Fastsættelse Af “Denne App Er Blevet Blokeret Af Hensyn Til Din Beskyttelse” For At Installere Apps I Windows 10

0
2041

“Denne app er blevet blokeret af hensyn til din beskyttelse” er et fælles budskab Windows-10 har tendens til at vise, når du forsøger at åbne bestemte apps eller downloadede programmer. Lad os dykke ned i det og løse det.

Windows-10 har en temmelig sund historie, når det kommer til visse absurd fejl, beskeder og fejl. Det er virkelig forvirrende, hvorfor Windows 10 har så mange uklarheder på trods af Microsoft rullende ud tonsvis af kumulative opdateringer (den seneste er KB3135173) og strenge test, gennem Insider Preview-programmer.

Dette har forårsaget et ramaskrig blandt brugerne. Mange har nedgraderet til ældre Vinduer, på trods af at de ikke bliver så prangende som Windows 10.

Kommer til “Denne app er blevet blokeret af hensyn til din beskyttelse” besked! Windows 10 sommetider viser denne, når en bruger åbner en bestemt program, de har downloadet. Det kan ske med en indbygget app så godt. Grunden til, at denne meddelelse vises, Windows (fejlagtigt) registrerer, at programmet indeholder en skadelig kode skadelige for din computer.

De ovennævnte grunde, der tydeligt viser, at “Denne app er blevet blokeret af hensyn til din beskyttelse” – meddelelse er en del af Windows 10 defensiv ordning. Så hvorfor ville du vil slå det fra? Årsagen: Windows 10 lejlighedsvis mener, at et program er farligt, mens du vide, at du har downloadet programmet fra en pålidelig kilde. Det er her, det får på din måde, og du ønsker at ordne det.

Løsning for at løse dette app er blevet blokeret af hensyn til din beskyttelse budskab:

Bemærk, at du vil kræve en grundlæggende viden om, hvordan man driver kommandoprompten.

Trin 1: Åbn kommandoprompten som administrator.

Trin 2: Åbn setup-fil samtidigt med kommandoprompt. Kommandoprompten vil sørge for setup-fil fungerer normalt nu.

Trin 3: Når programmet er installeret, skal du indtaste stien til sit .exe-filen i kommandoprompten, og nyd app, som vist på billedet nedenfor.

Fixing “This App Has Been Blocked For Your Protection” To Install Apps In Windows 10

Voila! Vores arbejde her er gjort. Sørg for at gøre dette, for betroede filer for at undgå enhver malware / virus angreb.