarden.com.

  • Direct bericht iedereen om je heen op Android-apparaten,
  • Werkt ook zonder Internet verbinding of van elk type van de dekking van het mobiele netwerk
  • Chat met één persoon of met een groep mensen in een keer,
  • Zien wat mensen over praten, overal in de “Iedereen” – modus, of het maken van gesprekken die alleen mensen in de buurt kun je deelnemen aan de “in de Buurt” – modus
  • “Nearby chat” het beste werkt binnen 30 meter van uw locatie,
  • Eenvoudig: geen Facebook of e-mail aanmelden, er is geen wachtwoord te onthouden,
  • Thuis of tijdens het reizen overal in de wereld,
  • Geen significante impact op de batterij verbruik.