ConfigFox 1.4 oppdateringen forbedrer søk blant andre ting

0
275

ConfigFox 1.4 er den første offentlige oppdatering av Firefox advanced configuration manager som introduserer nye funksjoner og forbedringer over hele linja.

Når vi opprettet Firefox ‘ s omfattende liste over innstillingene for personvern og sikkerhet, ønsket vi å skape en ressurs for alle brukere av nettleseren som ville lede dem til preferanser skjult fra de viktigste brukergrensesnitt.

Firefox er uten tvil den nettleseren som tilbyr de mest tilpasningsmuligheter fra dem alle, og mens Mozilla fjernet valg i nyere tid fra nettleseren, som ikke har endret seg ennå.

Listen over innstillinger som vi har skapt her på Ghacks tillatt deg å enten plukke preferanser du ønsket å endre og endre dem ved hjelp av ” about:config i Firefox, eller til å sende en user.js filen til Firefox-profil katalogen for å gjøre alle endringer på en gang.

ConfigFox forbedret prosessen betydelig. I stedet for en alt eller ingenting tilnærming, eller en hvor du vil gå gjennom konfigurasjonen manuelt for å fjerne elementer, du vil gjøre håndterer alt i programmet grensesnitt.

configfox 1.4

Bortsett fra å bruke kategorier effektivt å gjøre det enklere å aktivere eller deaktivere tweaks, det fulgte med en boatload av funksjoner, inkludert søk, utheving av nye preferanser, og muligheter til å oppdatere samling fra programmet grensesnitt.

ConfigFox 1.4 forbedrer — allerede stor — programmet videre. Windows-brukere som ikke bruker Firefox, men en nettleser basert på Firefox er nå i stand til å velge den kjørbare filen i nettleseren i stedet å slå noen av funksjonaliteten i programmet. Vær oppmerksom på at alternativet er bare tilgjengelig hvis Firefox er ikke funnet på systemet, og at det ikke påvirker muligheten til å endre preferanser for disse nettleserne du bruker programmet.

Søk har blitt bedre i den nyeste utgaven. Hvis du leser mitt første gjennomgang av ConfigFox du vet at det var behov for forbedring og det er hva oppdateringen leverer. I utgangspunktet, det gjør det mulig for deg å treffe PageUp eller PageDown-tasten til å navigere mellom søkeresultater selv om søk-feltet er ikke merket lenger.

Mens jeg ønsker å se alle søkeresultatene blir markert på en gang, for eksempel ved rullefeltet til å oppgi alle treff, det gir bedre søk i den nye versjonen.

ConfigFox 1.4 skip med en endring som enkelte brukere kan ha problemer med. Programmet er default.js -fil som inneholder alle innstillingene som du kan bruke til Firefox, har blitt fratatt oppføringer som er funnet i Firefox ‘ s alternativ i grensesnittet.

I henhold til Leandro, dette har vært gjort for å unngå forvirring og konflikt. Mens jeg kan se at dette kan være problematisk, kanskje et bedre alternativ ville være å informere brukerne om disse konfliktene når endringene er utført. Siden det er mulig å legge til dine egne preferanser til programmet,

Programmet leveres med andre endringer. Du kan kjøre Firefox Profile Manager fra Verktøy-menyen direkte nå, kjøre en ny versjon sjekk fra Hjelp, og du vil ikke kjøre inn i selvmotsigelser lenger når du endre navn på elementer.

Avsluttende Ord

ConfigFox er et svært nyttig program for Firefox og nettlesere basert på Firefox. Mens det er mulig å gjøre preferanser endres manuelt, så vel, det gjør prosessen behagelig og lettere å håndtere. Hvis du ikke allerede har gjort det, foreslår jeg å gi den en prøve.