Xperia X8 er offisielt annonsert av Sony Ericsson

0
233

Sony Ericsson Xperia X8

Sony Ericsson Xperia X8 ble offisielt annonsert i dag, bringe en mid-size -, midt-spec Android-telefonen Xperia linje. Opplysninger:

 • Android 1.6 (Donut) med Mediascape og Timecape brukergrensesnitt.
 • 3-tommers kapasitiv berøringsskjerm på 320 x 480 (HVGA).
 • 600MHz prosessor.
 • Quad-band KANT (850/900/1800/1900), doble (900/2100) eller quad-band (800/850/1900/2100) HSPA.
 • 3.2 MP kamera.
 • aGPS.
 • Wi-fi.

Så, en mid-level telefonen, det er det. Spørsmålet om det vil være den første til å bryte gjennom til den Amerikanske operatører. Hele trykkfoten etter pause. [Sony Ericsson]

 • Sony Ericsson bringer sammen de beste av kommunikasjon og underholdning i sin Xperia™ collection
 • Xperia X10, X10 mini og X10 mini pro, vil alle motta programvareoppdateringer fra 3. Kvartal og utover i utvalgte markeder. Ekstra funksjoner som skal legges til X10 i 4. kvartal.
 • Sony Ericsson Xperia™ X8 utvider rekkevidden av de mest underholdende smarttelefoner

Singapore – juni 16, 2010 Xperia gir forbrukerne det beste kommunikasjon og underholdning opplevelser, levert i en samling av smarttelefoner til å gi forbrukerne valg i størrelse og stil.

Xperia™ X10, X10 mini og X10 mini pro smarttelefoner vil alle motta programvare oppgraderinger i løpet av sin livssyklus for å forbedre ytelsen og legg til ny kommunikasjon og underholdning opplevelser. Fra 3. Kvartal 2010 og utover, Xperia™ X10, X10 mini og X10 mini pro smarttelefoner vil bli oppgradert til å kjøre på operativsystemet Android 2.1 i utvalgte markeder. Xperia™ X10 posisjon som den beste multimedia-Android smarttelefon vil bli styrket gjennom tillegg av HD video-opptak som en del av den samme Q3 oppgradere. En ytterligere oppgradering til Xperia™ X10 i 4. kvartal vil gjøre det mulig å koble trådløst til og vise innhold på tv-en og forbedre Timescape™ og Mediascape-programmer.

Xperia™ – smarttelefoner legge til best-i-klassen underholdning på toppen av smarttelefon grunnleggende for eksempel programmer (apps), kart, e-post og rask internett-tilkobling for å lage de mest underholdende smarttelefoner. Xperia™ X10 er flaggskipet Xperia™ collection, og har en 8.1 megapixel kamera og 4-tommers skjerm for best i klassen multimedia etablering og visning. Signatur-programmer, for eksempel Mediascape og Timescape™ hjelper deg med å organisere innhold og få din multimedia og kommunikasjon i live.

I tillegg til funksjonene og programmene design er avgjørende for underholdning. Sony Ericsson er menneskelig kurvatur design filosofi er brukt over porteføljen for å pakke teknologi i produkter som ser og føler stor. Ved hjelp av design, innovasjon, Sony Ericsson gjør Xperia™ – smarttelefoner tilgjengelig med et utvalg av størrelse og stil.

Steve Walker, Leder for Product Marketing hos Sony Ericsson, kommenterte, “Sony Ericsson’ s visjon er å være den kommunikasjon underholdning merkevare. Vi fokuserer sterkt på smarttelefonen markedet, og spesielt på å skape den mest underholdende smarttelefoner. Sony Ericsson er unikt posisjonert til å gjøre dette takket være vår erfaring i å skape Walkman og Cybershot-telefoner, og den sterke samarbeid med vårt morselskap Sony.”

I dag er Sony Ericsson lanserer Xperia™ X8, som vil bygge på suksessen av X10 mini og mini produkter og utvide den mest underholdende smarttelefoner innsamling til et enda bredere publikum.

Vi presenterer Sony Ericsson Xperia™ X8

Sony Ericsson Xperia™ X8 er en stor underholdning smarttelefon som strekker seg appell av Xperia™ collection til nye segmenter i markedet. Brukergrensesnittet er det samme som i Xperia™ X10 mini, med fire hjørner som gir lett en hånd bruk og kan tilpasses for ett-trykk tilgang til dine favoritt-programmer. Xperia™ X8 inkluderer også Timescape™ for enkel tilgang til alle dine sosiale nettverk og på uendelig-knappen for ett klikk tilgang til en verden av innhold. Den åpne Android-operativsystemet leverer flott smarttelefon funksjonalitet og tilgang til tusenvis av applikasjoner på Android Market™. Timo Maassmann, Product Marketing Manager for XperiaTM X8, sa: “Vi er glade for å være i stand til å bringe den fulle opplevelsen av våre XperiaTM smarttelefoner til nye kunder ved å levere en fullverdig enheten på et mer tilgjengelig pris.”

Sony Ericsson Xperia™ X8 er perfekt for å nyte multimedia underholdning. Enten det er et spill fra Android Market™, den nyeste morsomme klipp på YouTube™ eller surfer på nettet, 3-tommers skjermen betyr at du ikke går glipp av noe. Oppdage og laste ned sanger fra PlayNow™, og deretter lytte til all musikken din ved hjelp av 3,5 mm hodetelefonutgang. Hvis du føler deg mer kreativ, det er en 3,2 MP kamera og video innspilling funksjonalitet.

Sony Ericsson Xperia™ X8 – nøkkelfunksjoner

 • Fire hjørner for lett en hånd og ett-trykks tilgang til programmer
 • Tilpasse de fire hjørnene med din favoritt apps og legge til widgets til homescreens
 • Nyte spill, video, internett og mer på den 3-tommers skjerm
 • Timescape™ viser all kommunikasjon på ett sted for maksimal enkelhet
 • Android Market™ – tusenvis av programmer for å holde deg underholdt
 • 3.2 MP kamera – snap unna, og last opp direkte til Facebook™

XPERIA™ X8 støtter GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 900/2100 og UMTS HSPA 800/850/1900/2100

XPERIA™ X8 vil være tilgjengelig i utvalgte markeder fra 3. Kvartal i fargene Hvit, Mørk Blå/ Hvit, Aqua Blå/ Hvit, Rosa/ Hvit, Sort/ Hvit.