Hoe om te tonen batterij-percentage in Windows 10 taakbalk

0
2634

Bent u bezorgd over de levensduur van uw batterij als u uw Windows laptop? U kunt uw ervaring verbeteren door het verkrijgen van Windows 10 om de batterij percentages rechts in de taakbalk. Zie hoe na de sprong.

Als de lezers van Windows Clan waarschijnlijk weet, ik gebruik een Mac als mijn dagelijkse computer (hoewel de laatste tijd, heb ik met behulp van een Linux desktop op het werk…). Een leuke feature op de Mac de mogelijkheid om te zien de lading van uw batterij percentage in de menubalk. Je hoeft alleen maar een snelle blik om een idee te krijgen hoeveel sap je vertrokken bent. Als iemand die loopt via de Apple beweerde 9 uur batterij in 7 uur of minder, ik blijf bewust van de batterij van de niveaus van alle tijden.

Op Windows-10, er is geen ingebouwde manier om te zien batterij percentage in de taakbalk. Ziet u alleen een batterij percentage pictogram. Gebruikers hebben om de muisaanwijzer op het pictogram van de batterij, of klik op het pictogram om de Macht widget om te zien hoeveel batterij leeg is.

Het is een visueel elegante oplossing, maar functioneel, het duurt een stap te veel. De ideale oplossing zou zijn om gebruikers een optie voor het toevoegen van een batterij percentage indicator naast het pictogram. Degenen die dat willen, kan het. Degenen die niet kunnen genieten van de meer “elegant” oplossing.

Dus, als je een power user, hoe kun je zien batterij percentage in Windows 10 in de taakbalk?

Gerelateerd: Windows 7 batterij-indicator in Windows 10

De Invoering Van Ez Launcher

batterybar-battery-percentage-windows-taskbar-1

Ez Pro is een betaalde batterij-gerelateerde hulpprogramma app voor Windows. Hiermee kunt u snel uw laptop batterij gezondheid, en een aantal andere parameters. Nog belangrijker, wordt het bijbehorende pictogram in de Windows-10 taakbalk toont de batterij percentage, net zoals u wilt!

Hier is hoe het eruit ziet op Windows 7:

windows-10-battery-percentage-taskbar

Ez Pro ondersteunt alle Windows besturingssystemen vanaf Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 en 10.

Wanneer u klikt op de Ez Pro pictogram kunt u uw accu-capaciteit in mWh, wat het tarief wordt in rekening gebracht (indien aangesloten), hoe lang tot het bereiken van 0%, of de stroom is aangesloten, en hoeveel is de batterij versleten loop van de tijd.

Na het uitvoeren van Ez launcher voor een tijdje, kunt u ook visueel waarderen deze statistieken in de vorm van een grafiek.

batterybar-preferences-1

Wat is het meest indrukwekkend over Ez launcher, is echter de flexibiliteit. U kunt kiezen uit tientallen van voorkeuren. Het is verbazingwekkend hoe veel controle geeft om de macht van de gebruikers. Ik vond vooral de mogelijkheid om te bepalen resterende acculading waarschuwingen door de tijd, in plaats van alleen door het percentage. Tijd is het meest handige van de twee, natuurlijk. Ook kun je de waarschuwingsgeluiden voor een lage batterij bijna leeg batterij en de batterij volledig is opgeladen.

Gerelateerd: Hoe om de batterij te sparen in Windows 10

Zoals we al eerder zei, Ez Pro is een betaalde app. Het kost slechts € 8, – en is de moeite waard voor mensen die echt, echt willen dat hun batterij percentage op de taakbalk. Deze mensen zullen waarschijnlijk waarderen de extra maatwerk krijgt.

U kunt een gratis proefversie van Ez launcher, ook. Het duurt een standaard 30 dagen, dat is meer dan genoeg voor u om te zien of je echt nodig hebt.

Download Ez Pro [Officiële website]

Foto met dank Softpedia.