Hvordan til at vise batteri procent i Windows 10 proceslinjen

0
3363

Er du bekymret for, om dit batteri liv, som du bruger din Windows laptop? Du kan forbedre din oplevelse af at få Windows-10 til at vise, at batteriet procenter til højre på proceslinjen. Se, hvor efter springet.

Som læsere af Windows Klan sandsynligvis ved, jeg bruger en Mac som min daglige computer (selvom sidst, har jeg været at bruge en Linux desktop på arbejde…). En fin lille feature på Mac-computere evnen til at se dine batteriets ladning procent i menulinjen. Du behøver kun at tage et hurtigt blik at få en idé om, hvor meget saft du har forladt. Som en person, der løber gennem Apples hævdede 9 timers batteri i 7 timer eller mindre, jeg er nødt til at bo opmærksom på batteriet niveauer på alle tidspunkter.

På Windows-10, der er ingen indbygget måde at se batteri procent i proceslinjen. Du kan kun se et batteri procentdel ikon. Brugere er nødt til at svæve over ikonet for batteriet, eller klik på ikonet for at åbne Power-widget til at se, hvor meget batteristrøm der er tilbage.

Det er en visuelt elegant løsning, men funktionelt, tager det et skridt for mange. Den ideelle løsning ville være at give brugerne mulighed for at tilføje et batteri procentdel indikatoren ved siden af ikonet. Dem, der ønsker det, kan få det. For dem der ikke er, kan du nyde mere “elegant” løsning.

Så hvis du er en power-bruger, hvordan kan du se batteri procent i Windows 10 proceslinje?

Relateret: Få Windows 7 batteri-indikatoren i Windows 10

At Indføre BatteryBar Pro

batterybar-battery-percentage-windows-taskbar-1

BatteryBar Pro er en betalt batteri-relaterede utility app ‘ en til Windows. Det giver dig mulighed for hurtigt at se din laptop batterilevetid, og en række andre parametre. Mere vigtigere, dets ikon i Windows-10 proceslinjen viser batteriets procentdel, lige som du vil!

Her er hvordan det ser ud, som kører på Windows 7:

windows-10-battery-percentage-taskbar

BatteryBar Pro understøtter alle Windows-operativsystemer fra Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 og 10.

Når du klikker på BatteryBar Pro-ikonet, kan du se dit batteri kapacitet i mWh, hvad det er at være opladet (hvis tilsluttet), hvor lang tid, indtil du når 0%, uanset om den er tilsluttet strøm, og hvor meget er batteriet slidt over tid.

Efter at have kørt BatteryBar Pro for et stykke tid, kan du også visuelt sætter pris på disse data i form af en graf.

batterybar-preferences-1

Hvad der er mest imponerende ved BatteryBar Pro, selv om, er dens customizability. Du kan vælge mellem dusinvis fra præferencer. Det er forbløffende, hvor meget kontrol, der gives til power-brugere. Jeg kan især godt lide dens evne til at definere, batteri resterende indberetninger af tid tilbage, i stedet for blot i procent. Tid tilbage, er det mere nyttigt med en af de to, naturligvis. Du kan også ændre alarm lyder for lavt batteriniveau kritisk lavt batteri, og fuldt opladet batteri.

Relateret: Hvordan at spare på batteriet, i Windows 10

Som vi sagde tidligere, BatteryBar Pro er en betalt app. Det koster kun $8, og er det værd for folk, der virkelig, virkelig ønsker at se deres batteri procent på proceslinjen. Sådanne mennesker vil sandsynligvis sætte pris på den ekstra tilpasning bliver det dem.

Du kan tage en gratis prøveversion af BatteryBar Pro, også. Det varer en standard 30 dage, hvilket er mere end nok for dig at se om du virkelig har brug for det.

Download BatteryBar Pro [Officielle hjemmeside]

Billeder høflighed Softpedia.