HTC sies å være arbeider på en annen programvare oppdateringen for htc Evo 4G

0
188

Evo 4G allerede fått en bugfix update — utgitt høyre på launch — og en annen som tilsynelatende kommer ned gjedde. Engadget er blitt fortalt at en programvare-løsning på skjermen respons problemer (som ser ut til å være intermitterende; vi har ikke opplevd dem) kommer, og vi har blitt fortalt at WiFi-signal styrke rapportering kan bli forskjøvet for å forbedre nøyaktigheten.

Som for “problemet” av noen Evo skjermer lett å skille fra rammen, Engadget ble fortalt at det er en kosmetisk feil og skal ikke forstyrre driften av telefonen, og at forekomstene er ikke utbredt (lytte til vår siste podcast for mer om dette), og at htcs tilpasning sin produksjonsprosessen for å eliminere fremtiden separasjoner.

Alt i alt en ganske god respons, tror vi. [Engadget]