Fix De Taak Afbeelding Is Beschadigd Of Niet Is Geknoeid Met Fouten

0
1153

Tijdens het testen van een nieuw programma heb ik gemerkt dat de Taakplanner van mijn Windows 7-besturingssysteem was dat een foutbericht weergegeven bij het opstarten.

Het weergegeven “Taak X; De taak afbeelding is corrupt of heeft vervalst, met X vermelding van de naam van de taak die werd beïnvloed.

Tot dit punt was ik niet op de hoogte van de Taakplanner-gerelateerde vraagstukken, en je mag niet ook als er fouten worden enkel getoond wanneer u open de Taakplanner meestal.

U kunt de Task Scheduler en controleren op beschadigingen door te tikken op de Windows-toets, typ Taakplanner en het indrukken van de Enter-toets wanneer verschijnt het resultaat.

De foutmelding was raadselachtig, zo was ik niet in staat zijn om de taak op alle.

De eerste gedachte die ik had was om Autoruns om te zien of de taak werd opgenomen in het programma.

the task image is corrupt or has been tampered with

Om dat te doen uitvoeren Autoruns en over te schakelen naar de Geplande Taak-tabblad. Je ziet sommige maar niet alle, van de taken die zijn geconfigureerd op het systeem. De taak die de oorzaak van de corruptie fout was helaas niet in de lijst.

De Vaststelling Van “De Taak Afbeelding Is Corrupt Of Heeft Geknoeid” Fouten

windows registry

De volgende stap was het Windows-Register. Alle geplande Windows taken, aangepaste en standaard, hebben een vermelding in het Register.

Open de Register-Editor van Windows. Een gemakkelijke manier om dat te doen is om de druk op Windows-r om de open vak uitvoeren, typ regedit en druk op enter. Navigeer naar de volgende sleutel in de boom-structuur in de map te bekijken op de linkerkant.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionSchemaTaskCacheBoom

U krijgt een lijst te zien van de geplande taken, meer dan wat Autoruns weergegeven in de interface. De taak die de oorzaak is van de foutmelding bij het openen van de Taakplanner moeten worden vermeld als een sleutel onder de hoofdmap.

U kunt bepalen gemakkelijk als het gebruik maakt van dezelfde naam die wordt gebruikt wanneer de fout is gegenereerd in de Windows Taakplanner.

Eerste back-up

export delete task

Mijn advies is om een backup van de Registry-sleutel eerst voordat u begint met het verwijderen van het. Rechts-klik op de sleutel die oorzaak is van de problemen en selecteer Exporteren. De Register-Editor slaat de sleutel en alle informatie op in een Register bestand op het systeem.

Een dubbele klik op het bestand importeert de informatie aan het Register. Let op: u moet de juiste machtigingen voor het importeren van de informatie in het Register op een later punt in de tijd.

Zodra u hebt een back-up van de registersleutel kunt u verwijderen door deze te selecteren met de linker muis knop en druk op de delete-toets. Het verwijderen van de sleutel dienen te verwijderen van de taak in de Taakplanner.

Start uw Taakplanner om te zien of dat het probleem verholpen. Als u niet de Taak Afbeelding Is Corrupt Of Heeft Geknoeid foutmelding u het probleem heeft opgelost. Als het dan nog steeds verschijnt, controleer de Register opnieuw te zien als de sleutel echt is verwijderd, en dat jij de juiste sleutel.

Soms zijn er meerdere vermeldingen voor dezelfde programma.

Update: Het programma is gratis en Reparatie Taken is ontworpen om corrupte taken automatisch uit. Het is makkelijk te gebruiken en zorgen van de meest taak beschadigingen wanneer het wordt uitgevoerd.