RSS-Abonnement Utvidelse for Google Chrome

0
261

Google Chrome, i motsetning til Mozilla Firefox, Opera eller Internet Explorer ikke kan tilby en rask måte å abonnere på RSS-feeds med en snarvei.

Både Opera og Firefox vise et RSS-ikon i adressefeltet selv om Internet Explorer viser et ikon på en verktøylinje i stedet. Et klikk fører til abonnement valg for nettstedet er RSS-feed som er veldig praktisk hvis du er ved hjelp av RSS.

Oppdatering: Mozilla har fjernet ikonet i de nyeste versjonene av Firefox, men du kan få det tilbake ved å bruke add-ons

Google Chrome-brukere på den andre siden trenger for å finne RSS-lenker på nettstedet kan abonnere på feeder som ikke er veldig komfortabel, spesielt for brukere som abonnerer på RSS-feeds med jevne mellomrom.

Bortsett fra at det er vanskelig å finne feed-url, ikke å fremheve at en mating finnes, kan hindre oversiktlighet. Brukere kan komme til den konklusjon at et område ikke støtter RSS hvis det ikke understreke det en mate eksisterer, for eksempel via et ikon på nettstedet.

Noen ganger er den eneste muligheten til å finne ut om en RSS-feed tilgjengelig, er å åpne kildekoden for nettstedet og sjekke om det er koblet på det, eller for å prøve og legge til vanlig mate stier til URL-adressen, f.eks. example.com/feed/ eller example.com/rss/ i håp om at en standard som brukes av området.

RSS-Abonnement Extension

RSS-Abonnement Extension eliminerer problemet ved å legge til en RSS-ikon i adressefeltet når en RSS-feed er registrert på den aktuelle nettsiden.

Et klikk på ikonet viser en mate abonnement som kan brukes til å abonnere på feeds på forskjellige fôr lesere som Google Reader eller Min Yahoo.

Dette fôret abonnement side vises ikke for brukere av Google Chrome som standard, slik de ser den fulle mate som tilbys av nettstedet direkte. Dette dessverre betyr at Chrome-brukere er nødt til å kopiere og lime inn RSS-feed av stedet manuelt i sin RSS-leser.

RSS-Abonnement extension er kompatibel med Google Chrome 4 og nyere versjoner av nettleseren. Det kan lastes ned fra den offisielle Chrome extension galleri.

Oppdatering: RSS-Abonnement utvidelse for Google Chrome har blitt fjernet fra de offisielle Chrome web store.

RSS-Abonnementer med FÔR: Handler extension er en mer enn levedyktig alternativ som Google Chrome-brukere kan installere i stedet.

Det viser en ikon hele tiden i Chrome-hovedverktøylinjen — det er ikke noe alternativ lenger for å vise ikonene i adressefeltet som Google har fjernet det — og endringer ikonet når feeds er oppdaget på den aktive siden.

Et klikk viser alle feeder funnet på siden. Du kan deretter kopiere dem ved å høyre-klikke på dem for å importere dem i din feed-leser, eller venstre-klikk på dem hvis en standard feed-leser har blitt satt opp på enheten.