Jet Svart iPhone 7 Riper Og Skraper [Foto & Video]

0
680

Hvordan gjøre den beryktede “micro-skrubbsår” og riper ligne på en Jet Svart iPhone-7? Windows-Klanen viser deg bilder fra den virkelige verden.

Verden samlet gispet i ærefrykt begynnelsen av September da Apple annonserte Jet Svart iPhone-7. Men, som flere nyheter rullet i, den kollektive reaksjonen til det ble stadig mer skuffende.

Hvorfor?

Fordi mens det ser og føles bra, kullsvart farge er virkelig utsatt for riper. Apple kaller dem “micro-slitasje” på sin offisielle iPhone-7 side, og anbefaler at de berørte eierne til å sette telefonen i en sak.

Så, en av de mest vanlige spørsmålene ville være Jet Svart iPhone 7 eierne stiller seg er: hvor ille er det riper? Hvordan ser de ut i den virkelige verden?

Vi er her for å svare på det i dag.

Vi har oppdaget et par bilder på Imgur fra en captbeard som viser Jet Svart iPhone 7 Pluss-med mindre-men-ikke-unsee riper på baksiden. Her er hvordan det ser ut:

Close-up photo of a Jet Black iPhone 7 Plus with scratches after a week of real world use.

Og sjekk ut TechCrunch er iPhone-7 og 7 Pluss Gjennomgang som viser hvor ille riper se. Hva er overraskende er at disse riper vises fra hverdagens bruk: du setter det inn og ut av lomma, å plassere den på et bord, etc. etc. Dette er ikke røff bruk!

Hvorfor jeg fortsatt ville få Jet Svart iPhone-7

Jeg personlig tror kullsvart farge er kjempebra.

Etter å ha gått “naken” med min iPhone 4S, 5S, og angrer dypt vedtaket på grunn av hvor dårlig jeg skadet både telefoner med bruk, jeg har nå alltid holde min iPhone 6-ERE i en sak.

Jeg er for tiden bruker Salen Brun skinnveske fra Apple. Jeg tror det faktisk legger til utseendet og følelsen av iPhone. Lær føles bra i hånden; bedre enn kalde aluminium. Lær ser flott ut, også! Plus, slik den alderen er fin også. Det er som å ha et annerledes utseende brun tilfelle hver par måneder.

Så, hvis jeg skulle få en 128 GB iPhone 7 i dag, ville jeg definitivt velge Jet Black. Jeg kommer til å holde det i et tilfelle uansett, så riper vil ikke være en bekymring.