Inschakelen thumbnail-voorbeelden gemaakt worden in Microsoft Rand van de tabbalk

0
505

Een nieuwe manier om uw tabbladen.

Microsoft kondigde de Makers Update eind oktober, de tweede grote ‘Redstone update. Makers Update bevat een aantal nieuwe functies, gericht op creatieve professionals – stel je voor 3D-functies in Verf en Office, 3D printen, meer ondersteuning voor pen, een Groove Music Maker app – samen met ongerelateerde leuke functies, zoals het toevoegen van mensen aan de taakbalk voor snel delen en de communicatie.

Hier bij Windows Clan, wij zijn fans van de Microsoft Rand van de browser, dus we waren het meest geïnteresseerd in wat er nieuw is dat de Makers Update. Zoals blijkt, er zijn twee mogelijkheden: we dekken de eerste in deze post, en de tweede later.

Lees ook: Langzaam Microsoft Rand? Hier is Hoe Het Te Repareren

Tabblad preview in het tabblad bar

Met de Makers Update, kunt u wijzigen hoe de tabbalk eruit ziet en werkt in Microsoft Rand. Naast de gebruikelijke kijken waar elk tabblad heeft een website-pictogram te klikken en de website titel, u kunt nu snel in grote thumbnail-voorbeelden gemaakt worden voor elk tabblad. Het is een geweldige manier om te scannen uw tabbladen als u veel van hen tegelijk open.

Inschakelen op het tabblad preview in de Microsoft Rand, hoeft u alleen maar te klikken op de naar boven gerichte pijl. Te klikken op het uitbreiden van uw lipjes, en tonen een kleine preview.

Hoewel het niet zal werken, dat alles goed voor kleinere laptops, mensen met display groter dan 16″ zal misschien vinden dat het een groot gebruik van hun grote scherm.

Hier is hoe het eruit ziet:

via GIPHY

Het Tabblad miniatuur-modus, samen met vele andere functies, zal beschikbaar zijn als onderdeel van de Makers Update als hij uitkomt in het begin 2017. Stay tuned voor Windows Clan, zoals we verder zullen wij het brengen van meer nuttige tips en aanwijzingen om uw productiviteit te verbeteren op Windows-10.