Hva er Google TV? Dette er Google TV

0
216

Google TV

Vi tenkte at Google gjorde en ganske god sak for Google TV på sin Google IO-konferansen i forrige måned. Men hvis du fortsatt har problemer med å forklare det til den spesielle personen i ditt liv-du vet, kone, mamma, hvem styrer din penger fordi du bare ikke kan hjelpe deg-for Google er jobbet opp en stor explainer video.

Google TV For deg som ikke-visuelle elever, Google TV vil komme bakt inn i nye Sony-Tv denne høsten, og vil også være tilgjengelig som en add-on set-top-boksen. Da vil du ha tilgang til hele Internett, inkludert en Webkit-basert nettleser, og til og med Android-apper. Ønsker du å se showet? Søk etter det. Hvis den er på, du kan se det via kabel eller satellitt, akkurat som vanlig. Eller du kan trykke inn en vis s web-feeder, og se det på den måten, alt på TV-en. Og det er bare toppen av isfjellet.

Sjekk ut videoen etter pause. (Takk til alle som sendte denne i.)


[YouTube Link]