Hvordan man Bruger Opera Browseren er VPN

0
1535

Find ud af, hvordan du kan omgå geografiske begrænsninger, forbedre dit privatliv og sikkerhed ved hjælp af Opera web browser ‘ s nye indbyggede VPN proxy service – helt gratis og helt ubegrænset.

VPN orange button Opera

VPN-tjenester bliver stadig mere populære i hele Internettet. Som mere og mere populære tjenester som Netflix, Pandora og Spotify licens deres indhold til begrænsede områder af verden, og som netværk-sikkerhed bliver en stadig stigende trussel, er betydningen af opholder sig sikker og anonym er stigende med det.

Opera browser er ikke den mest populære i verden. Det har en temmelig begrænset userbase af et par millioner brugere i forhold til hundredvis af millioner af Google Chrome, Firefox og Microsoft Kant brugere. Men Opera kan kaldes den mest innovative web-browser. Disse fyre er indført faneblade, hurtigopkald, pop-up-blokkere, og private browsing – som alle er blevet hæfteklammer af moderne web-browsere.

Nu Opera har taget tingene et skridt fremad. De tester en fantastisk ny funktion – indbygget-i fri og ubegrænset VPN-tjeneste for hver enkelt Opera-bruger. Det blev annonceret i dag på Opera ‘ s blog, og vi er utrolig glade for at skrive en ordentlig guide til det.

Opera er i første omgang at teste dette på de udvikler kanal af deres browser, hvilket betyder, proxy funktion er ufuldstændig og muligvis ret buggy. De vil rulle det ud i deres stabil kanal i et par uger, hvis test går godt.

Funktioner til VPN omfatter:

  • Sikkerhed på offentlige WiFi forbindelser: hvis du har tendens til at bruge gratis offentlige WiFi-hotspots en masse, det vil holde dig sikker fra man-in-the-middle-angreb.
  • IP-adresse, der gemmer sig: – servere, routere og andre mellemmænd på Internettet vil aldrig vide din omtrentlige placering baseret på din offentlige IP-adresse, da der vil nu blive erstattet af Opera ‘ s VPN-serverens IP-adresse. Great for bevare anonymitet.
  • Uden websteder blokeret på skolen/kontor : du vil være i stand til at bruge Facebook, Reddit, og andre tjenester blokeret på din campus WiFi, som om du er hjemme!

Kom godt i gang med Opera web browser ‘ s nye VPN

Så spørgsmålet er: hvordan kan du begynde at bruge Opera web browser ‘ s VPN? Det er simpelt. Du skal bare nødt til at aktivere VPN-Indstillinger > beskyttelse af Personlige oplysninger og sikkerhed. Derefter tændes automatisk, og forbliver tændt i din komplette browsing session. Du kan følge trin-for-trin-vejledning, hvis du har brug for hjælp:

Trin 1: Download den nyeste developer release af Opera:

  • Opera udvikler til Windows [Officiel]
  • Opera udvikler til Mac OS X [Officiel]

Trin 2: Åbn Opera Installer-fil.

Trin 3: Klik på knappen Installer. Dette vil starte overførslen til Opera ‘ s developer release. Dette kan tage noget tid, afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse.

Opera developer installer

Trin 4: Efter download og installation er færdig, for at starte browseren.

Trin 5: Hvis du er Windows-bruger, skal du trykke på Opera-knappen, og gå til Indstillinger.

Trin 6: Fra den venstre sidepanel, vælg Privacy og Sikkerhed-fanen.

Trin 7: Rul ned til VPN-afsnittet. Klik på Aktivér VPN-forbindelse til at slå på Opera browser er indbygget i fri og ubegrænset VPN.

Opera preferences menu for turning on VPN

Der er det! Nu skal du blot åbne en anden fane og derudaf! Du bør se en blå VPN-knappen til venstre for adresselinjen. Mens test, vi var i stand til at få det til at virke, så du vil se en orange VPN-knappen. Det er let at forstå, da Opera ‘ s servere skal være at få hamret med alle de hundreder af tusinder af brugere at tjekke den nye gratis service. Vi har set blandet rapporter fra andre brugere – nogle fik det til at virke, nogle ikke.

Opera VPN turned on

Holde i tankerne, at dette er et developer preview version. Det er beregnet til fastsættelse funktionalitet fejl og usability problemer. Opera sandsynligvis ikke engang ønsker, at alt for mange almindelige brugere til at bruge deres nye VPN-tjeneste, er jeg sikker, så vær tålmodig.

Vi vil opdatere denne vejledning, når de gratis VPN bliver en del af den generelle Opera udgivelse. Der bør være et par uger væk fra nu. Indtil da, denne guide er korrekte!

(via Opera)